Kobiety .... - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2012, 19:04

franz pisze:"Piąte przez dziesiąte" wspomniałem o spodniach, który Ty albo Chłopaczek (nawet nie pamiętam który z Was) wrzucaliście w domku, dawno temu i które akurat przypadkiem miał na sobie ten gość, nic nikomu nie sugerowałem, a Ty już tłumaczysz się z żelu na włosach i kolczyków (uderz w stół, a nożyce się odezwą?) + robisz mi psychologiczny wykład o tym jakie to mam rzekomo problemy z ubiorem i że niby ze mnie jakiś neandertalczyk/dresiarz z blokowiska mocny w gębie z chłopakami z osiedla
Posądzasz mnie o coś, co teraz sam robisz. Ty nie adresowałeś takich określeń w moją stronę, a ja o neandertalczykach nie pisałem w Twoją stronę. Po prostu takie mam zdanie o ludziach takiego pokroju a znam ich od cholery. Wraz ze zmniejszeniem ich odległości od osiedla wzrasta ich mniemanie o sobie i odwaga.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 paź 2012, 19:28

sbQ pisze:nie grać kogoś kim się nie jest
Popieram :)
sbQ pisze:franz napisał ważną rzecz, aby nie budować związku na kłamstwie, bo to nie wróży dobrze.
Nie to, że kłamstwo u podstaw "nie wróży mu dobrze", ale całkowicie skreśla szansę na to ze czeka nas coś ważnego.

Nie jest to z moje strony żaden romantyzm i zagrywa w rodzaju młodego Wertera. Stosunki między ludźmi, które mają być trwałe i wartościowe można budować tylko na zaufaniu, a do tego warunkiem z serii "condicio sine qua non" jest prawda i tylko prawda. Wiem, że to truizm czystej wody, ale w tzw. "dzisiejszych czasach" takie oczywistości niestety trzeba przypominać.
bartbuks pisze:Posądzasz mnie o coś, co teraz sam robisz. Ty nie adresowałeś takich określeń w moją stronę, a ja o neandertalczykach nie pisałem w Twoją stronę. Po prostu takie mam zdanie o ludziach takiego pokroju a znam ich od cholery. Wraz ze zmniejszeniem ich odległości od osiedla wzrasta ich mniemanie o sobie i odwaga.
Opowiadałem historie o kolesiu, który przypadkiem miał spodnie takie, które Ty albo Chłopaczek wrzucaliście na forum. Nie kierowałem tej wypowiedzi do Was, nie odnosiłem się Was, nie snułem analogi pomiędzy tym namolnym dupkiem, a Wami. Chłopaczek to "skumał" i nie było z jego strony żadnej reakcji, Ty zaś nie wiedzieć czemu musiałeś pisać o tym, że żelem i kolczykami się brzydzisz i odżegnujesz się od tego jednoznacznie/nie masz z tym nic wspólnego. Po co to zrobiłeś? Nie wiem i to nie moja, a Twoja sprawa :)

Zaś co do tych "neandertalczyków" też nie mam pojęcia jakie są powiązania pomiędzy młodzieńcami, których charakteryzowałeś, a moją historią z Galerii Mokotów, którą opisywałem. Brak elementów wspólnych :wink:

No chyba, że ta dresowa wstawka z Twojej strony miała zwierać sugestię, że moje radykalne "przegonie" namolnej pizdeczki, jest symptomatyczne dla owych "mocnych w gębie dresiarzy". Może i tak, ale jeśli obrona swoje kobiety, przed natrętny pedałkiem, który nie wiedzieć czemu próbuje wyżebrać od Niej numer telefonu sprawia że jestem neandertalczykiem - to jestem z tego dumny i nie mam zamiaru tego zmieniać :)

W tej kwestii z mojej strony to tyle, jeśli już musisz coś dodać - zapraszam na PW (żeby nie robić tu burdelu nie związanego z tematem)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2013, 14:40

No, już myślałem że nie ma takiego tematu!

Zajebiste zdjęcie:

Obrazek

:brawo:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2013, 14:48

Co w nim takiego zajebistego? Cycki?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:50

bartbuks pisze:Cycki?
Nie. Głębia... intelektu :)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 lis 2013, 14:51

Ciekawe co na to wszystko waginosceptycy 8)

eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 15 lis 2013, 14:52

.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2014, 23:56 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:53

Bassu pisze:Ciekawe co na to wszystko waginosceptycy
Zauważ, że zdjęcie nie ma dolnej części - w dzisiejszych czasach postępu wszystko jest możliwe :(

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2013, 14:54

Nie wiem czy jest niespodzianka, ale piersi pierwsza klasa. :whistle:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 lis 2013, 14:55

Lisek pisze:Nie wiem czy jest niespodzianka, ale piersi pierwsza klasa. :whistle:
Może być tam, gdzie napisał franz :bicz:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 lis 2013, 14:58

fajny pluszowy miś

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 lis 2013, 14:58

Nie no miejmy nadzieje na normalność, to nie polski sejm. Dziewczyna OK, zwłaszcza cycki :) (przepraszam panów lewicowców za ten "wykluczeniowy i homo/trans-fobiczny dyskurs")

Swoją drogą zauważyliście, że na manifestacjach patriotycznych pojawia się sporo dobrych lasek? A wiecie jak wyglądają dziewczęta na manifestacjach lewackich?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lis 2013, 15:03

franz pisze:Swoją drogą zauważyliście, że na manifestacjach patriotycznych pojawia się sporo dobrych lasek?
zdecydowanie. cieszy oko i dusze. ale przyznam szczerze, ze nie mam pojecia, jak wygladaja te na lewackich, choc jak sie zastanowic to w ogole zadnej ladnej lewaczki nie znam. wszystkie czarownice, widocznie postep jest ich jedyna nadzieja na satysfakcjonujace zycie seksualne. kazdej po rowno.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 lis 2013, 15:15

Na niektoryc lewackich spedach ciezko odroznic mezczyzne od kobiety. :lol:

A piersi tej dziewczyny faktycznie ekstraklasa ;)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lis 2013, 17:09

<cham i prostak> Fajne melony <cham i prostak>.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”