F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 106

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2005, 23:38

Na 80% jest pewne, że Tevez po wygaśniećiu kontraktu z Corinthians (2008) trafi do Chelsea. Abramowicz zawrł tajemniczy układ z właścicielem Corinthians - Kią Joorbchianem.
PS. Kto ma nie zbyt dobre wykańczanie akji - Robinho? A to ci dopiero. Najlepszy piłkarz Brazylii na PK jest nie skuteczny. Ty chyba oglądasz po 10 minut meczu., w którym gra Robinho.
PS.2 Jeszcze sobie kupcie Nestę, Tottiego, Cole'a, Lamparda i Buffona.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 cze 2005, 15:51

Widziałem już nowe koszulki drużyny piłkarskiej. :shock: I są o wiele gorsze od tych z zeszłego sezonu. Te pistacjowe jakoś mi nie pasują, ale reszta jeszcze ujdzie.

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 22:08

Masz racje te koszulki sa ochydne...wygladaj jal z lat 80 lub 90 :( ale moze w ten sposob sa nawiazac do sukcesow z tamtych lat :twisted: :twisted: mam nadzije

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 29 cze 2005, 22:54

A mi za to te pistacjowe sie podobają. Według mnie lepsze niż tamte "złote" w poprzednich sezonach. W tym komplecie co sie tylko spodenki zmieniły to też są ładne. :) Dobrze, że zostały te niebiesko-czarne z pasami. Ważne żeby grali i zdobywali puchary :).

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 22:56

The Game pisze:Masz racje te koszulki sa ochydne...wygladaj jal z lat 80 lub 90 :( ale moze w ten sposob sa nawiazac do sukcesow z tamtych lat :twisted: :twisted: mam nadzije
Lata 80 mmmmmmm pamietasz te sukcesy bo ja nie, życze wam takich sukcesów, ostatnio czytałem ze byly to ejdne z gorszych chwil blaugrany......hahahaha rzeczywiście nawiązują do sukcesów :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 cze 2005, 23:14

JAsne figo11 lepiej miec białe szmaty z napisem siemens co?? :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 23:26

kulekfcb pisze:JAsne figo11 lepiej miec białe szmaty z napisem siemens co?? :twisted: :twisted:
Czy ja mowie cos o kolorach, przeczytaj co napisalem dopiero się wypowiadaj...Napisalem bo na jednej ze stron przeczytalem, że owe stroje nawiązują do barw z lat 80 w ktorych to blaugrana byla w tarapatach...

CO do twojego jakże świetnego tekstu odpowiem Ci krótko:

Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lip 2005, 9:32

Figo11 pisze: Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...
Po pierwsze nie szmaty :twisted: :twisted: , a koszulki najlepszej drużyny piłkarskiej na świecie, a po drugie niestety już niedługo z napisem.

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 01 lip 2005, 15:16

Czy ten drugi zestaw wam czegos nie przypomina:
ObrazekObrazek

Teraz widocznie beda mogli sobie sami gwizdac karne z niczego :lol: Nikt nie bedzie mowil ze im sedzia pomaga :]

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lip 2005, 15:18

w hiszpanii sedziowie biegaja na czarno z reguly, ale co ty mozesz o tyum wiedziec jak ie ogladasz zadnych meczy...

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 15:22

krzychu212 pisze:
Figo11 pisze: Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...
Po pierwsze nie szmaty :twisted: :twisted: , a koszulki najlepszej drużyny piłkarskiej na świecie, a po drugie niestety już niedługo z napisem.
Nie powiedziałbym że najlepszego klubu na świecie. Nienawidzę Barcelony, ale nie powinno się tak mówić o koszulkach klubowych. Nigdy nie będę jej sympatykiem, ale trzeba jej to oddać, że kadrowo jest bardzo silna. Ale ma jedną ze słabszych linii obronnych. Na 4 miejsca w obonie jest tylko 3 porządnych zawodników, a w porządnych klubach zazwyczaj jest po 6 na 4 miejsca dla zwiększenia konkurencji.

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 15:57

Koszulki jakies takie ale i tak znowu w nich real beda ogrywac :twisted: i w lidze mistrzow tym razem napewno cos osiagna :D :D

www.gauchito.prv.pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: www.gauchito.prv.pl » 02 lip 2005, 14:11

BArcelona najlepsza jest, ciagle sie wzmacniaja, przyszedl Bommel i Ezquerro, Larson wrocil po kontuzji, Mam nowa gwiazdeczke- Messiego. Teraz trzeba czekac na efekty- wygrac w koncu lige mistrzow

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 9:08

Thierry Henry powiedział publicznie że nigdzie się nie wybiera ,czym uciął wszelkie spekulacje o swojej przeprowadzce do Hiszpanii.
Pat Rice asystent A.Wengera powiedział że podziwia francuza za lojalność i mówi że Henry jest zdeterminowany do dalszej gry dla Kanonierów.
Sam Henry mówi że bardzo dobrze żyje mu się w północnym Londynie gdzie mieszka już niespełna od 1999 roku.27-letni Francuz mówi że będzie grał tak długo w Arsenalu jak długo będzie grał w podstawowej jedenastce. David Dein (doradca ds. finansów ) jest w Hiszpanii
w Sevilli i ma się spotkać z Laportą aby ustalić cenę zaporową za Thierrego.

Więc koniec serialu "Henry do Barcy".
barca jesli chce korzystać z talentu Messiego, musi go wpuszczac na boisko, on musi grać w LM i Primera Division :wink:
Ale za to Barcelona, rywalizuje z Realem o Baptistę. W Sevilli Brazylijczykowi dali wolną rękę, jednak któraś z drużyn musi wyłożyć aż 40 mln € :!: :!: :!: Jednak najwiekszym szkopułem jest, że "Bestia" nie ma europejskiego obywatelstwa, więc sprowadzenie napastnika Sevilli jest możliwe w sezonie 2006/2007.
Nastepny na liscie Barcy Idriss Kameni. Młody obiecujący bramkarz, znakomite wystepy w Espanyolu Barcelona. Klauzula jego odejścia wynosi 6 mln €, poza tym Kameruńczyk ma już europejskie obywatelstwo co by ten transfer znacznie ułatwiło.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 06 lip 2005, 9:42

Figo11 pisze:
kulekfcb pisze:JAsne figo11 lepiej miec białe szmaty z napisem siemens co?? :twisted: :twisted:
Czy ja mowie cos o kolorach, przeczytaj co napisalem dopiero się wypowiadaj...Napisalem bo na jednej ze stron przeczytalem, że owe stroje nawiązują do barw z lat 80 w ktorych to blaugrana byla w tarapatach...

CO do twojego jakże świetnego tekstu odpowiem Ci krótko:

Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...
Mnie nie obchodzi czy pisałes cos o kolorach, ja mowie ze to sa białe szmaty, bo inaczej nie da sie tego nazwać. Ja lubie biały kolor, ale jeśli cos jest związane z madrytem albo realem to jest do dupy... to wszystko

Baaaaardzo ciekawa dyskusja :roll:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”