Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 cze 2005, 20:06
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 cze 2005, 20:11
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 cze 2005, 23:17
Powiem tyle, święte słowa.Nie wiem czy kogos przekonalem (modow pewnie nie) , ze przynajmniej polowa nalozonych Ostrzezen byla poprostu nie prawidlowa i dzieki temu forum teraz cierpi.
Z tym tez się zgadzam, również z tym, że nie tylko ja nie wiem za co reszta, ale OK, nie wracajmy.Bunch - Za wyrazanie swojego kontrowersyjnego zdania. Z 4 czy 5 ostrzezen bylo za klotnie itp. ale reszta ??
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 cze 2005, 23:21
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 cze 2005, 23:26
piwus pisze:Aby uzyskać 10 ostrzeżeń trzeba się sporo namęczyć. A podkreślam, że nikt nie został zbanowany za jedną wypowiedz.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 cze 2005, 23:33
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 cze 2005, 23:39
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 cze 2005, 23:40
W żadnym temacie NIE napisałesm, że Becks jest głupi, widzisz? W tym cąły sęk, że nie umiesz dokładnie czytać.Tomusmc pisze:Ja powiem w skrócie to co napisał Piwus
Bunch ode mnie dostał 10 czyli ostatnie WP za to, że napisał w którymś temacie, że "Beckhs jest głupi bo daje WP za nic". Dalej twierdzisz, że jest niewinny?
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 cze 2005, 23:40
Nie chce sie wsawiac za modami ,ale jesli uwazasz ze kila WP bylo niesprawiedliwych to poprzyj swoja teorie dowodamiChoc jeszcze raz napisze , ze kilka ostrzezen bylo niesprawiedliwych ...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 cze 2005, 23:43
Jesli twierdzisz, że nie umiem czytać to Twoja sprawa. Ja widziałem i pamiętam, że było inaczej, a do tego przyznano mi rację więc nie ma o czym mówić.BUNCH pisze:W żadnym temacie NIE napisałesm, że Becks jest głupi, widzisz? W tym cąły sęk, że nie umiesz dokładnie czytać.Tomusmc pisze:Ja powiem w skrócie to co napisał Piwus
Bunch ode mnie dostał 10 czyli ostatnie WP za to, że napisał w którymś temacie, że "Beckhs jest głupi bo daje WP za nic". Dalej twierdzisz, że jest niewinny?
W jednym z głupich temató, co zgodnie wszyscy forumowicze nazywali, napisąłem, iż byłu już ze 2 podobne głupie, tematy, takie jak... I tu nazwy tematów i cytaty, czyli to co w nich zawarte, ojej, ojej, widzisz......?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 cze 2005, 23:58
No więc słucham, przeczytam jutro, bo teraz ide spać,Tomusmc pisze:Ja widziałem i pamiętam, że było inaczej
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 cze 2005, 0:01
Napisałem wyżej co widziałem. Nie chce mi się teraz szukać twojego posta bo nie mam na to czasu. Jeśli będziesz miał ochotę to poszukaj i podaj linka bo skopiowanie mnie nie interesuje.BUNCH pisze:No więc słucham, przeczytam jutro, bo teraz ide spać,Tomusmc pisze:Ja widziałem i pamiętam, że było inaczej
pozdrawiam wszystkich sprawiedliwych
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2005, 0:04
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 30 cze 2005, 8:53
BartekTS
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio