edit: już nie trzeba. Znalazłem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 sty 2014, 13:19
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 sty 2014, 13:27
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 13:37
Kod: Zaznacz cały
Pojawił się raport opublikowany przez CIES Football, według którego Giorgio Chiellini został wybrany najlepszym obrońcą Europy. CIES Football Observatory zajmuje się analizą statystyk z poszczególnych lig europejskich. Pod uwagę wzięto wiele czynników, ale w przypadku Chielliniego kluczowe okazały się jego umiejętności odzyskiwania piłki oraz dokładność w obronie i wspomaganie partnerów w defensywie. W pierwszej dziesiątce znalazło się także miejsce dla kolegów klubowych 29-letniego Włocha, czyli dla zajmującego czwarte miejsce Leonardo Bonucciego oraz Andrei Barzagliego, który został umieszczony na siódmej pozycji. Juventus jest także reprezentowany w innych klasyfikacjach. Arturo Vidal i Paul Pogba zajęli odpowiednio trzecie i ósme miejsce wśród pomocników, a Carlosa Teveza wśród napastników wyprzedzili kolejno Luis Suarez, Cristiano Ronaldo oraz Neymar.
Już wiem skąd potem wziął swój pomysł kapitan RomyOzdobny pisze:Mina Lippiego bezcenna:
Czesto tak mialem, ze jak gral to blagalem niebiosa aby nie dostal czerwieni.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 sty 2014, 13:47
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 13:56
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 sty 2014, 15:08
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 16:30
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2014, 16:50
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 16:57
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2014, 17:01
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 17:14
Mało interesuje się podatkiem we Francji, ale jeśli jest on (70%) to na Pogbę brutto wydać muszą fortunę. Straszna sprawa, ktoś kto może się orientuje niech to wyliczy. Dla mnie żałosne jest to, że chłopak ma 20 lat, a prują się o niego jakby nikogo innego na świecie nie było. Jest tyle talentów w różnych klubach, ale uwzięli się na naszego Pogbusia...Tomusmc pisze:PSG Pogbie z miejsca by dało dwa razy tyle co Juve
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 sty 2014, 17:57
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 sty 2014, 17:59
Di Marzio: "For Juve, Pogba worth as much as or more than Bale"
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2014, 18:18
Po pierwsze widzę wiele różnic:mete pisze:Naprawdę dziwi mnie to, że kibice klubów Serie A narzekają, że ktoś wydaje olbrzymie kwoty za graczy. Zwłaszcza, że to samo kilkanaście lat robiły włoskie kluby. Kiedy szastali włosi teraz to robią inni. Dla włoskich klubów się takie zabawy dobrze nie skończyły.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 sty 2014, 19:26
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio