Tytoń - Strona 6

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 0:36

1 WP za uzycie wulgarnego slowa sly_FCI

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:52

beckhs pisze:1 WP za uzycie wulgarnego slowa sly_FCI
Sorry, za to... Widocznie sie nalezy. Ale nia miało być to wulgarne, po prostu takie okreslenie na stan nietrzezwego czlowieka sie u nas stosuje... Jesli tu nie to sorX ... Ale od razu wupe? :roll: :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 10:46

bylo to przeklenstwo i wg regulaminu nalezy Ci sie WP. A poza tym sprawy zwiazane z WP porusza sie w innym temacie, to na przyszlosc

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 04 lip 2005, 13:30

Ja tam nie pale i nie zamierzam palić :wink: Nawet sobie nie wyobrażałem ze pale ! Jak ojciec pali w samochodiz to zakrywam nos :wink:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 06 lip 2005, 20:15

ja pale L&M lights, zaczalem w pierwszej liceum, tzn dwa lata temu, wczesniej od samego dymu mnie bolala glowa, ale jak poszedlem do LO, nowe otoczenie kumple, wiecie jak to jest, na poczatku nie kupowalem zawsze mnie ktos poczestowal i jedna fajka mi starczala na dzien, teraz jak mam kase to pale pol paczki dziennie, a jak "bida" to lece na sztukownie i 5 dziennie :D powiedzialem sobie w tym roku ze jak zdam do trzeciej klasy to rzuce i nie bardzo mi to wyszlo, wytrzymalem dwa dni
pzdr dla palacych i nie palacych

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 07 lip 2005, 11:59

Ja pale przeważnie Pall Mall blue. Z rzuceniem niemiałbym problemu bo czasami nawet cały tydzień niepale, a czasami ramka dziennie.
pozdr.

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 07 lip 2005, 14:10

oj tam a ja polecam poraz kolejny caro - tytoń pochodzi od tej samej firmy co z nich robią malboro i L&My

A może mowa jest o tym kimś?:

Przemysław Tytoń bramkarz reprezentacji do lat 18, prowadzonej przez Michała Globisza związał się trzyletnim kontraktem z Górnikiem Łęczna.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 17:35

Ja nogdy w życiu nawet nie wziąłem nawet macha. Cały ten smród jest okropny. Papieros szkodzi zdrowiu, a ja jestem sportowcem (gram w piłkę nożną na WIDZEWIE), więc mi to w ogóle nie wypada palić. Nie nawidzę nawet przebywać w towarzystwie osoby, od której śmierdzi fajką.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 lip 2005, 17:50

marcin90 pisze:Papieros szkodzi zdrowiu
Słyszałeś na pewno, że palenie bierne szkodzi bardziej niż czynne? Ja jako osoba paląca mam przynajmniej satysfakcję, że dobrze wybrałem. 8) :lol:

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 18:07

Pisakk pisze:
marcin90 pisze:Papieros szkodzi zdrowiu
Słyszałeś na pewno, że palenie bierne szkodzi bardziej niż czynne? Ja jako osoba paląca mam przynajmniej satysfakcję, że dobrze wybrałem. 8) :lol:
A właśnie, że wybrałeś źle. Ja wybrałem najlepiej, bo sam nie palę, a jak ktoś w moim towarzystwie pali to wychodzę z pokoju lub odchodzę od niego na czas palenia.

A tak poza tematem, to widziałem, że zalogowałeś się ma forum valencia.net. Gratuluję wyboru i zachęcam do pisania na nim.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 26 lip 2005, 15:30

Ja paliłem 6 lat a mam 19
I Rzuciłem Nie pale juz pół roku ale zajarał bym sobie czasami bo jeszcze pamiętam jak to jest se wałnąć dymka

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 lip 2005, 15:53

JaJebieee jak rzuciles ?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 lip 2005, 16:08

ja tez rzucam, kto ma moje gg, ten jest na biezaco... oj odpis odmierza godziny i mimuty od ostatniego papierosa. na razie jest niewoiele, ale i tak jestem dumny 61:12
jak ja rzucilem? stwierdzilem, ze jak przebiegne 200m to puchne, ze w pilke jak gram to po 5-10 min jerstem czerwony. ze jak ide na impreze i sie spoce to smierdze nikotyna, ze mimo codziennego mycia zebow, nigdy nie sa tak biale jak chce. sam syf po prostu... przestalem palic i juz, na razie jest ok

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 26 lip 2005, 16:17

Ja palę WESTy debesty i to ja jestem debeściak :twisted:
Palenie to dla mnie przyjemność , nie zamierzam rzucać i choć miałem takie momenty to mam nadzieję że nie wrócą , bo po co zabierać sobie te wspaniałe chwile z papierosem w ręku .

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 26 lip 2005, 16:23

rebuzz pisze:JaJebieee jak rzuciles ?
Jakoś wtedy kilka dni sie tak żle czułem że nic nie mogłem jeść pić a tym bardziej palić jak chciałem se zajareć to odrazu mnie cofało i niepaliłem chyba z 3 dni i póżniej se wmówiłem że jak zapale to będe frajerem no i nie zapaliłem
Ale za to teraz dużo pije browar

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”