Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1656

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2013, 18:05

http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html

No tak, idealne na gejligę. Jak się potwierdzi to... :suicide:

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 17 gru 2013, 18:09

Mwahaha. To teraz dopiero Ronaldo będzie jechany od pedałów :lol:

Awatar użytkownika
xmajki86x
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xmajki86x » 17 gru 2013, 18:19

Kolor nie gra tylko drużyna ... mogą mieć nawet różowo żółte i tak będą gnieść wszystkich xD barcelonka też się nie popisała i wyskoczyła żółtych strojach niczym ukraina pff nie wiadomo komu już odbija czy sponsorom czy działaczom.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 17 gru 2013, 18:23

Kluchman pisze:http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html

No tak, idealne na gejligę. Jak się potwierdzi to... :suicide:
:roftl3: :rotfl: :haha:
CO to ma byc w ogole?

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 gru 2013, 20:16

xmajki86x pisze:Kolor nie gra tylko drużyna ... mogą mieć nawet różowo żółte i tak będą gnieść wszystkich xD barcelonka też się nie popisała i wyskoczyła żółtych strojach niczym ukraina pff nie wiadomo komu już odbija czy sponsorom czy działaczom.
weź ty może na onet wracaj świeżak?

Awatar użytkownika
xmajki86x
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xmajki86x » 17 gru 2013, 20:35

Nie znam takiego portalu jak Onet ... coś się nie podoba ?

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 gru 2013, 20:37

no jak widać

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1490
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 17 gru 2013, 20:43

O rekin nowego kolege znalazl. ;)

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 17 gru 2013, 20:50

Jesteś taaaki alternatywny...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2013, 20:49

Anulowali pierwszą żółtą Ramosa i zagra z Valencią. Można było się tego spodziewać, bo w tej sytuacji nie było nawet faulu.

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 22 gru 2013, 23:06

Ramos :suicide:. Naprawdę nie ogarniam tego piłkarza, przerzucili go z prawej obrony gdzie (gdy już tam kończył) grał żenująco potem na środku naprawdę dobrze, a teraz taka kaka, że żal patrzeć. 4 obrońca Nacho, o którym słyszy się, że jest za słaby choćby na tego czwartego obrońcę był o wiele lepszy od niego. Chciałbym albo żeby zrobili jakiś konkretny transfer (wiadomo, że Thiago Silva marzenie) albo przy powrocie Varane'a posłali tego człowieka na ławkę. Smutne jest jednak to, że musiałbym żyć w jakimś alternatywnym wszechświecie żeby to się spełniło, Real sam sobie szkodzi statusem Ramosa w drużynie i obawiam się, że przez co najmniej 5 lat będziemy się z nim męczyć. Świetnie, że Jese strzelił - teoretycznie ma największą konkurencję w drużynie, a zawsze kiedy wejdzie coś sobą wnosi i wydaje mi się, że Carlo to widzi. Choć jeśli prawdą jest to co tam mówił Orłowski o tym twitterze to jednak ma u mnie minusa.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 gru 2013, 23:15

Minor pisze:Choć jeśli prawdą jest to co tam mówił Orłowski o tym twitterze to jednak ma u mnie minusa.
Przyblizysz sprawe?

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 22 gru 2013, 23:24

Orłowski wspominał, że Ancelotti narzekał na niektórych graczy mówiąc, że spodziewał się po nich więcej zaangażowania skoro grają mało i potem Jese miał mu na twitterku odpowiedzieć, że on zawsze daje z siebie 100% gdy już dostaje szansę. Niby nic takiego, ale on kilka miesięcy temu już błysnął tym wywiadem gdzie dość arogancko się wypowiadał odnośnie szans/Mourinho, a miałem nadzieję, że od tamtego czasu bardziej spokorniał.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 23 gru 2013, 10:06

Dopiero dzisiaj ogarnąłem jakieś dłuższe highlightsy, bo wczoraj nie miałem możliwości oglądania meczu. I bardzo się cieszę. Po serii bardzo dobrych meczów, przyszedł kryzys formy. Minimalnie cieszy, że drużyna pokazała charakter i potrafiła podnieść się po bramkach straconych (mimo, że Ronaldo strzelił ze spalonego).

Trzej podstawowi obrońcy zagrali przyzwoicie i chyba z trójki: Marcelo, Arbeloa i Nacho, najlepiej wypadł ten ostatni. Po wejściu Carvajala widać było duży postęp w grze ofensywnej. Nacho z kolei imponował mi wczoraj, bo na tle lepszego rywala, pokazał się lepiej niż na tle Xativy.

Osobny akapit dla Ramosa. To, co ten chłop wyprawia w tym sezonie, to jest kryminał. Tak gubić krycie, to nie przystoi nawet w juniorach. Bez wątpienia to najsłabszy piłkarz Realu w tym sezonie. Nie dość, że idiota z IQ na poziomie 75 to jeszcze na tyle butny i w wywiadzie mówi: " Krytyka nie robi na mnie wrażenia". On nam spieprzy sezon w 1/4 lub 1/2 LM. Największa strata, że Carlo nie ma jaj by go posadzić na ławcę, a typ chce jeszcze nowy kontrakt. Z taką grą to wywiózłbym go poza granice Madrytu na wozie z gnojem i niech go sobie biorą. Oby z Varanem sprawy potoczyły się pomyślnie i skończyły się jego kłopoty z kolanem. To był zły pomysł by wystawiać go w tym roku, bo najwidoczniej rehabilitacja nie była ukończona.

Luka Modrić to dla mnie najlepszy piłkarz Realu w tym sezonie. Bez dwóch zdań. Nie ma życia w Madrycie bez Xabiego. Też wczoraj bardzo dobre zawody Baska. Szkoda, że pewnie nie przedłuży kontraktu. Gdyby miał to zrobić, już by to uczynił. Pewnie nie chce kontynuować już kariery w Madrycie, skoro dostaje ofertę rzędu 8 mln za sezon i podobno nawet nie usiadł do rozmów. Ciekawe gdzie zagra. Liverpool, Sociedad, Chelsea, United, Juventus?

Z kwartetu ofensywnego, najlepiej zagrał Di Maria. Szału nie było, ale i tak zaprezentował się na boisku lepiej, niż reszta atakujących. Minus za pozwolenie Bernatowi na dośrodkowanie na głowę Piattiego. Isco. Ten chłopak zagra jeden dobry mecz, a potem 5 słabych. Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałem tak cholerne wahania formy. Szczerze, to bardzo tęsknie za Ozilem. Po świetnym początku pokazuje, że to jeszcze nie ten poziom kapelusza. Za długo holuje piłkę i często ją traci. Do tego chce okiwać po 4 albo 5 by pokazać jaki on jest zajebisty. Ktoś mu powinien coś powiedzieć do słuchu.Ronaldo cholernie chce, ale mu nie wychodzi. Bezmyślne strzały z daleka i nieprzygotowanych pozycji, kiedy partnerzy są lepiej ustawieni. Benzema kolejny mecz niewidoczny. Jese zasługuje na całe mecze a nie tylko na końcówki. Ogromny potencjał i wielka waleczność. Szkoda, że na jego pozycji gra Ronaldo, bo dostawałby zapewne więcej szans niż obecnie. Wczoraj kolejny raz udowodnił jak daleko jest przed Moratą. Ten z kolei popadł w niełaskę u Włocha. I nic dziwnego: Real grał w 10 a Xativa w 12.

I jeszcze propsy dla Manolo Diaza. Z najgorszej drużyny ligi, zrobić najlepszą to rzadka sztuka :brawo:
Ostatnio zmieniony 23 gru 2013, 14:02 przez sigane pepe, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2343

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 gru 2013, 13:58

Ancelotti:

Kod: Zaznacz cały

Nieprawidłowy gol Cristiano? Był prawidłowy. Dlaczego tak twierdzicie? Nie widziałem powtórek, nie wiem, co się wydarzyło.
godny nastepca mourinho :rotfl:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”