Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 gru 2013, 13:29
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 gru 2013, 13:33
Fakt, strona jest tak tragiczna, że nie da się jej przeglądać. Zupełnie nieczytelny sajt.Kluchman pisze:http://blaugrana.youridea.pl/
Naprawdę nie ma nikogo, kto by powiedział twórcy, że to nowe BO jest tragiczne?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 gru 2013, 15:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 31 gru 2013, 16:23
Ale za to wersja mobilna sprawdza się moim zdaniem wyśmienicie.Kluchman pisze:Naprawdę nie ma nikogo, kto by powiedział twórcy, że to nowe BO jest tragiczne?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 31 gru 2013, 19:06
Nie znam zupełnie grajka, tą drugą Borrusie bez Polaków oglądam bardzo rzadko, ale koleś musi być całkiem niezły skoro jest wrzucany od razu na głęboką wodę. Ostatnio też trochę mówiło się o Courtois, ale ten transfer zupełnie nierealny z wielu względów. Zastanawia mnie tylko co z gościem się stanie, skoro w Chelsea wciąż broni Cech. Do końca kontraktu w Atletico będzie siedział?Bienias pisze:Podobno Ter Stegen jest nasz i czekamy tylko na oficjalne info. Jak Pinto odejdzie to do Barcy wroci Pepe Reina.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 02 sty 2014, 21:22
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 05 sty 2014, 15:11
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sty 2014, 15:25
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 sty 2014, 15:27
Kto i gdzie tak mówił ?Smashing Pumpkins pisze:Co z Messim ? Nawet na ławce go nie ma ,a miał dostać szansę dzisiaj.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Buzka » 05 sty 2014, 18:27
Buzka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 06 sty 2014, 11:29
2 razy niemal zasnąłem na tym meczu, był wyjątkowo monotonny i łatwy dla Barcelony. Elche nie miało nic z gry poza jedną okazją Boakye w 1 połowie. Swoją drogą to jest spory talent, oglądałem go nie pierwszy raz w tym sezonie i już wcześniej mi imponował. Songa bym się aż tak nie czepiał w tym meczu, więcej zrobił dobrego jak np Xavi, który "ukoronował" swój występ zmarnowanym, kiepskim karnym. Song generalnie nieźle się ustawiał w tym meczu. Ciekawi mnie zestawienie ataku na mecz z Atleti, mamy niezłą rywalizacjęBuzka pisze:Spokojny, wrecz nudny mecz. Alexis swietnie, Pedro tez dobrze. Teraz tylko po drodze PH i w sobote mega wazny mecz z Atletico.
Zeby nie bylo tak kolorowo - Song jest slabiutki. Nawet z Elche jest czesto spozniony, niedoklady, za wolno reagujacy na zdarzenia. Mozna byloby w lato sie z nim pozegnac.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 sty 2014, 11:34
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 06 sty 2014, 11:47
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sty 2014, 11:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 06 sty 2014, 12:05
FRYDERYK SZOPEN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin