nie zamknąłeś kodu. Teraz będziesz chamem i prostakiem na zawszeDr.Football1 pisze:<cham i prostak> Fajne melony <cham i prostak>.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 lis 2013, 17:11
nie zamknąłeś kodu. Teraz będziesz chamem i prostakiem na zawszeDr.Football1 pisze:<cham i prostak> Fajne melony <cham i prostak>.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 lis 2013, 17:18
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lis 2013, 17:24
franz pisze:Swoją drogą zauważyliście, że na manifestacjach patriotycznych pojawia się sporo dobrych lasek? A wiecie jak wyglądają dziewczęta na manifestacjach lewackich?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 15 lis 2013, 17:27
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 lis 2013, 19:09
Czy ja wiem... może po prostu zacząłeś się obracać w innych kręgach? Mam dobrą radę: wyjedź z kraju na jakiś czas, a kiedy wrócisz, łatwiej dostrzeżesz piękno naszego kraju.cruel pisze:Szkoda ze tak ciezko w zyciu znalezc drobniutka dziewczyne z takimi atutami![]()
W ogole tez macie wrazenie, ze w ostatnich latach Polki zrobily sie troche brzydsze? Pamietam ze na poczatku studiow we Wrocku - pierwsze 2 lata - co chwila mi gdzies glowa latala i regularnie widywalem 8/10 i okolice, a teraz juz cos nie bardzo
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 lis 2013, 19:14
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 lis 2013, 19:27
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 15 lis 2013, 20:02
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 lis 2013, 0:01
Ja nie narzekam, na uczelni (na którą swoją drogą coraz rzadziej zaglądam) mam naprawdę fajne dziewczyny, w samej grupie na 30 osób (20 dziewczyn) to tak na poziomie 8/10 i więcej to spokojnie z 5 by się znalazło. Na poziomie 6+ to myśle że z dobre 12, więc nie jest najgorzej. I to w sumie większość nie głupiacruel pisze: W ogole tez macie wrazenie, ze w ostatnich latach Polki zrobily sie troche brzydsze? Pamietam ze na poczatku studiow we Wrocku - pierwsze 2 lata - co chwila mi gdzies glowa latala i regularnie widywalem 8/10 i okolice, a teraz juz cos nie bardzo
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lis 2013, 0:08
Odkryłeś w końcu, że klienci kupują głównie po, to by sie dowartościowaćubek pisze:Z drugiej strony, tak mnie teraz olśniło, że pracując w firmie, w której naszym celem są kobiety w przedziale wieku 14-35 lat (nie, nie macham kutasem na lewo i prawo), to wśród naszych klientek nie dostrzegam zbyt wielu pięknych kobiet. I tak czasami się zastanawiam, czy ich po prostu co raz mniej, czy po prostu przyciągamy taką..klientelę
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 lis 2013, 0:14
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 lis 2013, 1:08
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 lis 2013, 1:20
dużo zdjęc dodają słabych, ale raz na jakis czas znajdzie się jakas perełka. Drugi taki to: https://www.facebook.com/JaramSieBrunet ... tos_stream gdzie jest dużo więcej fajnych zdjęc:Keres pisze:Odnośnie tego tematu to wrzucam fanpage, gdzie można nacieszyć oko https://www.facebook.com/licealistkipol ... tos_stream
Niektóre niezbyt ładne, ale ogólnie jest co oglądać

DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 lis 2013, 1:28
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 lis 2013, 1:34
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio