Real Madryt (zbiorczy) - Strona 95

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lip 2005, 2:04

Jak zwykle As!! Powiem tak jak lubicie czytac fakt i jego nowinki to as jest podobny tyle ze o sporcie i po hiszpansku

The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 8:34

Gerrard nie dla realu :twisted: :twisted: z tym klubem nic nie osiagnie :twisted: niech zostanie w liverpoolu ...po zakupie kilku nowych pilkarzy liv bedzie walczyl o najwyzsze cele w premiership :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 11:10

W sumie to dziwie się, że Real tak walczy o jednego gracza, dając tyle wzamian :shock:.Przecież macie 2 dobrych DM - Shrek i Helguera.Kupcie lepiej paru obrońców, coś na styl Samuela.Albo na flanki, np Sergio Ramosa.W sumie cały praktycznie Real jest do wymiany, bo jak sami wiecei 2 sezon pozostajecie z niczym i nic już nie wygrają w tym składzie.Zidane, Figo, Carlos, Beckham i jakiś galaktyczny napastnik są już spalenia.Ronaldo sie odbudował, więc z niego coś jeszcze może być.No oki, Raul jest jeszcze młody i mógłby się jakoś odbudować, tylko czy w tym klubie ?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 11:22

Bogi piwotami będa Gravesen oraz Pablo Garcia...Helguera przejdzie na swoją pozycje czyli środkowy obrońca :wink: Woodgate się ejszcze leczy, moze się wyleczy wszystko ponoc jest a dobrej drodze, ale czy znowu bedzie gral jak za czasów Leeds czy tez Newcastle :?: :? Mamy 21 letniego Diogo który moze grac na 2 flankach obrony jak i pomocy...Robinho jest kreowany na nastepce Zizou i ma do tego predyspozycje...jeśli przejdzie skład nanowy sezon bedzie wygladał troszeczke lepiej choć i tak będzie bardzo wąska kadra...odejdzie Guti, Figo, odszedł juz Borja, Meija moze odejdzie,Solari,Cesar być moze Walter...
Jak narazie tylko 3 transfery w zasadzie to dwa Pablo Garcia 4 mln + Borja...Carlos Diogo free transfer :D ...i awans Diego Lopeza mierzącego 196 cm :) w miejsce Cesar'a...
Licze jeszcze na Robinho, Ramos'a oraz Lugano...no i na prawą flaneczke chcący odejścia z Romy Mancini :wink:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 11:31

Podobno robinho juz wasz....mlody i zdolny..ale i tak trzeba jeszcze ze pol skladu wyminicv....i lawke uzupelnic :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 11:36

No niestety Robinho poszedl do realu :(
Ja nie chce być prorokiem ale chłopak tam sobie nie poradzi:(
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 11:38

Narazie należy ściągnąć 2 dobrych środkowych obrońców...Nie ma lewego pomocnika choć tam grywal najczesciej Zizou lub Raul...trzeba się szybko starać o wymiane Zizou, no i z czasem zamienić Becksa, R.Carlos zastąpi Diogo, a Salgado moze Ramos...czas pokarze...

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 02 lip 2005, 12:29

Rossi pisze:No niestety Robinho poszedl do realu :(
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.
A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do Primeradivision

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 lip 2005, 12:37

_Jacol_ pisze:
A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do Primeradivision
W Anglii gra się 'drewnianą' piłkę? :shock: ę 'drewnianą' piłkę? Nie wiedziałam... Robinho mógł grać w Arsenalu, w którym by miał większe szanse na grę w podstawowej jedenastce, wybrał Real Madryt, który wyczerpał już chyba limit ilości napastników. ;) Jednak życzę mu powodzenia, bo to dobry zawodnik. Nie jest jakimś tam fenomenem, ale jest dobry, i wzmocni zapewne linię ofensywną ekipy z Santiago Bernabeu. Nie mniej jednak wydaje mi się, że może się tzw. 'zmarnować': teraz Valendrei Luxemburgo musi wywalić ze składu choć jednego napastnika. Tylko kogo? Ronaldo, Owena, Raula...?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 12:56

Widziałem jak gra Robinho w Santosie i to było superrr!!
Na Pucharze Konfederacji każdy się nim zachwycał no ja tez bylem troche pod wrażeniem jego gry ale bez przesady. Jego połowa dryblingów jest nieskuteczna, a jak nawet kogoś przejdzie zaraz dostanie z bara i się zwija!! Miał bardzo dużo strat i nie walczy na boisku, szybko sie podłamuje jak coś mu nie wychodzi!!! Więc Robinho jest dobry ale swoimi dryblingami robi duzo zameiszania i tyle ,ale licze że jak przybierze na masie mięsiniowej będą z niego ludzie! :D :x

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 12:59

Anka pisze:
_Jacol_ pisze:
W Anglii gra się 'drewnianą' piłkę? :shock: ę 'drewnianą' piłkę? Nie wiedziałam... Robinho mógł grać w Arsenalu, w którym by miał większe szanse na grę w podstawowej jedenastce, wybrał Real Madryt, który wyczerpał już chyba limit ilości napastników. ;) Jednak życzę mu powodzenia, bo to dobry zawodnik. Nie jest jakimś tam fenomenem, ale jest dobry, i wzmocni zapewne linię ofensywną ekipy z Santiago Bernabeu. Nie mniej jednak wydaje mi się, że może się tzw. 'zmarnować': teraz Valendrei Luxemburgo musi wywalić ze składu choć jednego napastnika. Tylko kogo? Ronaldo, Owena, Raula...?

Tylko dlaczego Robinho jest kreowany na następce Zizou :!: :!: :evil: :evil: :twisted: :twisted: jesteście takimi bezmózgami (bez obrazy) czy tylko takich udajecie koleś przychodzi zająć miejsce Ziozu i bedzie gral na pozycji lewego pomocnika lub Media punta powtarzam lewego&Media punta...Chyba że Lux zmieni taktyke przy obecnej taktyce gramy praktycznie 3 napastnikami choć Raul gra na Media punta. Ze skąłdu pewnie wypadnie Owen ktory i tak zresztą pokazal ze lepiej gra mu się z ławki (od emczu z Barca gra w wyjściowej 11) grając w pierwszej 11 nastce nie strzelał tak samo jak z lawki...Wątpie by Raul usiadl wiec, atak chyba wygladac bedzie Raul-R9 zaś za ich plecami Robinho trio R-R-R...
Narazie z Realu jest więcej pożegnań niz powitań, Diogo, Garcia i chyba jeszcze nie na 100% Robinho (marca ani as tego nie podaly jeszcze)odejdzie Guti, Figo, Solari, Borja odszedł...kadra będzie ejszcze mniej liczebna...
FC Malaga chce wypożyczyć Portillo oraz Soldado myśle ze to dla nich szansa zaistnienia więc muszą ja wykorzystać, tylko czy oplaca się wypozyczac Soldado ktory jest kluczowyą posacią Real B który awansowal do Segunda...trocher głupio by było gdyby spadli...mam nadziej że awans pilkarski otrzyma Junfran, będzie godnym zmiennikiem Becksa...

1 WP za obraze uzytkownikow forum/beckhs

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 02 lip 2005, 13:28

no nieźle nieźle, real w końcu zaczyna jakieś mądre transfery robić, robinho jest dobry ten mały skurczybyk, może pomoże wam obronić 2 pozycję lidze, ale musicie uważac, bo valencia się wzmacnia, a i atletico nie śpi

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 lip 2005, 13:39

Butragueno zaprzeczył, jakoby Robinho był jużpiłkarzem Realu, powiedział , że negocjacie trwają cały czas :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 13:48

A no tak, zapomniałem, że kupiliście już rzeźnika.Tak więc Ivan wraca do obrony z prawdopodobnie Samuelem, ale jak Woody będzie zdrowy to raczej go wygryzie.Szkoda, bo jak dla mnie "The Wall" był kiedyś najlepszym obrońcą na świecie i moim ulubionym graczem.Dopiero zmarnował się w Hiszpanii.Włochy to raj dla obrońców.Ale wróćmy do Realu.Na lewej jeszcze może (c?)hasać Roberto, ale to już raczej końcówka jego wielkiej kariery.Na prawej Salgado był kiedyś czołowym zawodnikiem w Europie.Jakoś po zalaniu żony, mu gorzej szło, a co dopiero w okolicach urodzenia :twisted:.W pomocy Beckham, Zidane, Shrek, Robinho i jest git.Dwóch DM przecież Wam nie potrzeba (albo może i trzeba, chyba, że Zidane będzie miał także defensywne obowiązki).W ataku jak dla mnie R9 i Owen.Raul narazie out na ławkę.Do tego młody i waleczny Portillo.

ALe Figo11 te odejścia co napisałeś, to jednak nie są rewolucyjne (Borja, Meija) :lol:.Narazie Figo ale ktoś jeszcze musi :!: Niestety tak jak Milan trzeba *powoli* wprowadzać zmianę warty w drużynie.Ale najważniejsze, żeby powoli.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 lip 2005, 13:55

No tak, rywal zza miedzy Atletico, już kupili Keżmana, niedługo moze dojśc kolejny świetny zawodnik. Brawo dla Realu, Robinho to przyszłość futbolu, jeszcze po nim Anderson a Real znow bedzie się wznosił na wyżyny :D Sam chyba Butrgueno nie może uwierzyć, że takiej klasy zawodnik przeszedł do Królewskich. Jest w szoku :lol:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”