FMy - Strona 147

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 13:04

Dla mnie Snajider lepszy jest na skrzydle na środek pomocy tylko Diego z Porto

kmino22
Junior
Junior
Reputacja: 0

<H><E><L><P>

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 02 lip 2005, 13:04

[quote="Bonso"]Wesley Sneijder i tylko on :D[/quote]

może i jest dobry ale nie chce przejść :( aha, i nie wyjeżdżajcie mi z Cristiano Ronaldo bo nie dam za niego 235 mln złotych :) prosze o młodych ok. 18-22 lat z gory thx

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 13:07

Zależy kim grasz jak ja kiedys grałem FC Kolen to na lewje miałem typa Belg 1983 Lejan w drugiej lidze wymitał mial średnia coś koło 8, 50 ale pózniej prubowałem go w innych klubach i lipa

kmino22
Junior
Junior

:D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 02 lip 2005, 13:08

gram AC Milanem :D pomocy :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lip 2005, 13:28

Możesz sprubować Downinga z Boro ma dużo asyst ale nie wiem jak się sobie poradzi we Wloszech

kmino22
Junior
Junior

Scheva!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 02 lip 2005, 15:27

Jak pewnie sie skapneliście gram AC Milanem :D Gram jush trzeci sezon. W poprzednich dwóch wygrałem wszystko (Serie A, Puchar Włoch, LM). :D A teraz postawiłem sobie takie zadanie: Schevchenko ma być królem strzelców Serie A 8) Co radzicie aby mu w tym pomóc!! Bo jak na razie to króluje Pazzini i Adriano a ja nie wiem jak ich przegonić!! 8) help :D

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 lip 2005, 16:17

Słuchajcie mam sprawe, gram Feyenoordem. POtrzebuje : prawy i lewy i środkowy obrońca , oraz dobry prawy ofensywny pomocnik . Pomożecie ?? Chodzi o to zeby sie sprawdzili w Holandii w Feyenoordzie i nie za drodzy

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lip 2005, 16:18

Właśnie przed chwiolą skończyłem trzeci sezon Newcastle na pierwszym miejscu z dorobkiem 101 punktów :wink: Najlepszym moim strzelcem został Antonio Cassano za 22 bramkami w lidze. W okinku transferowym dołaczyć maja (wszyscy za darmo): Dede, Malbranque, Ben Arfa, Miccoli i Tudor. Kilku zawodników odchodzi na emeryturę m.in: Vermant, Vieri i O'brien(ze wzgl. na częste kontuzje), a z wolnego transferu odchodzi Crespo, Grisales, i paru piłkarzy z rezerw. Zapewne jeszcze kogoś kupię/sprzedam :wink:

CL wygrał Inter (odpadłem z nimi w ćwierćfinale) w finale z Milanem 2:1 a w półfinale były aż 3 zespoły włoskie (Inter, Juventus, Milan) i Arsenal. Puchar UEFA przypadł Barcelonie, która po karnych wygrała w finale z Liverpoolem. FA Cup wygrał Sunderland po wygranej 2:0 z Arsenalem ( ja odpadłem z nimi w półfinale 1:2 :? ale grałem rezerwowym składem bo 3 dni później miałem ważne spotkanie z MU)

Hmmm.. co by tu jeszcze...

Aha.. Totti był najlepszym piłkarzem w Angli. Given drugim bramkarzem (również w Angli), a Cassano jednym z dwóch napastników.

Mój cel na następny sezon: Wygrać Ligę Mistrzów :twisted: :twisted:

Otrzebuje : prawy i lewy i środkowy obrońca , oraz dobry prawy ofensywny pomocnik
Polecam Nigela De Jonga - może grać na każdej pozycji w obronie, ja go kupiłem za 7 m :wink: ln E. Co do pomocnika to tani i dobry jest Freddy Grisales za niecale 3 mln

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 16:27

W Feyenoordzie jest Salomon Kalou ofensywny prawy pomocnik bardzo dobry i młody...Junior Khaye na lewej miota ladnie zajzyj do klubu Orlando Pirates :wink: tam grają Mokoena, Khaye i Vilkazi czy jakoś tak :wink: są tani a na Holandie wystarczający...Diego Souza u mnei wymata koleś ma 20 lat na wstępie gram FC Porto i kupiłem go z jakiegoś Brazylijskiego klubu...polecam

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 02 lip 2005, 17:11

kulekfcb pisze:Słuchajcie mam sprawe, gram Feyenoordem. POtrzebuje : prawy i lewy i środkowy obrońca , oraz dobry prawy ofensywny pomocnik . Pomożecie ?? Chodzi o to zeby sie sprawdzili w Holandii w Feyenoordzie i nie za drodzy
Prawy obrońca:
:arrow: Marcin Baszczyński
:arrow: Seitaridis
:arrow: Fonfara

Środkowy obrońca:
:arrow: Głowacki (naprawdę wymiata)
:arrow: Antonii łukasiewicz (też bardzo dobry)
:arrow: Danny Shittu (młody nigeryjczyk)

Lewy obrońca:
:arrow: Jean Sebastien Jaures
:arrow: Paweł Golański
:arrow: :!: :!: :!: TROND ERIK BERTELSEN :!: :!: :!:

Prawy pomocnik:
:arrow: Krzysztof Bąk (wymiata)
:arrow: Łukasz Garguła
:arrow: Omunigho Temile (niby defensywny, ale naprawdę przydatne ogniwo w prawej pomocy)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 02 lip 2005, 17:20

Mi już znudziło sie granie po 5 sezonach Odrą Wodzisław teraz zaczołem grac Siena , już Konrad Nowak i Karol Piątek są u mnie. A propo Sieny to bardzo duzo mają Defensywnych pomocników chyba ze 7. :x

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 lip 2005, 17:27

Z góry dzieki wszystkim za podpowiedzi

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 02 lip 2005, 17:47

Pewnie juz wymienialiscie to nazwisko milion razy, ale powtorze jeszcze raz

Jesli mialby ktos wyydawac po 2 mnl € za 5 zawodnikow, to niech sobie daruje i kupi jednego Ricardinho, bo on obojętnie gdzie, gra za 6 :)

Grałem parmą, juve, borussią d., evertonem i sevillą - i do tych klubów go ściągnąłem - wszędzie grał tak samo, a jak prowadzilem juve to wybrali go graczem roku na swiecie i w europie...

Polecam jeszcze Montolivo, Miccoliego noi baaardzo drogich (jedynie do wielkich klubów) Jankulovskiego, Ujfalusi, Gilardinho i Anelke (anelka wymiatał mi w Parmie jak dziki bąk - naj. napastnik we wloszech i najlepszy strzelec - lepiej wymiatał niz Gilardinho, tylko ciezko bylo mu sie zaaklimatyzowac:/)

A jesli nie macie kasy to zawsze mozecie zatrudnic nowego trenera (2 zawodnika) w klubie ktorego chcecie "okraść" i zatwierdzac wszystkie propozycje transferowe (oczywiscie proponowane przez was :)))))
Ale to napewno tez znacie bo ja juz sie bawie w takie klocki w 3 serii gry ;]

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 lip 2005, 17:53

Gilardino jest do kupienia za 10mln€, przynajmniej u mnie sie na taką oferte zgodzili...

Joaquin 4 razy z rzędu najlepszy piłkarz świata :D:D Jeśli ma mecz poniżej 8, to cud. Przegrałem 0-3 Joaquin i tak miał 8. Średnio 13 dryblingów na mecz, średnia ocen 8,5. Cena: 55mln€, ale opłaca się.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 lip 2005, 17:54

Mogę polecić paru dobrych i nie drogich zawodników :!:

Ruben Ariel Olivera (nie drogi bo młody i rezerwowy)(Juventus)- Ofensywny pomocnik -Lewy,Prawy,Środek :!: W pierwszych dwóch sezonach najlepszy pomocnik na świecie (FM 2005 oczywiście :))

Oliver Kapo (nie drogi bo młody i rezerwowy)(Juventus)- Ofensywny pomocnik -Lewy
W pierwszych dwóch sezonach najlepszy pomocnik na świecie (FM 2005 oczywiści :) )

De La Cuesta (Kolumbia) -(nie drogi ok.1 mln Euro) -Obrońca -Lewy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”