Złota Piłka - Strona 59

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto zasłużył na Złotą Piłkę?

Messi
10
21%
Ribery
22
47%
Ronaldo
15
32%
eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Re: Złota Piłka - France Football

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 23 lis 2013, 1:27

.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 17:29 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 7:34

A nie wpadles na to ze LM jest zbyt szybki i moze to wygladac "jakby uciekali"? Od Iniesty tez uciekają że tak latwo sobie biegnie z pilką? Ronaldo (ten prawdziwy) tez pewnie mial bonusa i wszyscy od niego uciekali. Co za farciarze.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2891

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 7:42

Nie chce mi się czytać całości ale wy tutaj dalej z tym Messim ? Bądźmy poważni, nie zasługuje na nagrodę w tym roku. Koniec, kropka.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 7:46

Tyle ze dyskusja nie dotyczy ZP dla Messiego wiec moze zamiast klasycznego hejtu na dzien dobry przeczytaj a potem cos napisz

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 7:54

Więc jeśli w temacie ZP pierdolicie o czymś innym to co wy tu robicie ?

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 9:57

To samo co ty, hejtujemy

Buzka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Buzka » 23 lis 2013, 10:02

ZP w tym roku tylko Ribery - świetna gra + trofea. Ronaldo natomiast grał świetnie. Tylko.

Choć uważam, że Piękny w tym roku zgarnie nagrode, w końcu kampania poskutkuje.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 11:11

FRYDERYK SZOPEN pisze:To samo co ty, hejtujemy
Mam trochę za dużo lat żeby bawić się w takie rzeczy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lis 2013, 12:04

FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Pokaż mi tylko 5, słownie pięć goli Messiego, gdzie wyprzedza obrońcę w walce o piłkę w polu karnym i strzela gola głowa w stylu, w jakim zrobił to Ronaldo choćby ze Szwecją. Pokaż mi pięć jak Messi wyskakuje wysoko nad kryjących go obrońców i strzela gola głową, jak robił to Ronaldo wielokrotnie (a nie on niski jest to ma wymówkę, choć taki Michael Owen też jest niski). Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lis 2013, 12:09

Moderacja powinna wam się dobrać do dupy za te marne spinki.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 lis 2013, 12:16

Zrobienie sondy byłoby mniej konfliktowe moim zdaniem. Nudny jest już ten spór, który piłkarz jest lepszy. Każdy ma jakieś atuty i raz jeden jest bardziej w stanie je pokazać, raz drugi. W tym roku obiektywnie patrząc, piłka powinna być dla CR7 albo Zlatana, ale nie wiem czy jest o co robić taki raban i burdel na forum tym bardziej że w innych tematach też przy każdej okazji jest to samo.

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 23 lis 2013, 12:27

.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 17:29 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 13:52

Rezus pisze:
FRYDERYK SZOPEN pisze:To samo co ty, hejtujemy
Mam trochę za dużo lat żeby bawić się w takie rzeczy.
a jednak sie bawisz, więc nie klam i siedź cicho jak dzieci rozmawiają dziadku

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2392

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 lis 2013, 13:53

Kluchman pisze:Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.
pomijając fakt, ze to zapoczątkowane przez szopena wyliczanie kto w jaki sposób strzelil ile goli jest dość idiotyczne, to akurat messi strzelil mnóstwo bramek zza pola karnego. może nie z 30 metrow, bo po prostu tego nie probuje, żeby regularnie probowac strzalow z takich pozycji to trzeba być wlasnie cristiano, oddawać po 10 strzalow na mecz (ze szwecja chyba nawet więcej), wolec sobie jebnac z 30 metrow (często w trybuny), niż sprobowac rozegrać z kolegami. w grze glowa natomiast ronaldo jest mistrzem i na całym swiecie trudno mu znaleźć konkurenta, ale messi mimo swojej karlowatosci tez pare bramek w ten sposób strzelil

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 13:57

Kluchman pisze:
FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Pokaż mi tylko 5, słownie pięć goli Messiego, gdzie wyprzedza obrońcę w walce o piłkę w polu karnym i strzela gola głowa w stylu, w jakim zrobił to Ronaldo choćby ze Szwecją. Pokaż mi pięć jak Messi wyskakuje wysoko nad kryjących go obrońców i strzela gola głową, jak robił to Ronaldo wielokrotnie (a nie on niski jest to ma wymówkę, choć taki Michael Owen też jest niski). Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.
gola głową przeciwko united widziałes w finale LM?

ja tam nadal czekam aż szopen pokaże 5 goli ribery'ego kiedy objeżdża 3 obronców, dopóki ich nie pokaże to można olać tę jego zabawę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”