Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2005, 23:38
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 cze 2005, 15:51
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 22:08
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 29 cze 2005, 22:54
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 22:56
Lata 80 mmmmmmm pamietasz te sukcesy bo ja nie, życze wam takich sukcesów, ostatnio czytałem ze byly to ejdne z gorszych chwil blaugrany......hahahaha rzeczywiście nawiązują do sukcesówThe Game pisze:Masz racje te koszulki sa ochydne...wygladaj jal z lat 80 lub 90ale moze w ten sposob sa nawiazac do sukcesow z tamtych lat
![]()
mam nadzije
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 cze 2005, 23:14
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 23:26
Czy ja mowie cos o kolorach, przeczytaj co napisalem dopiero się wypowiadaj...Napisalem bo na jednej ze stron przeczytalem, że owe stroje nawiązują do barw z lat 80 w ktorych to blaugrana byla w tarapatach...kulekfcb pisze:JAsne figo11 lepiej miec białe szmaty z napisem siemens co??![]()
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lip 2005, 9:32
Po pierwsze nie szmatyFigo11 pisze: Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 01 lip 2005, 15:16

_Jacol_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lip 2005, 15:18
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 15:22
Nie powiedziałbym że najlepszego klubu na świecie. Nienawidzę Barcelony, ale nie powinno się tak mówić o koszulkach klubowych. Nigdy nie będę jej sympatykiem, ale trzeba jej to oddać, że kadrowo jest bardzo silna. Ale ma jedną ze słabszych linii obronnych. Na 4 miejsca w obonie jest tylko 3 porządnych zawodników, a w porządnych klubach zazwyczaj jest po 6 na 4 miejsca dla zwiększenia konkurencji.krzychu212 pisze:Po pierwsze nie szmatyFigo11 pisze: Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...![]()
, a koszulki najlepszej drużyny piłkarskiej na świecie, a po drugie niestety już niedługo z napisem.
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 15:57
The Game

Post Wyświetl pojedynczy post autor: www.gauchito.prv.pl » 02 lip 2005, 14:11
www.gauchito.prv.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 9:08
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 06 lip 2005, 9:42
Mnie nie obchodzi czy pisałes cos o kolorach, ja mowie ze to sa białe szmaty, bo inaczej nie da sie tego nazwać. Ja lubie biały kolor, ale jeśli cos jest związane z madrytem albo realem to jest do dupy... to wszystkoFigo11 pisze:Czy ja mowie cos o kolorach, przeczytaj co napisalem dopiero się wypowiadaj...Napisalem bo na jednej ze stron przeczytalem, że owe stroje nawiązują do barw z lat 80 w ktorych to blaugrana byla w tarapatach...kulekfcb pisze:JAsne figo11 lepiej miec białe szmaty z napisem siemens co??![]()
CO do twojego jakże świetnego tekstu odpowiem Ci krótko:
Nie lepiej mieć odbalskowe szmaty dla slóżb melioracyjnych bez napisu...
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio