FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1816

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 gru 2013, 15:30

No i bedziemy mieli chyba pierwszy powrot Toure na Camp Nou, o mobilizacje nie ma sie co martwic

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 gru 2013, 16:29

sa tez inne powroty.

Txiki, Soriano...

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 gru 2013, 19:26

http://www.fcbarca.com/52824-argentynsk ... ezonu.html

Oby to była prawda. Akurat AVB jest wolny i trzeba mieć tylko nadzieję, że Rosell pójdzie bo rozum do głowy.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 gru 2013, 19:31

ty widziałeś jak grał Tottenham AVB? Dopóki był samograjek z Balem to wyglądało ok, ale poza tym to było coś strasznego :roll:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 gru 2013, 19:34

Diamen23 pisze:ty widziałeś jak grał Tottenham AVB? Dopóki był samograjek z Balem to wyglądało ok, ale poza tym to było coś strasznego :roll:
Dawal rade w samograjku z Balem, to tym bardziej da rade w samograjku z Messim :)

Mefju
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 19 gru 2013, 19:52

Rosell: "Martino zdementował już informacje, że chciałby odejść z Barcelony po sezonie. Doniesienia z Argentyny nie są prawdą".
Nie wierzyłbym temu całemu Fabianowi Godoyowi. To ten sam koleś co wieścił, że Messi odchodzi z Barcelony :wink:

A co do AVB, czemu sie tak na niego uparles Chaos? Fajnie, ze mowi sie o nim jako o nowym Mourinho, ale to jeszcze dla niego za wysokie progi. W Tottenhamie pokazał na co stać. Musi jeszcze okrzepnąć w europejskiej piłce, bo mnie nie przekonują sukcesy z Porto. Znaczy doceniam je, ale nie uważam, aby każdy trener, który zdobył olewany przez poważne kluby puchar pocieszenia, jakim jest Liga Europy, zaraz miał siadać na ławce trenerskiej na Camp Nou.

Ja słyszałem plotki o Hiddinku po zakończeniu sezonu z kolei.

Ja nie skreślam Taty. To pierwszy trener od lat, który musi prowadzić Barcelonę praktycznie bez Messiego. A i tak wyniki są lepsze niż ktokolwiek by się spodziewał (od gry oczywiście też). Chłop wpadał do tak wielkiego klubu gasić pożar po niespodziewanym odejściu Tito, praktycznie od razu z marszu zaczynał sezon. Nie miał nic do powiedzenia w kwestii transferów, nie miał nawet żadnego okresu przygotowawczego z drużyną.To jeszcze nie jest Barcelona Taty Martino w stu procentach. Mam nadzieję, że w następnym sezonie, kiedy będzie miał całe wakacje na rozmyślanie nt. klubu i kwestii z nim związanych, może wielu zaskoczyć. W tym i Ciebie.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 gru 2013, 20:03

Angielska piłka widać mu nie służy. AVB wg. mnie mógłby być gościem, który wpadnie do Barcelony z miotłą i uprzątnie cały ten syf z katowaniem Once De Gala, Fabregasem w ataku, problemami z transferem obrońcy, wypuszczaniem zawodników typu Thiago etc. Jak na razie cały czas jest to dogorywająca Barca Guardioli, pod którą podpisują się leśne dziadki Tito i Tata.
Hiddink? No nie wiem. :roll:

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 148

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 19 gru 2013, 20:28

Hiddink ma podobno zastąpić van Gaala po MŚ na stanowisku trenera repry Holandii ( albo mi się coś pomyliło :) )

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 gru 2013, 11:15

Messi wystrzelił rakietę z Argentyny :P
Pan Faus(vice prezydent Barcy) nie ma pojęcia o futbolu i chce zarządzać Barceloną jak najzwyklejszą firmą. A Barcelona nie jest firmą, jest najlepszym klubem piłkarskim na świecie i powinna być zarządzana przez najlepszych dyrektorów.

Chciałbym przypomnieć Panu Fausowi, że ani ja, ani nikt z mojego otoczenia, nie mówiliśmy o żadnej renegocjacji umowy.

Prawdą jest, że w tym momencie całkowicie skupiam się na powrocie do zdrowia i nie myślę o niczym innym. Staram się osiągnąć najwyższy możliwy poziom i nie przywiązuje wagi do plotek prasowych. Jednak o tej sytuacji powiedziała mi moja rodzina.
Faus podobno powiedział coś w tym stylu: Nie będziemy co pół roku przedłużać z nim umowy.
Ale słowy Messiego są raczej interpretowane w szerszym kontekście krytyki ekipy Rosella

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 gru 2013, 16:15

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis #fcblive
Bench Barcelona: Oier, Montoya, Bartra, Adriano, Song, Dongou, Tello #fcblive
Znowu Cesc :lol: Warto wspomnieć, że świeżutki transfer obrońcy aka Puyol nawet nie został powołany.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 22 gru 2013, 16:22

I Sergi Roberto w środku. Nie przekonuje mnie na razie ten zawodnik.
To będzie nasz najtrudniejszy z dotychczasowych meczów.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 gru 2013, 16:29

Mnie on nigdy nie przekonywał i dawno już o tym pisałem. Nie wiem dlaczego on jeszcze jest w tym klubie mając na uwadze jacy zawodnicy odeszli (np. Thiago), a jacy zaraz pewnie odejdą na zawsze, bo w Barcie z wypożyczeń się nie wraca (Rafinha, Deulofeu).

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 gru 2013, 17:14

Zachowanie Pinto przy pierwszym golu :suicide:
W końcu strata lidera. Na pierwszym miejscu chłopaki są od początków Vilanovy, więc passa była znakomita.

Co do Roberto - rzeczywiście, spisuje się mocno przeciętnie. Potencjału Thiago to on raczej nie ma, ale może jeszcze wybuchnie z formą. W każdym razie musi grać.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 gru 2013, 17:16

Ulalala. Nieistniejąca na boisku Barcelona dostaje już 2:0 w torbę po kwadransie. Ależ będzie ciekawe zobaczyć powrót Messiego i jego wpływ na grę/wyniki.

Atletico liderem? Byłoby pięknie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 gru 2013, 17:18

Co Wy gracie? Przecież to jest jakaś żenada. Trzeba pomyśleć ostro nad jakimś konkretnym transferem bo zależnym od Messiego całe życie nie będziecie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”