Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 1313

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sty 2014, 0:08

Literowki usunalem, a sens zdania nie zmienil sie. Co Ty mi wmawiasz?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2014, 0:11

Napisałeś że Bale nie był gwiazdą- to nie jest żadna literówka tylko napisałeś nowe zdanie. I nie ściemniaj o literówce

Natomiast gwiazda (chyba, ze na swoj wiek) wzgledem sezonow przed poprzednim to za duzo powiedziane. Byl wielkim talentem, ale dopiero porzedni sezon zagral na wysokim poziomie i na miano giwazdy PL zasluzyl w pelni, za co zostal doceniony.

tego zdania nie było, pierdzielisz o literówce... jesli tak ma wygladac dyskusja to ja dziekuje, miałem ich w historii internetu setki ale nikt takiego wała nie zrobił.Dobranoc

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sty 2014, 0:16

Widze, ze z tego oburzenia na odmienne zdanie zobaczyles to co chciales ujrzec. Nikt nie kazal Ci sie wtracac. A na przyszlosc czytaj uwaznie i pisz wolniej.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 sty 2014, 8:40

Dajcie Giggsa na Ignora.

Pogba nie warty 60 baniek , Bale też nie warty 100 czy Matri 12. Tu nie chodzi o umiejętności a w wielu przypadkach o medialną wartość. Za 40 nie ma co sprzedawać bo nie wzmocnimy za tą kasę składu.
To jest normalna cena za gracza który przez całą karierę będzie topowym CMem na świecie.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:47 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 sty 2014, 9:27

Naprawde nie wierze ze ktos porownuje Pogbe z poziomem Bale'a z ostatniego sezonu w Anglii, Francuz jest bardzo dobry ale to co piszecie to jest przegiecie, zaraz przeczytam ze Pogba > Zidane czy cos w tym stylu ;)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 sty 2014, 10:04

Pogba ma wielkie umiejętności i jeszcze większy potencjał ale porówywanie z Bale :?: :lol: Ładnie was Juventini poniosło, przecież tam na siłe podnoszono cenę bo miała być to odpowiedź na neymara do Barcy, zupełnie inna sytuacja. Barcelone i Real kreują na największych w świecie, Perez sam przyznał że z pełną premedytacją przepłacił za Walijczyka aby było o tym jak najgłośniej. Pogba mimo wszystko nadal jest dla ogółu mało popularny i nikt nie da więcej niż 50 milionów Euro.

Pamiętajcie jeszcze jedno, macie Raiole zawsze w negocjacjach transferowych więc możecie być pewnie że pewien duży procent przejdzie wam koło nosa bo klub będzie mu musiał zapłacić jakieś "chore" pieniądze za tranzakcję. Tak było chociażby z Ibra gdzie Milan dostał ledwie 21 baniek ale koszty PSG były dużo, dużo większe właśnie ze względu na Mino.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 sty 2014, 10:28

chyba tylko sickstick i cruel wypowiedzial sie z sensem. porownywanie bale'a z pogba jest bez sensu. inne lige, inne realia. bale w tamtym sezonie byl jednym z dwoch najlepszych zawodnikow ligi angielskiej. nie wiem, czy w tym sezonie pogba jest w dwojce najlepszych zawodnikow juventusu. to sa pilkarze na zupelnie innym poziomie. dla mnie pogba nie jest wart 60 milionow euro, z drugiej strony - rynek kreuje ceny, wiec przy sprzedazy francuza nie rozpatrywalbym kwot ponizej 70 mln euro. pogba nie chce odejsc, pogba potencjalnie jest wart wielkich pieniedzy, psg bardzo chce pogbe. zostawic francuza albo wyciagnac z niego najwiecej jak sie da. raiola w tej chwili bym sie nie przejmowal, zdaje sie, ze w juventusie znalazl sobie przyjemna przystan. o samym transferze pogby rowniez jakis czas temu wypowiadal sie w sposob budzacy spokoj.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 sty 2014, 10:31

Pogba ma wielkie umiejętności i jeszcze większy potencjał ale porówywanie z Bale Ładnie was Juventini poniosło
Naprawde nie wierze ze ktos porownuje Pogbe z poziomem Bale'a z ostatniego sezonu w Anglii, Francuz jest bardzo dobry ale to co piszecie to jest przegiecie, zaraz przeczytam ze Pogba > Zidane czy cos w tym stylu
Skąd ta liczba mnoga? Przecież tylko Ozdobny forusje te teze.

I zluzujcie troche, w zimie Pogba nie odejdzie. Jeśli kiedykolwiek opuści klub, to pewnie za grubą kase. Lepiej się po prostu cieszyć jego grą póki jest w klubie, a nie tracić codziennie czas na analizy ofert wymyślonych przez pismaków.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sty 2014, 12:06

Podobno Daniele Rugani świetnie się prezentuje w Empoli. Już wcześniej słyszłem, że najlepszy stoper Serie B, a teraz Sassuolo chciałoby nim wzmocnić środek obrony.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sty 2014, 12:12

W Sassuolo niezła kolonia Juventinich, tez o tył słyszałem, że Rugani na wypasie gra w Empoli.

Zaś po drugiej stronie jest Masi z którego miał być drugi Bonucci i Sorensen, który podobno ma zostać sprzedany...

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sty 2014, 12:20

Sorensena można sprzedać. Jest niezły, ale na poziom JUVE raczej nie wskoczy, a te 5 mln € za połówkę to fajna oferta. Tym bardziej, że JUVE kupił duńczyka za 150'000 €

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sty 2014, 13:19

Di Marzio poinformowal, ze Arsenal wyrazil zainteresowanie Giovinco ze wzgledu na kontuzje Walcotta.

Z kolei w kwestii Pogby do PSG dolaczyl Real I Bayern, ktore tez sa zainteresowane mlodym Francuzem. Jednoczesnie Ci pierwsi maja na dniach zlozyc oferfe w wysokosci 50 mln plus Veratti. Nie mam watpliwosci, ze Paul odejdzie po sezonie I to za ogromny hajs w dodatku bedzie to interes zycia Marotty bowiem Pogba nic Juventusu nie kosztowal.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2014, 13:24

Nie Ozdobny- czasami trzeba miec jak facet jaja by sie przyznać.W pierwszej wersji napisałeś że Bale nie był gwiazdą i zamiast sie przyznać że tak napisałeś teraz pieprzysz o literówce. Szkoda że nie ma funkcji przywrócenia postu przed edytacja.Zmieniłeś sens calego zdania.Teraz wygłaszasz tezy że widze co chcialem widzieć :?
Nie ma problemu z ignorem, jesli ktoś ma tak gimbazjalny styl prowadzenia dyskusji to niech mnie tam da, bo to kuzwa niepoważne ze można tak klamać..[k****] literówka... :badziewie:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sty 2014, 13:28

Nie wiem co tym postem chcesz udowodnic. Jedynie bardziej sie pograzasz koles. Jakbys uwaznie przeczytal to teraz bys sie tak nie prol. Tyle ode mnie. Nie zamierzam prowadzic dyskusji z Toba bowiem zarzucasz mnie rzeczy nie prawdziwe tylko po to aby obronic swoj punkt widzenia.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sty 2014, 13:44

Giggs prujesz się o tego Bale jakby Cie miał dzisiaj na prywatce posuwać.

Dawno temat można zakończyć. Inne pozycje, inne ligi, inny moment kariery.

Do widzenia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”