Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 16:47

Tomusmc pisze:Te SLy zazdrość cię zżera, że Inter został tylko królem remisów z marnym Pucharem Włoch? Załóż sprawę Juventusowi za przekupywanie sędziów bo jakoś nikt się do tego nie czepia - tylko kibice, którzy od 16 lat wierzą, że zajmą w końcu te pierwsze miejsce :lol: No niestety nie w tym stuleciu panowie 8) :wink: Pozatym jakie karne w 90 minucie? :roll: z tego co wiem to Milan strzelał bramki w 95 minucie więc nie mieszaj faktów z łaski swojej :lol:
Ogólnie, nie powiesz mi chyba ze na delle ali, sie pod juve nie gra ... Niby czemu Coppa Italia ma być marym trofeum? Chociaz coś osiagnelismy, a nie jak Milan - zdobywca 2 miejsc... :D Nie ja nic do juve nie mam, oprocze tego co ma kazdy kibic Interu. A za rok zobaczymy kto sie bedzie smial....

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 16:56

również kibicuje interowi i prawda jest taka że mamy zdecydowanie najszerszy skład na świecie ale nie mamy takiego 1 składu jak choćby barca. ale ja jestem pełen wiary przed nastepnym sezonem bo rzeczywiscie ostatnia runda była dla interu bardzo udana a teraz jeszcze przyjdą samuel i solari którzy załatają dziury na lewej pomoci i środku obrony. FORZ INTER

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 lip 2005, 19:54

No ja bym osobiscie chcial obu - MAKINWA i VUCINIC - obaj mlodzi - ale juz ograni - zwlaszcza VUCINIC - jak dla mnie odkrycie sezonu zwlaszcza 2 rundy :) Prawie tyle goli co meczy sypnął - a miejsce dla nich bym znalazl w skladzie bo odszedl BOBO i pogonil bym jeszcze CRUZA i akurat by bylo GIT :) 2 mlodych - utalentowanych w miejsce juz przygasających niestety :/
fuss22 pisze:wydaje mi się ze ktoś z dwójki makinwa, vucinic. no jeśli solari i samuel przejdą to nie będziemy mieli klasowego piłkarza tylko na pozycji prawego pomocnika.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lip 2005, 22:00

Tomusmc pisze:Te SLy zazdrość cię zżera, że Inter został tylko królem remisów z marnym Pucharem Włoch?
Czyzby prowokacja ze strony moda :?: Uuuu , a myslalem , ze ktos taki ma swiecic przykladem dla innych :roll: Pewnie to dlatego iz to fan Juve. Widac u nich wszyscy maja zdolnosci prowokacyjne :lol:

Wracajac do tematu o napastnikach to moim zdaniem Massimo sciagnie Makinwe. Ale to wie kazdy wiec zadna sensacja. W zasadzie nikt lepszy nie jest potrzebny bo Martins i Adriano powinni rozpracowac kazda defensywe w Serie A :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 22:03

serek408 pisze:
Tomusmc pisze:Te SLy zazdrość cię zżera, że Inter został tylko królem remisów z marnym Pucharem Włoch?
Czyzby prowokacja ze strony moda :?: Uuuu , a myslalem , ze ktos taki ma swiecic przykladem dla innych :roll: Pewnie to dlatego iz to fan Juve. Widac u nich wszyscy maja zdolnosci prowokacyjne :lol:
Prowokacja? dla mnie to zwykłe stwierdzenie faktów :twisted: a pozatym odpowiedz na posta zazdrośnika o ksywie Sly 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 22:05

No Inter na papierze ma zdecydowanie najślniejszy atak w Calcio. Okaża się w tym sezonie czy para Martins-Adriano jest aż tak mocna, ja mam nadziej że tak :D :D :D
Tylko oby ich omijały kontuzje !!!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lip 2005, 22:10

Tomusmc pisze:
serek408 pisze:
Prowokacja? dla mnie to zwykłe stwierdzenie faktów :twisted: a pozatym odpowiedz na posta zazdrośnika o ksywie Sly 8)
Ehh argumenty co najmniej smieszne bo gdyby to Interowiec napisal cos takiego od razu dostal by WP od Ciebie :?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 22:12

serek408 pisze:
Tomusmc pisze:
serek408 pisze:
Ehh argumenty co najmniej smieszne bo gdyby to Interowiec napisal cos takiego od razu dostal by WP od Ciebie :?
Jasne :lol: ale się uśmiałem :roll: a co ja daje WP za wszystko? takie sprzeczki to codzienność więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz chłopcze. Koniec OT bo naprawdę posypią się WP jak temat będzie rozmywany!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 22:14

Mam pytanie!!!!!!
Nie wiecie co sie dzieje z Issah Eliakwu wiem że był wypozyczony na ten sezon do Ascoli ale chyba za duzo tam nie pograł. Miałem jego konplikacje na kompie jeszcze jak grał w Primavera sezon 2003/2004 i strzelił wtedy 40 bramek :shock: Nawet Martins w primavera nie stzrelal tylu goli! Wraca on do Interu czy nie??????

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 lip 2005, 22:19

sly_FCI pisze: Ogólnie, nie powiesz mi chyba ze na delle ali, sie pod juve nie gra ... Niby czemu Coppa Italia ma być marym trofeum? Chociaz coś osiagnelismy, a nie jak Milan - zdobywca 2 miejsc... :D Nie ja nic do juve nie mam, oprocze tego co ma kazdy kibic Interu. A za rok zobaczymy kto sie bedzie smial....
Wolę tak, niże Inter, który tylko w Coppa Italia ma szanse wyrównanej walki, przynajmniej w tym sezonie.

SuperCoppa Italia, to też coś :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 lip 2005, 22:36

Hehehe - to jest najlepsze - szacunek modów do "zwykłych" userów - czyli odzywanie - per CHŁOPCZE i JA MAM ZAWSZE RACJĘ - a jak sie nie zgadzasz to dostaniesz WP :) Ale w sumie sie po czesci nie dziwie :) Chyba domyslam sie czemu tak jest :P

Forza Interrr !!!

Jasne :lol: ale się uśmiałem :roll: a co ja daje WP za wszystko? takie sprzeczki to codzienność więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz chłopcze. Koniec OT bo naprawdę posypią się WP jak temat będzie rozmywany![/quote]

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 22:44

Juras_InterFan pisze:Hehehe - to jest najlepsze - szacunek modów do "zwykłych" userów - czyli odzywanie - per CHŁOPCZE i JA MAM ZAWSZE RACJĘ - a jak sie nie zgadzasz to dostaniesz WP :) Ale w sumie sie po czesci nie dziwie :) Chyba domyslam sie czemu tak jest :P

Forza Interrr !!!

Jasne :lol: ale się uśmiałem :roll: a co ja daje WP za wszystko? takie sprzeczki to codzienność więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz chłopcze. Koniec OT bo naprawdę posypią się WP jak temat będzie rozmywany!
[/quote]

Nie napisałem, że mam zawsze racje. A co ja jestem jakiś niezwykły bo mam moderkę? ja też jestem zwykłym userem więc niewiem o co ci chodzi. Nie mam szacunku dla tych co piszą głupoty jako moderator i jako zwykły user. Tu nie o to chodzi.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 23:51

to moze wrocimy do rozmowy o Interze, a jezeli cos macie do Tomusmc to wyjasnijcie to sobie na privie. Moim zdaniem jest to bardzo dobry mod i nie macie sie o co czepiac. No wiec wracamy do tematu. Kolejny off-topic bedzie ukarany ostrzezeniem :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 lip 2005, 8:17

Dobrze powiedziane :) Co do Interu - to mam nadzieje ze jak najszybciej wyjasni sie ostatecznie sprawa transferu Solariego i Samuela do INTERU - Solari niby juz pewny ale o Samuela bedzie ciezko moim zdaniem :/ wiec jesli nie on to chcialbym zeby zawital do nas ktoś z trójki - ALEX z PSV , LUISAO z BENFICA lub CHIVU z ROMY :)

Forza Inter !!!!
beckhs pisze:to moze wrocimy do rozmowy o Interze :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 10:31

Vieri już otrzymal propozycje kontraktu...od Realu :cry: do 2006 roku, choć FC. Sevilla ma na niego chrapkę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”