Liverpool (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 02 lip 2005, 12:11

czy mógłby ktoś przesłać mi na poczte ( pawel.muszka@interia.pl )lub wrzucić na www.yousendit.com , lub www.rapidshare.de bramki z meczów Liverpoolu z Southampton (tego wygranego 1-0 i przegranego 2-0)

bardzo prosze :(

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 lip 2005, 13:28

Morientes jest tego znany, że strzela na sezon bardzo dużo goli, w Saragossie strzelił w pierwszym sezonie 34 bramki!!! jak też mam nadzieję, że sie przełamie i nie będzie powtórki z Mateji Keżmana :D :wink:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 02 lip 2005, 13:44

Jak narazie to Morientes nie spelnil pokladanych w nim nadziei, ale moze w nastepnym sezonie stworzy silny atak wraz z Cisse lub Barosem.

Tymczasem oficjalna strona Liverpoolu potwierdziła, że Bolo Zenden w poniedziałek stanie się graczem The Reds.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lip 2005, 0:09

gazeta pisze:Prasa spekuluje, że klubowy talizman związany z Anfield Road od ósmego roku życia i obecny kapitan "The Reds" mógł zrobić tak z dwóch powodów.

Pierwszy - Gerrard chciał zarabiać znacznie więcej niż obecne 60 tys. funtów tygodniowo i znacznie więcej, niż proponował klub (80 tys. funtów). A pamiętać trzeba, że mające chrapkę na Gerrarda Chelsea i Real Madryt gotowe są płacić tygodniówkę w wysokości nawet 125 tys. funtów.

Drugi - kapitan "The Reds" poczuł się urażony, iż piłkarzami, których sprawy kontraktowe zostały załatwiane w pierwszej kolejności, byli m.in. Igor Biscan i Dietmar Hamann, a nie on sam.
Jeśli punkt drugi jest prawdą, to straszną panienkę macie w klubie. Bo tego nawet gwiazdorstwem nie się nazwać.

Poza tym Reina jest już w klubie na 100% (nie wiem czy oficjalnie, ale Benitez mówił o tym na konferencji prasowej). W związku z tym dla Dudka najlepiej było się ewakuować.

Po pierwsze Reina jest Hiszpanem. Po drugie jest Hiszpanem. Po trzecie chciał go też trener bramkarzy. Po czwarte Benitez i Reina mają tego samego menadżera. Po piąte wszystkie gazety jadą na Dudka i z przyjemnością będą twierdzić, że LM to był pojedynczy zryw. Po szóste Dudek nie młodnieje i może tylko stracić markę, a jest pewna różnica dla potencjalnego nabywcy, czy kupuje mistrza Europy, czy gościa, który sezon spędził na ławce. Więc w tym drugim przypadku nie można liczyć na rewelacyjnego pracodawcy.

Więc lepiej odejść w glorii zwycięzcy, niż puścić szmatę z Manchesterem i ponownie stać się obiektem frustracji angielskich pismaków. Zresztą podejrzewam, że nawet szmata nie będzie potrzebna, bo wiadomo, że Jerzy nie strzeli focha i po kolejnym obsmarowaniu w prasie nie odmówi wywiadu.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lip 2005, 0:19

piwus pisze:
gazeta pisze:Prasa spekuluje, że klubowy talizman związany z Anfield Road od ósmego roku życia i obecny kapitan "The Reds" mógł zrobić tak z dwóch powodów.

Pierwszy - Gerrard chciał zarabiać znacznie więcej niż obecne 60 tys. funtów tygodniowo i znacznie więcej, niż proponował klub (80 tys. funtów). A pamiętać trzeba, że mające chrapkę na Gerrarda Chelsea i Real Madryt gotowe są płacić tygodniówkę w wysokości nawet 125 tys. funtów.

Drugi - kapitan "The Reds" poczuł się urażony, iż piłkarzami, których sprawy kontraktowe zostały załatwiane w pierwszej kolejności, byli m.in. Igor Biscan i Dietmar Hamann, a nie on sam.
Jeśli punkt drugi jest prawdą, to straszną panienkę macie w klubie. Bo tego nawet gwiazdorstwem nie się nazwać.

Poza tym Reina jest już w klubie na 100% (nie wiem czy oficjalnie, ale Benitez mówił o tym na konferencji prasowej). W związku z tym dla Dudka najlepiej było się ewakuować.

Po pierwsze Reina jest Hiszpanem. Po drugie jest Hiszpanem. Po trzecie chciał go też trener bramkarzy. Po czwarte Benitez i Reina mają tego samego menadżera. Po piąte wszystkie gazety jadą na Dudka i z przyjemnością będą twierdzić, że LM to był pojedynczy zryw. Po szóste Dudek nie młodnieje i może tylko stracić markę, a jest pewna różnica dla potencjalnego nabywcy, czy kupuje mistrza Europy, czy gościa, który sezon spędził na ławce. Więc w tym drugim przypadku nie można liczyć na rewelacyjnego pracodawcy.

Więc lepiej odejść w glorii zwycięzcy, niż puścić szmatę z Manchesterem i ponownie stać się obiektem frustracji angielskich pismaków. Zresztą podejrzewam, że nawet szmata nie będzie potrzebna, bo wiadomo, że Jerzy nie strzeli focha i po kolejnym obsmarowaniu w prasie nie odmówi wywiadu.

:shock: Aż trudno mi uwierzyć w to, że Gerrard mógł się obrazić na włodarzy LFC z tak banalnego powodu. Dietmar Hamman z LFC miał kontrakt już chyba wypełniony, i trzeba było szybko wynegocjować nowy. Biscan to samo. I on - kapitan - się tak zachowuje? W swych wypowiedziach zaznaczał non-stop, że jest cierpliwy... :roll:

Dzisiaj na www.pilka.pl pojawił się news o tym, że agent Stevena Gerrarda potwierdził to, że jego klient chce opuścić Anfield:

,,Agent kapitana Liverpoolu potwierdził dziś, że Anglik chce opuścić klub z Anfield. Takowa decyzja została przez niego podjęta po tym, jak najpierw rozmowy z włodarzami klubu na temat nowego kontraktu stanęły w miejscu, a później przez niego zostały zerwane.

Co prawda kontrakt łączący Gerrarda z ekipą 'The Reds' wygasa dopiero za dwa lata, ale reprezentant Anglii zamierza już tego lata opuścić Liverpool. Tę informację potwierdził jego agent - Struan Marshall - w wypowiedzi dla BBC: ,,Rozmowy z klubem na temat przedłużenia kontraktu stanęły w miejscu. Nie będą jednak w żadnym wypadku kontynuowane."

25-letniemu Gerrardowi nie odpowiadają warunki, na jakich gra obecnie w zespole triumfatora ostatniej edycji Ligi Mistrzów (80 tys. tygodniowo). Ponadto nie odpowiada mu taktyka, na którą stawia trener Benitez.

,,Nie będziemy komentowali tego, co opowiadają media." mówi jeden z działaczy Liverpoolu. Cóż, już niedługo władze LFC będą musiały wypowiedzieć się na temat tego, czy Steven Gerrard zostanie na Anfield, czy też nie. Interesują się nim takie kluby jak Chelsea Londyn czy Real Madryt. "

Pozwolę sobie jeszcze tylko zamieścić komentarz jednego z userów... A raczej szczerą prawdę o Gerrardzie. ;)
niech spr... wydaje mu sie , ze jest swietny i boski. jest cienki i dobrze bedzie jak wyciagna za niego ta kase, bo jest wart gora 20 baniek. pojdzie do innego klubu i przekona sie, jaki jest rzadki.
W najbliższych tygodniach fani 'The Reds' się przekonają, ile tak naprawdę jest wart Steven Gerrard. W zeszłym roku Anfield Road opuścił Michael Owen, ponieważ jego klub nie osiągał sukcesów. Wybrał Real Madryt. Obecnie ofertę z tegoż klubu rozpatruje Gerrard, który najpierw narzekał na to, iż zespół Rafy Beniteza nic nie wygrywa, a po triumfie w Lidze Mistrzów rozpoczął nagonkę na szkoleniowca rodem z Hiszpanii, ponieważ ,,wprowadza złą taktykę"... :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 0:23

Jezeli to prawda to Gerrard robi z siebie niewiadomo kogo. Chyba chce zachowac sympatie kibicow LFC i odejsc do innego klubu z szacunkiem kibicow. Jest taki dwulicowy. Najpierw po wygranym finale mowi ze nie opusci LFC, a teraz ? Mysle, ze to juz jest definitywny koniec Stevena w LFC, on po prostu chce odejsc i sprawiaac wrazenie ze chcial zostac, ale przez innych musial odejsc...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lip 2005, 0:28

beckhs pisze:Jezeli to prawda to Gerrard robi z siebie niewiadomo kogo. Chyba chce zachowac sympatie kibicow LFC i odejsc do innego klubu z szacunkiem kibicow. Jest taki dwulicowy. Najpierw po wygranym finale mowi ze nie opusci LFC, a teraz ? Mysle, ze to juz jest definitywny koniec Stevena w LFC, on po prostu chce odejsc i sprawiaac wrazenie ze chcial zostac, ale przez innych musial odejsc...
Tylko powinieneś zauważyć, że Gerrard zadeklarował, że zostanie w LFC tuż po finale Ligi Mistrzów. Każdy mówił wówczas, iż instnieje dla nich tylko jeden klub: FC Liverpool. I co? Vladimir Smicer w Bordeaux, szykuje się transfer Diao, Carraghera i Gerrarda. ;) Nie chcę tutaj krakać, ale sądzę, że połowa składu z Anfield zostanie wymieniona. Z głupoty piłkarzy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lip 2005, 3:32

A czemu Carraghera? Bo wydaje mi się, że nie zasługuje na zastąpienie hiszpańskim obrońcą (chociaż wiadomo, że są fantastyczni).

A losem Dudzia niikt się nie przejmie :roll: :P.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 05 lip 2005, 10:00

Anka pisze: Tylko powinieneś zauważyć, że Gerrard zadeklarował, że zostanie w LFC tuż po finale Ligi Mistrzów. Każdy mówił wówczas, iż instnieje dla nich tylko jeden klub: FC Liverpool. I co? Vladimir Smicer w Bordeaux, szykuje się transfer Diao, Carraghera i Gerrarda. ;) Nie chcę tutaj krakać, ale sądzę, że połowa składu z Anfield zostanie wymieniona. Z głupoty piłkarzy.
Wow. Jestem ciekawa skad czerpiesz te wszystkie informacje. Carragher chce opóścić Anfield Road :lol: On jako jedyny piłkarz jeszcze przed tryiumfem w LM zadeklarował, ze chce pozostać do konca kariery w Liverpoolu. A na pytanie czy nie wolalby przejsc do jakiegos lepszego angielskiego klubu, odpowiada, ze najlepszy jest przecież Liverpool. Carra jest rowniez murowanym kandydatem na kapitana w przypadku odejscia Gerrarda.

Diao nie sprawdził się jako pilkarz The Reds więc jego odejście jest calkiem naturalne. Smicer ma juz swoje lata i chociaz strzelil piekna bramke w finale LM to to Rafa nie widzial go w swoich planach dlatego nie zaproponowal mu nowego kontraktu.

Co do Stevena Gerarda to wydaje mi sie, ze prasa robi wiecej szumu niz to warte. Wierze, ze Gerrard nie oposci Anfield, a doniesienia jakoby Benitez chcial go sprzedac i za te pieniadze kupic kilku zaodnikow sa klamstwem.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lip 2005, 10:29

Nie luię jak ktoś chrzani głupoty i od razu skreśla Dudka. Tak samo było w sprawie Kirklanda i już ludzie szukali mu nowego klubu, a się potem okazało, że ten Anglik jest naprawdę słabym bramkarzem (mimo kontuzji). To samo może być z Reiną. Ale swoją drogą to moim ulubionym zagranicznym klubem jest właśnie Liverpool FC, od sezonu 2000/2001. Jednakże chyba przestanę lubić ten klub z powodu kupowania tylko i wyłącznie Hiszpanów. TO jest bez sensu. Przecież to jest angielski klub!! Nie wiem jak to dalej będzie wyglądało, ale tracę sympatię do Liverpoolu. Głupie transfery Josemiego, Nunieza, Garcii (lepiej od niego grałby Diouf, którego wyporzyczyli do Boltonu), Pellegriniego... To jest żenada!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lip 2005, 11:05

Mona_ pisze:
Anka pisze: Tylko powinieneś zauważyć, że Gerrard zadeklarował, że zostanie w LFC tuż po finale Ligi Mistrzów. Każdy mówił wówczas, iż instnieje dla nich tylko jeden klub: FC Liverpool. I co? Vladimir Smicer w Bordeaux, szykuje się transfer Diao, Carraghera i Gerrarda. ;) Nie chcę tutaj krakać, ale sądzę, że połowa składu z Anfield zostanie wymieniona. Z głupoty piłkarzy.
Wow. Jestem ciekawa skad czerpiesz te wszystkie informacje. Carragher chce opóścić Anfield Road :lol: On jako jedyny piłkarz jeszcze przed tryiumfem w LM zadeklarował, ze chce pozostać do konca kariery w Liverpoolu. A na pytanie czy nie wolalby przejsc do jakiegos lepszego angielskiego klubu, odpowiada, ze najlepszy jest przecież Liverpool. Carra jest rowniez murowanym kandydatem na kapitana w przypadku odejscia Gerrarda.

Diao nie sprawdził się jako pilkarz The Reds więc jego odejście jest calkiem naturalne. Smicer ma juz swoje lata i chociaz strzelil piekna bramke w finale LM to to Rafa nie widzial go w swoich planach dlatego nie zaproponowal mu nowego kontraktu.

Co do Stevena Gerarda to wydaje mi sie, ze prasa robi wiecej szumu niz to warte. Wierze, ze Gerrard nie oposci Anfield, a doniesienia jakoby Benitez chcial go sprzedac i za te pieniadze kupic kilku zaodnikow sa klamstwem.
Akurat tutaj źle zapisałam w swym poście... Tzn. chodziło mi o to, że Carragherem się interesują kluby różne... ;)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2005, 11:11

Gerrard deklarował, że jak Liv wygra finał LM z Milanem to na pewno pozostanie. Jednak kiedy zaczęły przychodzić kuszące oferty z Realu i z Chelsea to Gerrard nie wytrzymał i chce odejść. Żeby mieć dobry pretekst pokłócił się z kimś tam z zarządu The Reds i teraz jego odejście jest nie mal pewne. Była oferta od Chelsea za 32mln€, ale Liverpool ją odrzucił bo Real daję lepszą ofertę, poza tym Gerrard chętniej widziałby się w białym niż w niebieskim.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2005, 11:51

Gerrard [*]
Naprawdę zaskoczył mnie i to bardzo negatywnie. Widać wyraźnie, że nie chce już dłużej grać w Liverpoolu. Tylko dlaczego stwierdził, że jeśli Liverpoolu wygra LM i będzie mógł w niej grać w następnym sezonie to zostanie w drużynie. Po co to było? Odpierdolił szopkę i tyle. Teraz kolejne odcinki tego samego przedstawienia pt. Kłótnia z zarządem oraz Nie chcem ale muszem. W takich oto okolicznościach żegna się kapitan drużyny :shock: :? Teraz czekamy tylko na mega ofertę ze strony Realu i papa. Do Chelsea przejść się nie odważy jednak. Ucieknie do Madrytu - tam kibice może go nie zabiją.

Jeśli chodzi o kwestię Dudka to sam jeszcze do niedawna byłem zwolennikiem jego pozostania w drużynie. Sądziłem, że Reina wcale nie musi być pierwszym bramkarzem ale jeśli Hiszpan (to bardzo ważne - Hiszpan) przechodzi za tak duże pieniądze to chyba jednak nie po to aby grzać ławę. Poza tym jeżeli słowa Beniteza jakoby Dudek miał wolną rękę w kwestii ewentualnego transferu są prawdziwe to nie ma wątpliwości, że Polak powinien odejść. Lepiej teraz gdy jeszcze wszyscy żyją jego finałem LM. Ze znalezieniem klubu nie powinien mieć problemów tyle, że nie będzie to klub pokroju Liverpoolu napewno.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 05 lip 2005, 12:04

Rom$on - zgadzam sie z Toba odnosnie hiszpanskiej kolonizacji Liverpoolu, ale przeciez Garcia wcale nie byl zlym transferem. Poczštek mial dobry, potem gral slabiej aby w koncu w pieknym stylu strzelic kilka waznych bramek w LM.

Co do Gerrarda - jeszcze przeciez nie odszedl :) Liverpool odrzucil rekordowa oferte Chelsea wynoszaca 32 mln funtow i zaproponowal Gerrardowi nowy kontrakt. Jezeli jednak Gerrard postawi sprawe nastepujaco, ze albo dostanie ta podwyzke (o ktora tyle zachodu) albo odchodzi do Realu gdzie spelnia jego kaprysy finansowe to dla mnie jest skonczony, krzyz na droge i "wspanialej" kariery w Madrycie.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 12:38

Niggaz 2 WP za uzycie wulgarnego slowa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”