Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 63

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 lip 2005, 10:40

Jeśli chodzi o Samuela to Butrageno powiedział że Walter będzie w przyszłym sezonie piłkarzem Realu Madryt. Jeśli chodzi o Vieriego to pojawiła się plotka jakoby miał grać w przyszłym sezonie w Milanie :shock: Tak twierdzi były gwiazdor Milanu, Alessandro Altobelli. A więc może być ciekawie :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 lip 2005, 10:44

Vieri po tym jak odszedl na wolny transfer, własciwie co kilka godzin jest przymierzany do innych klubów. na poczatku Newcastle, potem Juve, Real a konczy się na Milanie. Zobaczymy jak to będzie i gdzie zagra w następnym sezonie Christian :wink: :D

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 02 lip 2005, 10:51

jeśli bobo rzeczywiście zależy żeby pojechać na mistrzostwa do niemeic to napewno nie wybierze ani realu, ani juve ani milanu. powinien iść albo do newcastle albo do barcy-ponieważ sa to bardzo dobre kluby którym brakuje napastników.

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 02 lip 2005, 11:11

fuss22 pisze:jeśli bobo rzeczywiście zależy żeby pojechać na mistrzostwa do niemeic to napewno nie wybierze ani realu, ani juve ani milanu. powinien iść albo do newcastle albo do barcy-ponieważ sa to bardzo dobre kluby którym brakuje napastników.
No nie wiem co do Barcy. Maja tam przecież Eto'o, jest Maxi Lopez, Giuly nie raz gra na napadzie, Larsson choc stary to jeszcze gra no i jest Ronaldihno.
Vieri jest dobry ale czy aż tak dobry aby grać w pierwszej 11 z takimi gwiazdami jak Ronaldihno, Eto'o, Deco :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 11:28

Szewa7 wymieniłeś wszystkie armaty Barcelony to fakt zaś Eto'o gra jako jedyny na ataku poozostali Maxi Lopez pojdzie chyba na wypozyczenie(i będzie znim tak jak z Saviolą i Riqulme :wink: )o ile nie przyjdzie Hanery... zresztą wątpie by Maxi wygral rywalizacje z Ezzquero czy tez Larssonem...zaś Barcelonie brakuje uzupełnienia Eto'o w ataku...Ja bym go tam nie widzial w Barcelonie ale wszystko się mze zdarzyć....

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 02 lip 2005, 12:39

Vieri nie pojdzie do realu,barcy, juve bo grzalby ławke... Od vieriego szybszy jest H.Larsson a do tego gra głową jak on, wiec po co im Vieri...

Ma jeszcze propozycje z Totenhamu, i dobrzee by zrobil jakby tam poszedl... Wtedy widze go na MŚ '06

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 lip 2005, 16:35

Kolejny klub wyraził zainteresowanie Vierim, a chodzi o Bolton Wonderers. Tak więc jest bardzo ciekawa rywalizacja o Christiana.
Prawdopodobnie za Samuela i Solariego Moratti da Edgara Davidsa oraz pieniądze. A zainteresowanie Julio Ricardo Cruzem objawił Real Saragossa. Co o tym wszystkim sądzicie :?: :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 lip 2005, 22:05

Najwazniejsze ze Bobo nie opuscil klubu zeby gdzies zarabiac jeszcze wiecej czyli nie odszedl dla pieniedzy i to jest plus ...

Mam andzieje ze zatrudni sie w jakims Palermo i bedzie krolem strzelcow SerieA ale bedzie musial uciac swoja pensje nawet o okolo 6-7 mln euro ... niewyobrazalne !!!

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 03 lip 2005, 8:03

No ja mam nadzieje ze pojdzie gdzies BOBO do Angli - ze nie bedzie gral w Seria A i strzelal goli przeciwko Interowi :)
RoRo pisze:Najwazniejsze ze Bobo nie opuscil klubu zeby gdzies zarabiac jeszcze wiecej czyli nie odszedl dla pieniedzy i to jest plus ...

Mam andzieje ze zatrudni sie w jakims Palermo i bedzie krolem strzelcow SerieA ale bedzie musial uciac swoja pensje nawet o okolo 6-7 mln euro ... niewyobrazalne !!!

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 03 lip 2005, 8:23

Heheh - no ja mam tego CM-a 01/02 - umiescilem go nawet na serwerku swoim ale podostawalem WP za to - chyba nawet 4 :)

Forza Inter !!!!
RoRo pisze:Najwazniejsze ze Bobo nie opuscil klubu zeby gdzies zarabiac jeszcze wiecej czyli nie odszedl dla pieniedzy i to jest plus ...

POZDRO

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 03 lip 2005, 11:36

moim zdaniem Vieri pojdzie do Hiszpani a dokladnie to do Atletico Madryt wydaje mi sie ze to odpowiednia druzyna dla niego ktora interesuje sie nim PS> RoRo jak cos to mam Cm 01/02 na plytce jesli chcesz to daj znac

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 lip 2005, 13:38

no i macie, co chcieliście, znaczy Real wypożycza Wam na rok Samuela za 2 mln Euro i możecie go kupić pod koniec sezonu za 18...a Solari przechodzi na stałe, tylko trzeba jeszcze jakieś warunki z Argentyna uzgodnić...ciekawe czy Wam to coś pomoże :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 14:30

No i dobrze że Inter się wzmacnia może gracze z argentyny ożywia troche nudną Calcio! Te transfery mogą byc naprawde trafione bo Samule
i Solari to zawodnicy którzy sie w realu marnowali. Salari juz dawno powinien z tamtą odejść!!!!

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 03 lip 2005, 14:53

Inter sie wzmacnia i bardzo dobrze :P :P :P Szczegolnie cieszy Solari no i Samuelem nie pogardze :wink: .Przydalby sie jeszcze bramkarz ktory tworzyl by konkurencje dla Toldo bo ten pokazal w ostatnim sezonie ze zdarzaja mu sie glupie bledy :roll:

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 03 lip 2005, 15:06

Julio Cesar - Francesco Toldo - Fabian Carini :arrow: na bramke konkurencja jest spora :D

A co do tych dwóch transferó to jeszcze się nie ciesze, czekam na oficjalne potwierdzenie z inter.it

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”