ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 14 gru 2013, 5:23
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 gru 2013, 7:19
Skąd masz to info?FRYDERYK SZOPEN pisze:karne na Romy w ostatnich 20 latach 28
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 gru 2013, 7:38
Wklejaj co chcesz,mnie tam Wasze wojenki barcelońsko-madryckie nic nie obchodzą.No i rybka to dla kolegów,Ty nim na pewno nie jesteś.FRYDERYK SZOPEN pisze:mma wkleic karne z CR?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 15 gru 2013, 4:06

BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 sty 2014, 20:39
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 sty 2014, 20:43
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2014, 20:45
Zapewne też Irina Shayk zrobiła laskę wszystkim osobom decyzyjnym w FIFA oraz dała się puknąć połowie selekcjonerów, kapitanów i dziennikarzy.Ebi pisze:A więc przedłużone głosowanie zakończyło się sukcesem FIFA. Udało się przeprosić Ronaldo za blatterowską błazenadę. Brawo.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 sty 2014, 20:46
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 sty 2014, 20:46
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2014, 20:48
Zrozum jedno. ZP to nagroda bardziej indywidualna. Ja wolałbym wygrać LM niż ZP. Nie wiem czemu ten płacz i lament.Ebi pisze:A ja nadal nie rozumiem czemu w ostatnich latach ciągle foruje się tylko strzelców? I te wypowiedzi typu "Ribery ma mało bramek". To już obrońcy czy bramkarzowi nie można dać nagrody? Dla takich jest Złoty But.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 sty 2014, 20:48
No właśnie nie mogą.Większość tutaj utożsamia ZP ze Złotym Butem i liczy się tylko strzelanie goli potęgom z Kopenhagi,Elche czy Osasuny.Ebi pisze:To już obrońcy czy bramkarzowi nie można dać nagrody? Dla takich jest Złoty But.
Ale nie powiesz, że FIFA nie naraziła się na śmieszność zmieniając zasady w trakcie trwania gry ?bartbuks pisze:Zapewne też Irina Shayk zrobiła laskę wszystkim osobom decyzyjnym w FIFA oraz dała się puknąć połowie selekcjonerów, kapitanów i dziennikarzy.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 sty 2014, 20:49

moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2014, 20:50
Naraziła, ale co z tego? Coś to zmieni?EnJoy pisze:Ale nie powiesz, że FIFA nie naraziła się na śmieszność zmieniając zasady w trakcie trwania gry ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 sty 2014, 20:51
Świetnie. Tylko, że realny wpływ na drużynę ma się nie tylko strzelając gole. Dawno zapomniano o bramkarzach czy np. defensywnych pomocnikach.bartbuks pisze:Zrozum jedno. ZP to nagroda bardziej indywidualna. Ja wolałbym wygrać LM niż ZP. Nie wiem czemu ten płacz i lament.Ebi pisze:A ja nadal nie rozumiem czemu w ostatnich latach ciągle foruje się tylko strzelców? I te wypowiedzi typu "Ribery ma mało bramek". To już obrońcy czy bramkarzowi nie można dać nagrody? Dla takich jest Złoty But.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio