bo są najlepsi to beda wygrywać, logiczne chyba?Jeszcze 10 lat będą wygrywać na przemian Messi i Ronaldo, słusznie to zauważył Platini.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sty 2014, 11:21
bo są najlepsi to beda wygrywać, logiczne chyba?Jeszcze 10 lat będą wygrywać na przemian Messi i Ronaldo, słusznie to zauważył Platini.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2014, 11:23
Nie zniżaj się do poziomu Chaosa i Ebiego. A niebezpiecznie szybko zbliżasz się do tego.Michał M pisze:Ja myślę, że to właśnie Ronaldo dostał wczoraj nagrodę pocieszenia. Za swoje niewątpliwie spore sukcesy w 2013 r., szczególnie na arenie klubowej.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 sty 2014, 11:36
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 sty 2014, 11:43
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 sty 2014, 11:44
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 sty 2014, 11:46
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2014, 11:48
Dokładnie. Wtedy wystarczyło, że ten top zdobędzie LM/WC/PE, a miał triumf w kieszeni. W pełni popieram co napisałeśgrzegorzfcb pisze:Gdyby Cristiano był na poziomie Riberiego to Michał M słusznie by się oburzał, dlaczego portugalczyk wygrał, ale przecież Ronaldo nie jest na poziomie Riberiego - jest dużo lepszy. Więc o co kaman ?
Czasy się zmieniły, nie jest jak 10 lat temu, gdy mieliśmy szeroką czołówkę 6-8 topowych piłkarzy a co roku, ktoś dochodził/wypadał/wracał. Wtedy mogli wygrywać ci którzy byli znakomici w tym roku i zdobyli jeden puchar więcej
Tutaj nie ma się co dziwić. Platini to rodak Ribery`ego, a druga sprawa, mając chrapkę na fotel prezydenta nie będzie przecież szedł pod rękę z obecnymi władzami. Wszystko jasne jak drut.Z drugiej strony dziwie sie Platiniemu i jego zwolennikom.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 sty 2014, 11:52
Nie martw się, do Twojego nie będę się obniżał. A prawda jest taka, ze najlepszy piłkarz swiata powinien prowadzić swoje drużyny do sukcesów. Nie zauważyłem tego u Ronaldo w 2013 r. Więc to tylko konkurs piękności i tyle.bartbuks pisze:Nie zniżaj się do poziomu Chaosa i Ebiego. A niebezpiecznie szybko zbliżasz się do tego.Michał M pisze:Ja myślę, że to właśnie Ronaldo dostał wczoraj nagrodę pocieszenia. Za swoje niewątpliwie spore sukcesy w 2013 r., szczególnie na arenie klubowej.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 sty 2014, 11:54
To Ty młody jesteś, skała to była i najlepsze połączenie jakiekolwiek w życiu widziałem to para Thuram i Cannavaro. Dwie różne charakterystyki piłkarzy, różny typ budowy ciała no wiele tu wymieniać.cruel pisze:Jak sobie czlowiek przypomni czasy Maldiniego, Nesty czy zelaznej formy duetu Ferdinand & Vidic, to dziwnie to wyglada.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 sty 2014, 11:57
Skoro to wg Ciebie konkurs piękności, czyli nic wartego większej uwagi, to czemu się az tak podniecasz?Michał M pisze:Więc to tylko konkurs piękności i tyle.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 sty 2014, 11:57
Popularnosc danego klubu.Bardziej frapująca jest 11nastka roku, która obnaża to, że wybór jest konkursem piękności, bo miski jak Alves, Xavi, Ramos i Iniesta są chyba za zasługi.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 sty 2014, 11:58
Nie podniecam się, stwierdzam tylko fakty.cloner pisze:Skoro to wg Ciebie konkurs piękności, czyli nic wartego większej uwagi, to czemu się az tak podniecasz?Michał M pisze:Więc to tylko konkurs piękności i tyle.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 14 sty 2014, 11:58
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2014, 11:59
Obniżyć się nie obniżysz (do poziomu można się zniżyć). Ale racja, nigdy nie wskoczysz na mój poziom. Piękny, bogaty, inteligentny. Po prostu spierdoliłeś to na samym początku zostając kibicem Bayernu.Michał M pisze:Nie martw się, do Twojego nie będę się obniżał.
Podniecasz i to strasznie.Nie podniecam się, stwierdzam tylko fakty.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 sty 2014, 12:02
Podobno liczą się tylko sukcesy indywidualne. To co, jak Suarez wygra powiedzmy Złotego Buta i będzie miażdżył wszystkich statystkami, chociaż Liverpool nic nie ugra to już nie? A Ronaldo tak, chociaż też nie wygrał nic?moody90 pisze:suarez ma potencjal na zlota pilke, ale do genialnej gry musi tez dolozyc jakiekolwiek sukcesy z liverpoolem w anglii i europie, a o to moze byc ciezkawo.
Professor Chaos
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio