Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 cze 2005, 18:24
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 cze 2005, 18:39
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 29 cze 2005, 18:56
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 cze 2005, 19:04
a ja wiemScyzoryk pisze: Nie wiem skąd nagle wszyscy głosują że Inter
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2005, 19:33
Raczej chciales napisac: Na tym forum jest duzo fanow Interu.cloner pisze: po 1. - w Polsce jest duzo fanow INTERU
W osiaganiu wynikow remisowych.cloner pisze:po 2. - INTER jest najlepszy
Tu akurat sie zgadzam.Nie jestem jednak pewny skad przekonanie ze "obojetni" glosowali na Inter.cloner pisze:po 3. - INTER mial bardzo dobra koncowke sezonu, i nawet ludzie obojetni zaglosowali na INTER
Czyzby Milan nie mial zamiaru przystapic do rozgrywek?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razu
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 cze 2005, 19:36
tu sie moge polowicznie zgodzic, jak zawsze INTER derbow pewnie nie wygra, ale wydaje mi sie ze jest szansa na 2 remisyChlopaczek pisze:Czyzby Milan nie mial zamiaru przystapic do rozgrywek?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2005, 19:38
Mistrz moze isc wszedzie byle nie do Turynu.Optuje za Mediolanem a ktory zespol to juz sie okaze.Serce jest za Milanem.cloner pisze:tu sie moge polowicznie zgodzic, jak zawsze INTER derbow pewnie nie wygra, ale wydaje mi sie ze jest szansa na 2 remisyChlopaczek pisze:Czyzby Milan nie mial zamiaru przystapic do rozgrywek?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razui INTER na mistrza
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 29 cze 2005, 19:42
Chlopaczek pisze:Raczej chciales napisac: Na tym forum jest duzo fanow Interu.cloner pisze: po 1. - w Polsce jest duzo fanow INTERUW osiaganiu wynikow remisowych.cloner pisze:po 2. - INTER jest najlepszyTu akurat sie zgadzam.Nie jestem jednak pewny skad przekonanie ze "obojetni" glosowali na Inter.cloner pisze:po 3. - INTER mial bardzo dobra koncowke sezonu, i nawet ludzie obojetni zaglosowali na INTERCzyzby Milan nie mial zamiaru przystapic do rozgrywek?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razu
Te typy wasze to nie sa nawet typy ale raczej zachcianki i marzenia.Ja sie wypowiem po zakonczeniu mercato.Bede wtedy madrzejszy ale i tak pewnie oddam swoj glos na Milan.Chyba ze transfery ktoregos z rywali Milanu powala mnie na kolana jednak to malo prawdopodobne.
El Intero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 cze 2005, 19:44
Przynajmniej jedno zdanie madre.Chlopaczek pisze:Mistrz moze isc wszedzie byle nie do Turynu.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2005, 19:56
Duzo to znaczy ile?Tysiace dziesiatki tysiecy?Dla jednego duzo to 5 zl a dla drugiego 100 zl.El Intero pisze:1. Jakbys nie wiedzial to Inter ma w Polsce bardzo duzo fanow
Fakt jest sie czym chwalic ze tylko 7 punktow do Milanu.Sa powody do mruczenia.Zeby przegrac final LM najpierw trzeba tam dojsc.Zyje juz dwie dekady i jeszcze Interu w finale LM nie widzialem.A Ty?El Intero pisze:2. Mielismy rekord remisow a i tak mielismy tylko 7pkt straty do milanuCiekawe co by bylo gdyby nam szlo
Za to milan jest mistrzem w traceniu bramek w 6minut i w przegrywaniu wygranych meczow
Ja sie nie smieje ja ironizuje.Do Interu nic nie mam.El Intero pisze:4. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni
Oczywiscie bierzesz pod uwage tylko ostatni sezon bo takie fakty sa najwygodniejsze.Ja jednak uwazam ze mielismy lepszy sezon od Interu mimo tego ze nie wygralismy niczego.El Intero pisze:My mamy Puchar Wloch i szanse na SuperpucharWy zostaliscie z niczym
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 29 cze 2005, 20:08
1. Napisales ze Inter ma fanow tylko na tej stronie. Nie wiem ile dokladnie ma w Polsce ale zapewniam Cie ze duzoChlopaczek pisze:Duzo to znaczy ile?Tysiace dziesiatki tysiecy?Dla jednego duzo to 5 zl a dla drugiego 100 zl.El Intero pisze:1. Jakbys nie wiedzial to Inter ma w Polsce bardzo duzo fanowFakt jest sie czym chwalic ze tylko 7 punktow do Milanu.Sa powody do mruczenia.Zeby przegrac final LM najpierw trzeba tam dojsc.Zyje juz dwie dekady i jeszcze Interu w finale LM nie widzialem.A Ty?El Intero pisze:2. Mielismy rekord remisow a i tak mielismy tylko 7pkt straty do milanuCiekawe co by bylo gdyby nam szlo
Za to milan jest mistrzem w traceniu bramek w 6minut i w przegrywaniu wygranych meczow
Ja sie nie smieje ja ironizuje.Do Interu nic nie mam.El Intero pisze:4. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni
Oczywiscie bierzesz pod uwage tylko ostatni sezon bo takie fakty sa najwygodniejsze.Ja jednak uwazam ze mielismy lepszy sezon od Interu mimo tego ze nie wygralismy niczego.El Intero pisze:My mamy Puchar Wloch i szanse na SuperpucharWy zostaliscie z niczym
Powodzenia z Jufe mam nadzieje ze ich pokonacie i sala z trofeami pod stadionem jeszcze sie powiekszy.
El Intero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 29 cze 2005, 20:08
16 rok z rzedu mozna slyszec te slowa.internista1908 pisze:W tym sezonie Inter bedzie panował :![]()
2 sezony temu zabraklo szcescia,3 sezony temu zabraklo transferow 4 sezony temu...internista1908 pisze: W poprzednim sezonie zabraklo im szczescia no i oczywiscie zgrania.
Taainternista1908 pisze:Jesli zakupi klasowego napastnika i pomocnika to powinien wszystkich odprawiac z kwitkiem![]()
Juz mozna sie smiac?cloner pisze: po 2. - INTER jest najlepszy![]()
Szkoda ze sezon jest tak dlugi i nie trwa "koncowke"cloner pisze:po 3. - INTER mial bardzo dobra koncowke sezonu, i nawet ludzie obojetni zaglosowali na INTER
Juz mozna sie smiac?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razu
Jakas nowa druzyna pojawila sie w serie a?Chlopaczek pisze: Jufe
DjJuve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 29 cze 2005, 20:13
1. Dj Ty akurat siedz cicho bo gdyby nie sedziowie to wiesz co by byloDjJuve pisze:16 rok z rzedu mozna slyszec te slowa.internista1908 pisze:W tym sezonie Inter bedzie panował :![]()
2 sezony temu zabraklo szcescia,3 sezony temu zabraklo transferow 4 sezony temu...internista1908 pisze: W poprzednim sezonie zabraklo im szczescia no i oczywiscie zgrania.
Taainternista1908 pisze:Jesli zakupi klasowego napastnika i pomocnika to powinien wszystkich odprawiac z kwitkiem![]()
![]()
Juz mozna sie smiac?cloner pisze: po 2. - INTER jest najlepszy![]()
Szkoda ze sezon jest tak dlugi i nie trwa "koncowke"cloner pisze:po 3. - INTER mial bardzo dobra koncowke sezonu, i nawet ludzie obojetni zaglosowali na INTER![]()
Juz mozna sie smiac?cloner pisze:po 4. - INTER nie przegra w przyszlym sezonie ani razu
Jakas nowa druzyna pojawila sie w serie a?Chlopaczek pisze: Jufe
Idiotyzmem jest rozpatrywac szanse na mistrzostwo przed zakonczeniem mercato.
El Intero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 cze 2005, 20:14
Rozumiem , ze masz powody aby tak mowicChlopaczek pisze:Powodzenia z Jufe mam nadzieje ze ich pokonacie i sala z trofeami pod stadionem jeszcze sie powiekszy.
Za to u was tego szczescia nie brakuje. Tyle lat na koksach i jeszcze ich nie zlapaliDjJuve pisze:2 sezony temu zabraklo szcescia,3 sezony temu zabraklo transferow 4 sezony temu...
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 cze 2005, 20:17
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio