Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 15:19

A co się dzieje z Edersonem???? W zimie bylo głosino że Inter ma nowego Ronaldinho który ma dołączyć latem wiecie coś o tym????????

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 lip 2005, 17:54

nie jestem pewien czy sobrze kojarze fakty ale zdaje sie ze poszedl w koncu do Portugalii do Benfici bodajze

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 lip 2005, 15:25

transfer samuela pewny:
Obrońca madryckiego Realu, Argentyńczyk Walter Samuel został na przyszły sezon wypożyczony do Interu Mediolan z możliwością zawarciu po roku kontraktu definitywnego w wysokości 16 mln euro - poinformował dziennik sportowy "Marca"
nie wiem czy bedzie to udany transfer, wcale nie jest taki dobry, nie podoba mi sie jego gra[/i]

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 16:33

jesli sie nie myle ta informacaja to klamstwo. pewnie masz ja z onetu. Jest to tania sensaacja w ktora nie nalezy wierzyc. A jezeli to prawda to dlaczego nie ma tego na oficjalnych stronach klubow ?

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 lip 2005, 16:56

nie z onetu, przeciez na koncu pisze Marca :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2005, 17:09

Nie ma oficjalnego komunikatu co nie zmienia faktu ze obaj argentyńczycy są blisko Interu i wzmocnią mediolanski klub.A jak Samuel odzyska forme z czasów gry w Romie to będą to dwa wielkie wzmocnienia.
FORZA INTER

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 lip 2005, 18:17

Pierdoly gadaja. Solari jest juz w Interze praktycznie na 100% i juz dyskutowano ile bedzie zarabial. Samuel to jeszcze do konca nie wiadaomo ale zawodil na Bernabeu i Real mzoe chceic go sprzedac a jak juz sie rzomowy tak daleko posunely to chyba raczej obydwoch argentynczykow zobaczymy na San Siro :P

POZDRO

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 04 lip 2005, 21:40

no solari to jestem pewny na 100% ze trafi do interu a samuel tez jest chyba bardzo bliski wypozyczenia. jeśli oba transfery dojdą do skutku to jedyną słabą pozycją w naszym zespole bedzie prawa pomoc. coś czuje że będziemy mocni w następnym sezonie. FORZA INTER

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 lip 2005, 22:36

A według was Samuel to wielkie wzmocnienie :?: Bo ja coś tam słyszałem że Real go wypożyczył bo się nie łapał do wyjściowej 11 :lol:
Patrząc na grę Realu w obronie to nie za dużo trzeba umieć żeby grać w 1 składzie a i nawet do tego nie dopuścili Samuela :)

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 04 lip 2005, 22:49

Samuel rezerwowy ?? chłopie nie śmiesz mnie, bo zaraz spadne z krzesła...

NAJLEPSZY obrońca Realu w tamtym sezonie, pierwszą połowe miał słabą, ale w drugiej już grał na wysokim poziomie, Luxemburgo całkowicie go odmienił....m.in dlatego real stracił najmniej bramek od kilku lat...bo nieco ponad 20, a zawsze tracili po 40...

Real musi się go pozbyć, bo w Hiszpanii jest limin NON-UE a takich piłkarzy mają w tej chwili o jednego za dużo a jak wiemy ma dojść jeszcze Robinho...

Dla Interu to świetny interes, Samuel jak i Solari to jedni z lepszych piłkarzy wśród galaktikos, tylko niedoceniani bo niemają "wielkich" nazwisk...zobaczycie w interze się sprawdzą...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:01

Kujon pisze:Samuel rezerwowy ?? chłopie nie śmiesz mnie, bo zaraz spadne z krzesła...

NAJLEPSZY obrońca Realu w tamtym sezonie, pierwszą połowe miał słabą, ale w drugiej już grał na wysokim poziomie, Luxemburgo całkowicie go odmienił....m.in dlatego real stracił najmniej bramek od kilku lat...bo nieco ponad 20, a zawsze tracili po 40...

Real musi się go pozbyć, bo w Hiszpanii jest limin NON-UE a takich piłkarzy mają w tej chwili o jednego za dużo a jak wiemy ma dojść jeszcze Robinho...

Dla Interu to świetny interes, Samuel jak i Solari to jedni z lepszych piłkarzy wśród galaktikos, tylko niedoceniani bo niemają "wielkich" nazwisk...zobaczycie w interze się sprawdzą...
Ha Ha Ha Ha Ha...spadlem z krzesła...

Nie ma limitu obcokrajowcó heh, człowieku Ronaldo ma dostać paszport we wrześniu a R.Carlos na dniach, Samuel zaś spawe tą moze rozwiązac bardzo szybko bo ma Hiszpanke za zone...
Najlepszy obronca Realu ha ha ha ha on miał tak swietny sezon że tylko brawa bić, jego fenomenalne kiksy, agresywne faule i co 5 mecz pauza za kartoniki...Samuel to nie nazwisko, "il muro", 'ściana' z taką renoma przychodził do Madrytu a Ty mowisz ze nie ma nazwiska (lol)...Kosztowal 25 baniek, w Romie wymiatał aż miło a w Realu hah szkoda gadac a Ty piszesz ze najlepszy obok Helguery byl cieniem, tak samo przy Pavonie...fatalny sezon i tyle...pod koniec zagral kilka dobrych meczy na srednim poziomie choc gdy grał Real to Samuelzawsze trzymał poziom strasznie niski...Jeśli chodzi o strate bramke to spojz kto stoi na bramce, a nie kto jest przed nią...Casillas'owi zawdzieczamy wiele ptk, a napewno nie kiksującemu Samuelowi...Solari wieczny rezerwowy i tyle na ten temat koleś dostawal szanse to gral jak Samuel tylko ze heh na pomocy...Na ławe dobry...

Pewnie że w Interze się sprawdzą, jak macie takich obroncow jak Matrix czy Faviali, pomocnikow jak VdM czy Dejan to chlopaki się podszkolą od jednych z najslabszych opilkarzy 'Galactiskos'...w koncu sa niechciani...

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 04 lip 2005, 23:15

Napewno jesteś fanem Milanu czy Juve, jestem tego w 100% przekonany... :]

pozdro "znawco" :]

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:19

Kujon pisze:Napewno jesteś fanem Milanu czy Juve, jestem tego w 100% przekonany... :]

Niestety jest zagorzalym fanem Blancos...Włoska liga mnei nie pociąga jest zbyt brutalna...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:20

Kujon pisze:Napewno jesteś fanem Milanu czy Juve, jestem tego w 100% przekonany... :]

No przykro figo11 jest zapalonym fanem realu!!!
A ty chyba mówisz w superlatywach o Samuelu bo ma przejść do Interu. Bo nie wieze żebys tak bardzo nie znał się na pilce i mówił że Slem mial dobry sezon w realu
pozdro :D

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 04 lip 2005, 23:22

figo 11 co ty opowiadasz za banialuki, solari był wiecznym rezerwowym bo w realu w pierwszym składzie nie gra się za aktualną forę, tylko za nazwisko i finito, samuel faktycznie miał tragiczny sezon, miał być gwiazdą, stał się pośmiewiskiem, ale nie powiem, może być dużym wzmocnieniem interu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”