Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 cze 2005, 0:39

Koby~FCBM pisze:Nie był bym taki pewny. Podolski już podpisał wstępny kontrakt z Bayernem ( podobnie jak Mertesacker)
hmm, pierwsze słysze, wiem że Bayern robi "podchody" pod tych zawodników, ale jak powiedział Rummenigge zadnego kontaktu przynajmiej z Podolskim nie było.
Koby~FCBM pisze: Ja jednak uważam że Podolski już teraz zostanie piłkarzem Bayernu a Santa Cruz powędruje do Herthy
Jest to raczej niemożliwe, chociaż chciałbym, zebyś miał racje :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 cze 2005, 0:43

To jak to jest z transferem Podolskiego??? Słyszałem, że jest już przesądzony a tu piszecie, że nie.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 cze 2005, 0:57

Przesądzony to on jest, tylko nie wiadomo kiedy on nastąpi. Najprawdopodobniej po MŚ 2006 czyli za rok. Decydujące słowo i tak będzie należeć do Koeln, jeżeli nie będą chcieli go sprzedać za żadne pieniądze to wtedy Poldi przejdzie do Bayernu w 2007 roku (koniec kontraktu).

Chciałbym go w Bayerniu już dzisiaj :D ale to niemożliwe :?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 03 lip 2005, 20:46

Wczoraj Bayern rozegrał pierwszy sparing i wygrał 11:0 z SV Muenchen :D :D :D

Bramki strzelali: 1:0, 2:0, 3:0, 4:0 Santa Cruz (12., 19., 31., 34.), 5:0 Jeremies (38.), 6:0 Hargreaves (41.), 7:0 Santa Cruz (51.), 8:0 Ortiz (60.), 9:0 Jeremies (77.), 10:0, 11:0 Salihamidzic (81.-rzut karny, 85.-rzut karny).

Skład Bayernu: Rensing – Sagnol (46. Ottl), Mauersberger, Ismael, Rau (46. Steinhöfer) – Hargreaves, Jeremies, Scholl (46. Ortiz), Salihamidzic – Santa Cruz, Karimi

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:27

Podolski to znakomity napastnik :D jesli przejdzie do monachium to z makayem beda tworzyc jeden z najlepszych atakow w bundes lidze i w europie :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 15:04

8 sierpnia Bayern zagra w Warszawie z Legią :!: Ale się ciesze, bo chyba pierwszy raz w życiu będe mógł zobaczyć mój ukochany klub na żywo :D :D :D

Muszę tylko jakos załatwić bilety na ten mecz 8)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 13 lip 2005, 15:07

kama_reda pisze:8 sierpnia Bayern zagra w Warszawie z Legią :!: Ale się ciesze, bo chyba pierwszy raz w życiu będe mógł zobaczyć mój ukochany klub na żywo :D :D :D

Widząc jakie było zainteresowanie kibiców meczem z Bayerem to teraz bilety mogą się rozejść jeszcze szybciej więc z kupnem trzeba się pośpieszyć :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 15:11

Juv pisze:
kama_reda pisze:8 sierpnia Bayern zagra w Warszawie z Legią :!: Ale się ciesze, bo chyba pierwszy raz w życiu będe mógł zobaczyć mój ukochany klub na żywo :D :D :D

Widząc jakie było zainteresowanie kibiców meczem z Bayerem to teraz bilety mogą się rozejść jeszcze szybciej więc z kupnem trzeba się pośpieszyć :wink:
No to jest własnie dla mnie największy problem. Mieszkam 400km od Warszawy. Mecz jest 8 sierpnia, a z obozu piłkarskiego wracam 5 sierpnia, wiec nawet jakbym jeszcze tego dnia pojechał pociągiem do Warszawy to może już nie być biletów :? Ale mam nadzieje, ze uda mi się jakoś załatwić. Mam jednego znajomego (też kibc Bayernu) w Warszawie i liczę na niego :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 15:35

Ja się zawsze zastanawiam dlaczego druzyny niemiecki przed sezonem organizują mecz z amatorami i wygrywają po 10:0 ciekawe co im taki mecze dają bo amatorom napewno coś dają ale takim zespołom chyba tylko zwiększone ryzko kontuzji w starciu z kopaczmi z okręgówek.

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 18:15

Rossi pisze:Ja się zawsze zastanawiam dlaczego druzyny niemiecki przed sezonem organizują mecz z amatorami i wygrywają po 10:0 ciekawe co im taki mecze dają bo amatorom napewno coś dają ale takim zespołom chyba tylko zwiększone ryzko kontuzji w starciu z kopaczmi z okręgówek.
Właśnie Rossi ja tez nie wiem :roll: Ale Bayern wygrał kolejny mecz tym razem z SV Dessau 10:1 :D

Po 5 sparingach mają 58 bramek strzelonych i 4 stracone (tak przynajmiej napisali na fcbayern.pl :wink: )

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 19:06

ciekawe co pokażą w tym roku

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 20:58

a czy to prawda ze Bayern cos tam ma zamiar pozyskac Aliego Karimiego ?? Widzialem go w akcji i naprawde dobry jest. Nastepca Ali Deiego :]

POZDRO

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 lip 2005, 22:07

RoRo pisze:a czy to prawda ze Bayern cos tam ma zamiar pozyskac Aliego Karimiego ?? Widzialem go w akcji i naprawde dobry jest. Nastepca Ali Deiego :]

POZDRO
Oj RoRo, RoRo :roll: troche nie na czasie jesteś.

Bayern pozyskał Ali Karimi już na początku maja 8)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 lip 2005, 22:47

kama_reda pisze:
RoRo pisze:a czy to prawda ze Bayern cos tam ma zamiar pozyskac Aliego Karimiego ?? Widzialem go w akcji i naprawde dobry jest. Nastepca Ali Deiego :]

POZDRO

Pozdrawiam
No właśnie pozyskali go już dawno...Sprawdzał się w sparingach? Choć nie sądzę, by wywalczył sobie miejsce w pierwszym składzie. Pomocników w Monachium nie brakuje. Widziałem jak gra na kilku filmikach. Ale wiadomo to liga Arabii Saudyjskiej bodajże... :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:48

kama_reda pisze:

POZDRO

Pozdrawiam
No podobno to " Maradona Azji" widziałem pare filmików z nim i nieżle kiwa :D Nie jest już najmlodszy chyba 27 lat ma :roll: I teraz jest kontuzjowany o ile się nie myle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”