Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 23 lis 2013, 1:27
eloupikniqtu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 7:34
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 7:42
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 7:46
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 7:54
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 9:57
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Buzka » 23 lis 2013, 10:02
Buzka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2013, 11:11
Mam trochę za dużo lat żeby bawić się w takie rzeczy.FRYDERYK SZOPEN pisze:To samo co ty, hejtujemy
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lis 2013, 12:04
Pokaż mi tylko 5, słownie pięć goli Messiego, gdzie wyprzedza obrońcę w walce o piłkę w polu karnym i strzela gola głowa w stylu, w jakim zrobił to Ronaldo choćby ze Szwecją. Pokaż mi pięć jak Messi wyskakuje wysoko nad kryjących go obrońców i strzela gola głową, jak robił to Ronaldo wielokrotnie (a nie on niski jest to ma wymówkę, choć taki Michael Owen też jest niski). Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lis 2013, 12:09
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 lis 2013, 12:16
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 23 lis 2013, 12:27
eloupikniqtu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 13:52
a jednak sie bawisz, więc nie klam i siedź cicho jak dzieci rozmawiają dziadkuRezus pisze:Mam trochę za dużo lat żeby bawić się w takie rzeczy.FRYDERYK SZOPEN pisze:To samo co ty, hejtujemy
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 lis 2013, 13:53
pomijając fakt, ze to zapoczątkowane przez szopena wyliczanie kto w jaki sposób strzelil ile goli jest dość idiotyczne, to akurat messi strzelil mnóstwo bramek zza pola karnego. może nie z 30 metrow, bo po prostu tego nie probuje, żeby regularnie probowac strzalow z takich pozycji to trzeba być wlasnie cristiano, oddawać po 10 strzalow na mecz (ze szwecja chyba nawet więcej), wolec sobie jebnac z 30 metrow (często w trybuny), niż sprobowac rozegrać z kolegami. w grze glowa natomiast ronaldo jest mistrzem i na całym swiecie trudno mu znaleźć konkurenta, ale messi mimo swojej karlowatosci tez pare bramek w ten sposób strzelilKluchman pisze:Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 13:57
gola głową przeciwko united widziałes w finale LM?Kluchman pisze:Pokaż mi tylko 5, słownie pięć goli Messiego, gdzie wyprzedza obrońcę w walce o piłkę w polu karnym i strzela gola głowa w stylu, w jakim zrobił to Ronaldo choćby ze Szwecją. Pokaż mi pięć jak Messi wyskakuje wysoko nad kryjących go obrońców i strzela gola głową, jak robił to Ronaldo wielokrotnie (a nie on niski jest to ma wymówkę, choć taki Michael Owen też jest niski). Pokaż mi pięć jak Messi strzela gola z około 30 metrów z gry, a nie ze stałego fragmentu gry. Najlepiej pokaż, jak robi to swoją słabszą nogą. Tylko pięć. Strzelił już kilkaset bramek w karierze, co za problem. Albo nie, wystarczy jeden, bo nigdy tego nie zrobił i najpewniej nie zrobi.FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
rekinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio