Ostrzeżenia - komentarze - Strona 85

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 cze 2005, 12:03

Pozdrowienie było dla sprawiedliwych, czyli w gruncie rzeczy nie dla Ciebie.

Oto ten post (miłej lektóry): http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... t=zwyzywaj

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 cze 2005, 12:40

No właśnie, przecież widać że to były tytuły tematów i to co było w nich napisane niewiem za co było to WP :roll: chociaż z drugiej strony ten cytat z beckhsem mogłeś dać w "..." był tam za to / więc możnabyło się domyśleć o co chodzi, wystarczyło trzoche pomyśleć..

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 cze 2005, 12:44

Ja wiem, a WP dostałem za, cytuję:
[color=green]Tomusmc[/color] pisze:"Ode mnie dostał 10 czyli ostatnie WP za to, że napisał w którymś temacie, że Beckhs jest głupi "

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 cze 2005, 13:01

Bunch nazwales mnie najglupszym wiec ostrzezenie Ci sie nalezalo. Chciales mnie obrazic i Ci sie udalo i wlasnie za to dostales WP, wiec tutaj nie miej do nikogo pretensji, bo te ostrzezenia byly sluszne !!!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 cze 2005, 13:03

beckhs pisze:Bunch nazwales mnie najglupszym
Ludzie, co za......
Czy ja Ciebie nazwałęm najgłupszym?!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 cze 2005, 13:05

"1. Najgłupszy moderator /Moim zdaniem jest to Becks bo daje WP za nic "

to chyba jest jednoznaczne

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 30 cze 2005, 13:11

becksh prosze zrób cos z Pejcikiem jest tylko jedno o realu!! błagam cie

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 cze 2005, 13:13

To jest cytat, cytat, cy-tat.
A drugiego 'podpunktu' już nie napisałes, powtarzałem wiele, razy powtózę jeszcze i ten raz, więc słuchaj:

W żadnym temacie NIE napisałesm, że Becks jest głupi, widzisz? W tym cąły sęk, że nie umiesz dokładnie czytać.

W jednym z głupich tematów, co zgodnie wszyscy forumowicze nazywali, napisąłem, iż byłu już ze 2 podobne głupie, tematy, takie jak... I tu nazwy tematów i cytaty, czyli to co w nich zawarte, ojej, ojej, widzisz......?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 cze 2005, 13:14

to nowy uzytkownik, na razie pozamykalem jego tematy i obylo sie bez ostrzezen. Jezeli napisze jeszcze kilka takich durnych postow to posypia sie ostrzezenia

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 cze 2005, 13:34

beckhs pisze:"1. Najgłupszy moderator /Moim zdaniem jest to Becks bo daje WP za nic "

to chyba jest jednoznaczne
tak tylko niezauważyłeś chyba że to: "Najgłupszy moderator" to nazwa pewnego tematu w którym zamieszczony był cytat: "Moim zdaniem jest to Becks bo daje WP za nic ", więc Bunch tylko cytował a za cytowanie chyba nie ma ostrzeżeń :roll: :roll:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 cze 2005, 14:14

Tak za cytowanie NIE ma ostrzeżeń, jak było to poruszane kilka stron temu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2005, 14:28

Bunch daj spokój ledwo wstałem, patrzę tutaj na ostatni wpis imnie od razu smiechawa bierze :lol:. Z czymś takim nie bede polemizował. Co innego jak cytujesz polityka, film, piosenke, co innego jak cytujesz menela z bloku, czy glupi wpis kolegi. A zreszta cytuj sobie menelów, ale żeby to miało sens, bo tego nie znalazlem w twoich postach. A nawet jak cytujesz tekst z filmu możesz przegiąć i dostać WP. To jest proste i logiczne.

ale ja juz to pisalem.
BUNCH pisze: W jednym z głupich tematów, co zgodnie wszyscy forumowicze nazywali, napisąłem, iż byłu już ze 2 podobne głupie, tematy, takie jak... I tu nazwy tematów i cytaty, czyli to co w nich zawarte, ojej, ojej, widzisz......?
ojej, ojej, nic nie rozumiem :lol:.

A Pasztet zdolności Twojego pojmowania oceniałem ciut wyżej. Jak się na coś powołujesz, to zadaj sobie trud, aby zapoznać się ze źródłem. Przytoczę tylko jeden cytat:
Baqu pisze:Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.
I czytaj to jeszcze raz. http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1080

Aha Bunch, gratis. Jako komunista, który blokuje zbanowanym do wypowiadania swoich opinii na forum, będę usuwał twoje wypowiedzi. Szkoda, bo widzę, ze cwiczysz nad elementami rozrywkowymi.

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 30 cze 2005, 19:17

Dostałem 2WP za ten tekst
" Jedyny plus to że Engel nie będzie musiał namawiać swoich kolorowych braci do zmiany obywatelstwa "

Później 1WP za komentarz choć Piwus komentował to 2 razy .

Piwus tak pisał ( nie jest to wyrwane z kontekstu , końcówka relacji z meczu z Groclinem )
" P.S . Dobra to kara , nie będzie żydów w pucharach ."
Po pierwszych negatywnych reakcjach
" Przytoczyłem tylko hasło z pochodu Ja bym raczej powiedział judasze ."
51 i 52 strona tematu Wisla Kraków .

Wypowiedź Piwusa była komentowana na dwóch stronach i nie było problemu .

Jak chcesz to sam sprawdź w słowniku co znaczy rasizm i antysemityzm JA
ci polecam jeszcze książkę " Antysemityzm , Antyjudaizm , Antypolonizm ."

Ja nazwałem Afrykańczyka kolorowym ( nie miałem zamiaru ich urazić).
Bardziej obraźliwe jest słowo MURZYN , CZARNUCH , CZARNOSKÓRY tak chętnie używane przez wiele osób - oczywiście bez konsekwencji na tym forum .

Strach przed tobą , tobie coś się pokręciło w głowie . Nie wywyższaj się z wiekiem , bo może to ty jesteś małolatem ?

Do wypowiadających się w temacie Wisla - nie próbójcie mieć innego zdania , nie ironizujcie , nie kpijcie , bo mod Piwus czeka by Wasm wlepić WP , więc - przytaknijcie , przyklaskajcie , a wszystko będzie cacy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2005, 20:34

1 WP za kolorowych braci Engela.
1 WP za GTS, nazwa komunistyczna, używana tylko, żeby obrazić kibiców Wisły.
1 WP za dalsze pisanie o tych ostrzeżeniach, pomimo mojego stwiedzenia, że dalszy offtopic będzie "nagradzany".

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 30 cze 2005, 22:07

Wolałbym by w tej kontrowersyjnej sytuacji zabrał głos jakiś inny moderator , zważywszy że wszystkie WP które do tej pory dostłem są od jednego gościa Piwusa .
Oczywiście , że w niektórych sytuacjach miał rację , ale nie zgadzam się z jego decyzjami , niektóre WP dostałem przez jego prowokacje ( teks wyżej ) , niektóre sam prowokowałem .
Piwus zachowuje się jakby był wszysko wiedzący , obraża i nie potrafi się przyznać do błędu ( prowokacja przeciwko Cracovii ) , a później czuje się wielce urażony złym słowem o swoim klubie .

Moderatorzy zabierzcie głos .

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”