Polak kibicem zagranicznego klubu ?? - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 23:48

Mylisz sie !! na Dell Alpi Była wielka feta po zdobyciu Mistrzostwa Włoch!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 0:04

LAZIO pisze:
Bienias pisze:Grono kibocow jest male ale jedno z najlepszych w europie. W koncu fani Juve byli pod wrazeniem atmosfery na zylecie
eheh nie dziwne jak na del alpi nic sie nie dzieje byli by zachwyceni na odrze włodzislaw :wink:
No na pewno kibice Lazio byli zachwyceni miejsem w lidze :lol: Wystraczy spojrzeć na galerię na pilka.pl zdjęcia z fety z okazji zdobycia 28 Scudetto przez Juventus. Może w tym sezonie nie mieli kibiców na stadionie (chociaż rekord w LM z Realem) to przed tv jest ich więcej i na tym Juve zarabia grubą kase. Jeśli znasz dobrze Serie A to przypomnij sobie zeszłe lata...

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 lip 2005, 21:29

hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci :wink: ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lip 2005, 1:59

Nowok widze ze cienko u ciebie z dedukcja. Niewierni wyrastaja prawdziwi zostaja :D
jak tak bardzo kochasz swoj klub to jestem ciekaw czy zaplacilbys powiedzmy ok 700 zl za to zeby na nim reklamy nie bylo?

trezegol17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trezegol17 » 02 lip 2005, 7:54

Na meczu z realem i liverpoolem były flagi Legii.
A ja pozostane na zawsze wierny JUVE!

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 8:19

Jam jest fierny fan juve :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 lip 2005, 10:16

nowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci :wink: ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Kto wyrasta ten wyrasta :!: :evil: :!:

To jakiemu klubowi kibicuje to jest moj osobisty wybor i nikogo nie powinno interesowac czy Jestem za Juventusem czy np. za Warmią Grajewo :!: ,a to ,że Turyn jest bardzo daleko nie przeszkadza mi w byci u wiernym i wielkim kibicem Juventusu :!: Jezeli tobie przynosi satysfakcje dopingowanie w ojczystym języku to tak dopinguj :!: moze inni wolą np. "ryczeć" po włosku czy "szwabsku" ,rosyjsku ,hiszpańsku ,francusku,portugalsku itd. :!:

Jeżeli jesteś kibicem polskiej drużyny to bądź ,ale nie krytykuj kibiców zagranicznych drużyn bo nie wiesz tego jakimi są kibicami ,ale nawet jak z tego wyrosną to jest ich sprawa :x

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 lip 2005, 10:24

nowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci :wink: ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Co ty za glupoty gadasz :!: Kto ci dal prawo zeby nas oceniac :!: Widac ze nigdy nie byles prawdziwym fanem zadnej zagranicznej druzyny, bo z tego sie nie wyrasta. :!: Jestem fanem Feyenoordu od dawna i zawsze im kibicowalem wtedy jak wygrywali Puchar Uefa i wtedy jak przegrywali z druzynami broniacymi sie przed spadkiem. Prawdziwi fani nigdy z tego niewyrosna!!! Dla mnie to nie ma wiekszej roznicy gdzie moj klub jest polozony, jak juz bede pracowal to zarobie na bilet i pojade do Rotterdamu na mecz i bede spiewal razem z nimi te( jak to powiedziales) "durne holenderskie przyspiewki" :evil: :!:
NA ZAWSZE FEYENOORD

Milka7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 07 lip 2005, 13:16

Kibicuje wielu drużynom zagranicznym, a tylko jednej polskiej. Dla mnie polski futbol nie jest porywający, pasjonujący, po prostu nie stoi na wysokim poziomie. Co innego za granicą - inne pieniądze, inna jakość.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 22:54

mimek pisze:nowok napisał:
hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Co ty za glupoty gadasz Kto ci dal prawo zeby nas oceniac Widac ze nigdy nie byles prawdziwym fanem zadnej zagranicznej druzyny, bo z tego sie nie wyrasta. Jestem fanem Feyenoordu od dawna i zawsze im kibicowalem wtedy jak wygrywali Puchar Uefa i wtedy jak przegrywali z druzynami broniacymi sie przed spadkiem. Prawdziwi fani nigdy z tego niewyrosna!!! Dla mnie to nie ma wiekszej roznicy gdzie moj klub jest polozony, jak juz bede pracowal to zarobie na bilet i pojade do Rotterdamu na mecz

Tego typu komentarze ze z tego sie wyrasta to wrecz zenada. Jezeli jest sie prawdziwym kibice to pozostaje sie wiernym, ja sam bylem na kilku niezlych stadionach w europie ale marze o jednym, o Santiago Bernabeu. Pierwsze w miare duze pieniadze jakie zarobie beda przeznaczone na wyjazd do Hiszpani na mecz Realu w swiatyni futbolu. Hehe wyrasta :twisted: kibicuje Realowi od 98 roku i jakos jeszcze z tego nie wyroslem.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2005, 23:01

bardzo madra wypowiedz , chcialbym wiedziec ile ten "pan" ma lat ? mam nadzieje ze jeszcze niewiele bo takie glupoty to tylko ktos mlody moze powiedziec .. no a jak jestes juz starszym osobnikiem to zal mi ciebie bo juz nie zmadrzejesz ... a przydaloby ci sie.

nie bede przytaczal tutaj argumentow za i przeciw , wystarczy jak widze na jakim poziomie odbywa sie dyskusja ( chocby przez tego usera ) to mi sie odechciewa jakichkolwiek dyskusji....

pozdro

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:09

rebuzz pisze:nie bede przytaczal tutaj argumentow za i przeciw , wystarczy jak widze na jakim poziomie odbywa sie dyskusja ( chocby przez tego usera ) to mi sie odechciewa jakichkolwiek dyskusji....

pozdro

w moim wypadku z tym po prostu nie wypada sie nie zgodzic. Nie dosc ze chlopok pewno w rzeczywistosci gowno wie, nie wazne ile ma lat to jeszcze wysnowa tezy ktore niektorym sie nawet w glowie nie mieszcza.

Zmieniajac troche dyskusje z tak plytkiej zastanawia mnie jedno. Mianowicie pytanie do kibicow klubow zza granicy:

Ile poswiecilbys by obejrzec mecz swojej druzyny na zywo na ich stadionie?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 23:13

frik23 pisze:Ile poswiecilbys by obejrzec mecz swojej druzyny na zywo na ich stadionie?
Dużo więcej niż wielu kibiców którzy dwa razy w tygodniu oglądają swoje ukochane drużyny na żywo w akcji w polskiej lidze. Ile bym poświęcił? Trudno to sprecyzować - marzenia są bezcenne.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2005, 23:14

frik23 pisze:
Ile poswiecilbys by obejrzec mecz swojej druzyny na zywo na ich stadionie?
no ja juz pare razy bylem , teoretycznie poswiecam caly weekend i troszke oszczednosci :] no i moze troszke zdrowia bo jednak trzeba glosno spiewac :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 lip 2005, 23:21

rebuzz pisze:no i moze troszke zdrowia bo jednak trzeba glosno spiewac :wink:
W mordę. Ja bym nawet o tym żartem nie wspominał. A czy dyskusja była płytka, to wypowiedz się po przejrzeniu wszystkich stron :P.

A co ja bym poswięcił, gdybym był fanem zagraniczniaka? Prawdopodobnie nic, bo każda bańka mydlana moze prysnąć. Kibic z Polski kibicujący Włochom, Hiszpanom, czy Niemcom, moim zdaniem wybiera sobie nieosiągalny cel, aby nie musieć się zmagać z rzeczywistym wyglądem swoich wyidealizonych marzeń. Przypomina mi sprzedawcę kryształów z "Alchemika".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”