Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lip 2005, 2:04
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 8:34
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 11:10
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 11:22
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 11:31
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 11:36
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 11:38
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 02 lip 2005, 12:29
A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do PrimeradivisionRossi pisze:No niestety Robinho poszedl do realu![]()
Ja nie chce być prorokiem ale chłopak tam sobie nie poradzi:(
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.
_Jacol_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 lip 2005, 12:37
W Anglii gra się 'drewnianą' piłkę?_Jacol_ pisze:A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do PrimeradivisionRossi pisze:No niestety Robinho poszedl do realu![]()
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 12:56
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 12:59
Anka pisze:W Anglii gra się 'drewnianą' piłkę?_Jacol_ pisze:A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do PrimeradivisionRossi pisze:No niestety Robinho poszedl do realu![]()
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.ę 'drewnianą' piłkę? Nie wiedziałam... Robinho mógł grać w Arsenalu, w którym by miał większe szanse na grę w podstawowej jedenastce, wybrał Real Madryt, który wyczerpał już chyba limit ilości napastników.
Jednak życzę mu powodzenia, bo to dobry zawodnik. Nie jest jakimś tam fenomenem, ale jest dobry, i wzmocni zapewne linię ofensywną ekipy z Santiago Bernabeu. Nie mniej jednak wydaje mi się, że może się tzw. 'zmarnować': teraz Valendrei Luxemburgo musi wywalić ze składu choć jednego napastnika. Tylko kogo? Ronaldo, Owena, Raula...?
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 02 lip 2005, 13:28
mariano italiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 lip 2005, 13:39
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 13:48
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 lip 2005, 13:55
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin