Złota Piłka - Strona 60

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto zasłużył na Złotą Piłkę?

Messi
10
21%
Ribery
22
47%
Ronaldo
15
32%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Złota Piłka - France Football

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lis 2013, 14:12

Panowie sie rozbrykali niczym dzieci w piaskownicy. Wyliczanie bramek kto strzelil skad czym jest zabawne. I tak zaden z nich nie strzelil gola dupa:P

Uwielbiam jak hejty Barcelony raz mowia ze Barcelona to Messi a potem ze kazdy ma miejscu Messiego majac takie plecy nastrzelalby tyle bramek. Jestescie kochani. Dzieki wam wiem jak swietnej druzynie kibicuje :lol:

Ma ktos aktualne statystyki C. Ronaldo odnosnie procentu strzelonych goli do oddanych prob w ostatnich latach. Pamietam ze ta statystyka nie byla imponujaca.

eloupikniqtu
Trolling again!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 23 lis 2013, 14:58

.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 17:30 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 15:28

rekinho pisze:
ja tam nadal czekam aż szopen pokaże 5 goli ribery'ego kiedy objeżdża 3 obronców, dopóki ich nie pokaże to można olać tę jego zabawę.
Tylko czemu mam pokazywac 5 goli Riberego nierozumiem. Nie podaje przykladu CR7 jako kontr-argumentu w ZP.

Jesli chodzi o moj zmysl futbolowy to absolutnie ZP nienalezy sie CR, z prostego powodu: we wrzesniu ten gosc nie byl brany nawet pod uwage jako "3" finalowa! Kto we wrzesniu (2 miesiace temu!) myslal o CR7? Nikt. Czyli 2 miesiacy swietne-nie powiem- ale tylko 2 miesiace maja decydowac o ZP? We wrzesniu ludzie mowili o wielkim Riberym (gol Supercopa!!!) plus wielki Messiasz i wielki Lewy.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 15:41

Tylko czemu mam pokazywac 5 goli Riberego nierozumiem. Nie podaje przykladu CR7 jako kontr-argumentu w ZP.
bo napisaleś, że ribery powinien dostać

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 23 lis 2013, 15:57

Jesli chodzi o moj zmysl futbolowy to absolutnie ZP nienalezy sie CR, z prostego powodu: we wrzesniu ten gosc nie byl brany nawet pod uwage jako "3" finalowa! Kto we wrzesniu (2 miesiace temu!) myslal o CR7? Nikt. Czyli 2 miesiacy swietne-nie powiem- ale tylko 2 miesiace maja decydowac o ZP? We wrzesniu ludzie mowili o wielkim Riberym (gol Supercopa!!!) plus wielki Messiasz i wielki Lewy.
naciagasz z tym ze w 3 by sie nie znalazł...nikt nic nie mówił bo Real zagrał słaby sezon...i nic nie wygrał i własnie chociaż tego 1 sukcesu brakuje Ronaldo aby można było powiedzieć ze jest 100% faworytem bo indywidualnie odjechał troche reszcie stawki...

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 16:50

A. w przeszlosci wiecej piklkarzy RM zaslugiwalo na ZP niz CR w tym. Chocby Raul, Mijatovic, czy nawet Nawet Hierro. Tylko ze wy nie znacie wlasnej hisstori. Dla was, historia zaczyna sie z Lopezem i CR97.

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 23 lis 2013, 17:13

A. w przeszlosci wiecej piklkarzy RM zaslugiwalo na ZP niz CR w tym. Chocby Raul, Mijatovic, czy nawet Nawet Hierro. Tylko ze wy nie znacie wlasnej hisstori. Dla was, historia zaczyna sie z Lopezem i CR97.
a ja się zapytam co ma piernik do wiatraka? nie pogrązaj się...bo już coraz bardziej śmieszne argumenty wyciągasz...tak zgadza się że zasługiwali ale zawsze ktoś ich wyprzedził, ktoś był co błysna...tak jak ZP nie zdobedzie juz pewnie nigdy Xavi czy Puyol a może nawet i Iniesta(chociąż ten ma jeszcze troche czasu)...którzy są w podobnej sytuacji jak zawodnicy których ty wymieniłeś...ale spoko jak ci to pomoże to dalej sobie wymyślaj że kibice Realu nie znają swojej historii...ważne że ty wszystko wiesz i rozumiesz :afro:

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 18:01

eee? pograzacie sie sami piszac o ZP dla CR9 (wrzesien)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lis 2013, 18:08

Gdzieś kilka dni temu spotkałem się ze statystyką, że Ronaldo strzelił w 2013 roku więcej goli niż Messi i Ribery razem wzięci. Nie weryfikowałem tego, ale ta twoja teza o wrześniu jest bardzo naciągana i niezgodna z rzeczywistością. We wrześniu Ronaldo by balona nie dostał, ale w trójce by był na pewno.

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 23 lis 2013, 18:14

eee? pograzacie sie sami piszac o ZP dla CR9 (wrzesien)
ale nikt nie napisał(nie chce mi sie tego przeglądac raz jeszcze) że by ją dostał było wspomniane tylko że do 3 by się załapał...

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 18:21

napisalem: cofnij sie do wrzesnia roku panskiego 2013

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 18:22

Kluchman pisze:Gdzieś kilka dni temu spotkałem się ze statystyką, że Ronaldo strzelił w 2013 roku więcej goli niż Messi i Ribery razem wzięci. Nie weryfikowałem tego, ale ta twoja teza o wrześniu jest bardzo naciągana i niezgodna z rzeczywistością. We wrześniu Ronaldo by balona nie dostał, ale w trójce by był na pewno.
Ja nie neguja jego strzeleckich popisow, ale czy we wrzesniu byl lepszy od Messiego ( w golach)??

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lis 2013, 19:15

Jak chcesz wiedzieć, to sobie policz. Dla mnie to bez znaczenia, czy miał wtedy kilka goli więcej czy kilka mniej.

Wrzesień, październik, listopad to trzy miesiące, czyli 1/4 roku kalendarzowego i prawie 1/3 roku piłkarskiego (lato to były wakacje i sparingi). Nie wiem, czemu tak bardzo usiłujesz ten okres marginalizować.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2013, 20:00

bez liczenia ci powiem: nie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lis 2013, 20:11

ciekawostka znaleziona na twitterze

Cristiano Ronaldo has scored 70 away goals in 74 league games – Lionel Messi has 101 in 130

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”