Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 0:08
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 0:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lip 2005, 2:36
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 03 lip 2005, 11:31
SebCristiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 11:33
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 lip 2005, 11:45
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 11:46
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 11:46
Ibrahimović18 pisze:Moje przeczucia sie sprawdzająRobinho juz zaczyna zachowywac sie np. jak Beckham ,odmowil gry w meczu i udzialu w treningu Santosu
![]()
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 11:55
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 12:01
Beckham dostal kare za niestawienie sie na treninguFigo11 pisze:Ibrahimović18 pisze:Moje przeczucia sie sprawdzająRobinho juz zaczyna zachowywac sie np. jak Beckham ,odmowil gry w meczu i udzialu w treningu Santosu
![]()
To Becks się tak zachowywał...nie wiadome mi przypadki...
Robinho czuje się już jako gracz Realu, chce odejść a zarząd Santos'u nie pozwala mu na to...Robinho takze odmowił gry gdy porwano jego matke...
"z niewolnika nie ma zawodnika"...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 12:12
Moim zdaniem to zly ruch bo trafiajac do takiego klubu nie rozwinie sie porzadnie tak jak Jrr, Saviola i wielu innych amerykanow pd i bedzie mial stracony jakis okres kariery. Chlopak ma wileki talent i Pele ma racje mowiac ze lepiej byloby dla niego pograc jescze w Brazylii ewentualnie przejsc do klubu w ktorym bedzie gral regularnie na dobrym poziomie dodam ze takim klubem moze byc PSV.zawdi pisze:nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 03 lip 2005, 13:30
Bienias pisze:Moim zdaniem to zly ruch bo trafiajac do takiego klubu nie rozwinie sie porzadnie tak jak Jrr, Saviola i wielu innych amerykanow pd i bedzie mial stracony jakis okres kariery. Chlopak ma wileki talent i Pele ma racje mowiac ze lepiej byloby dla niego pograc jescze w Brazylii ewentualnie przejsc do klubu w ktorym bedzie gral regularnie na dobrym poziomie dodam ze takim klubem moze byc PSV.zawdi pisze:nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lip 2005, 13:36
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 13:53
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:34
The Game
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio