Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 49

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 0:57

Ibrahimovic18 pisze:Beckham dostal kare za niestawienie sie na treningu
Ciekawe kiedy? Chyba jeszcze jak gral w MU. Brno Boze nie chce go bronic, bo nie jest juz moim ulubionym pilkarzem, ale nie lubie jak ktos mija sie z prawda, no chyba ze ja o czyms nie wiem to od razu zwracam honor :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:40

Codziennie wertuje polskie i zagraniczne strony o Realu i jeszcze o czymś takim nie słyszalem :shock: Becks opuszcza treningi dobre sobie...Ibra ale slyszałem o świetnym zachowaniu Zlatana ten to się umie zachować :lol: ...
Co do Robinho sprawa napewno wyladuje w FIFA...Robinho chce urzyć argumentu "chce odejść bo czuje się tu niebezpieczny zarówno ja jak i moja rodzina", tak samo tłumaczył sie Riqulme (porwali mu brata) i gra w Europi...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:42

Jutro ma byc konferencja FIFA w tej sprawie. Ciekawe co z tego wyniknie. Moim zdaniem Robinho nie ma sie o co martwic, prawie pewne jest ze FIFA pozytywnie rozpatrzy jego wniosek.

No ja wlasnie tez nie slyszalem zeby Beckham opuscil trening w Realu. Raz opuscil trening w MU, bo poszedl z zona na pokaz mody, ale pozniej juz o niczym takim nie slyszalem

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:48

Własnie Robinho ma dobry argument ale...równie dobry argument ma Teixiera, fakt nieuzasadnionego opuszczania przez Robinho treningów jego drużyny, czyli po prostu niewypełnianie warunków wciąż obowiązującego kontraktu.

Robinho za to został ukarany i powiedział że zacznie trenować...ale chyba juz wszytsko przesadzone Real Madryt nowym jego klubem...Chociaz FIFA ma rozne trzaski i moga zakazać mu transferu z Santos'u dopuki niewygasnie kontrakt...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:51

nie wierze zeby FIFA zabronila mu przejscia do Realu. Ma dobry argument to po pierwsze, ale wierzysz w to ze FIFA osmieli sie zablokowac ten transfer? dla mnie jest to niemozliwe. Pamietaj sa :rowni i rowniejsi"

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:54

W sumie powinna ta sprawa mieć podobnerozwiazanie do sprawy z Riqulme...Tylko ciekawe czy kwota 22 mln będzie im stykać :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:56

pewnie nie. beda chcieli wyciagnac jak najwiecej i wcale sie im nie dziwie. tez probowalbym sie jak najbardziej wzbogacic na takim transferze. jezeli juz tak wielki talent ma odejsc to trzeba solidnie na nim zarobic, wiec prezes Santosu bedzie walczyl o kazdego funta, dollara lub o kazde Euro :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:59

Zobaczymy jak to będzie...tylko Samuel odchodzi do Interu, akto za niego Pavon :?: czy liczą na przyśieszona kuracje Woodgate :wink: (chyba go juz korniki zjadły) moze przyjdzie Lugano :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 04 lip 2005, 7:23

Ten zakup woodgate byl strzalem w dziesiatke :lol: :lol: :lol: Pomyslec ze chlopak jeszcze rzadnego meczu nie zagral w barwach Realu :twisted: :lol: :lol:

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 04 lip 2005, 9:07

moze i Samuel odejdzie...
ale bedzie Woodgate,Helguera,Pavon i maja jeszcze sciagnac jakiegos obronce:)
HALA MADRID

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 11:40

Zobaczymy czy transfer Woodgate byl strzałem w dziesiątkie, narazie mozna ocenić to na totalną klape, ale jeszcze nie widzieliśmy go w akcji w Madrycie zaź to co pokazywał w Newcastle czy Leeds, jeden z najlepszych angielskich obrońców, kontuzja wycofala go z Euro, gdzie Eriksson chciał stawiać na dwójke Jonathan - Rio...

Po odejsciu Samuela środek bedzie dziurawy jak sioto, (nawet z nim był) śmiem twierdzić że Foncesc lepiej prezentował się od 'il Muro' prawdopodobnymi transferami na te pozycje będą Sergio Ramos z FC Sevilla oraz obecnie uznany za nejlepszego defensora ligi Brazylijskiej Diego Lugano, Urugwajczyk grający w São Paulo...Kwota transferu za Ramosa to cena strasznie wysoko opiewająca sie na 20-27 mln za niezwykle uniwersalnego defensora, zaś za Lugano kwota to cos około 12 mln tez jest młody (23 lata) gra a środku obrony zas Sergio moze grywać na obu flankach jak i na środku...Znacznie latwiejsze było by pozyskanie Lugano, ma w kontrakcie zapisaną klauzle mówiącą o tym iz jeśli klub który zlóży mu oferte zapewni mu lepsze warunki niz w obecnym klubie, to klub nie ebdzie robil problemow z odejsciem defensora...Jak narazie potyrzeba ich 2 :wink: mimo iz mamy Diogo który moze pogrywać na prawej i lewej obronie a takze w pomocy i to za free :wink: Lugano nie posiada paszportu ale to juz nie problem...zreszta jak sam mówił zalatwił by tą sprawe w miesiąc (dziadek jest Wlochem) ze względu na włskie korzenie otrzymal by takowy paszport...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 lip 2005, 12:01

owad pisze:moze i Samuel odejdzie...
ale bedzie Woodgate,Helguera,Pavon i maja jeszcze sciagnac jakiegos obronce:)
HALA MADRID
I Ty jeszcze wierzysz, że Woodgate może grać dobrze? Pierwszy 'sezon' w Realu spędził na leczeniu kontuzji, nawet debiutu nie zaliczył... Wydaje mi się, że Valendrei Luxemburgo nie będzie skory do postawienia na niego w pierwszym składzie. ;)

PS Co to 'grad derby'? :lol:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 04 lip 2005, 12:53

Dokladnie Woodgate (drewniana brama :wink: ), to czlowiek widmo niby jest ale nikt go nie widzial (na boisku), i chyba go juz nie zobaczymy , a swoja droga ciekawe ile on pobiera pensjii za gre w Realu Madryt :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 lip 2005, 13:59

fifa nie zablokuje transferu robinho, bo nie ma do tego zadnych podstaw. co nie znaczy, ze przejdzie do realu. fifa nie moze nakazac klubowi sprzedazy zawodnika za sume, ktora go nie satysfakcjonuje. przeciez nie moga kazac, ze maja go sprzedac za te 22 banki, tak samo nie moga kazc robinho zostac do konca kontraktu. jak klub zaakceptuje oferte to go sprzedadza i final.
w sumie 22 to troche malo. za tyle a nawet wiecej przechodzil saviola, ktory chyba raczej nie byl wiekszym talentem. to samo sie tyczy cassano.
na woodgate'a bym nie liczyl. taka kontuzja sie nie konczy od tak, bedzie powracac. poza tym okragly rok bez pilki robi swoje. a tekst: "ale bedzie Woodgate,Helguera,Pavon" raczej szalu nie robi.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 04 lip 2005, 15:32

Kwestię godzin jest już najprawdopodobniej transfer obrońcy Alkmaaru do Valencii. Chodzi mi o Kromkampa. Ten utalentowany zawodnik ma wzmocnić drużynę z Andaluzji za 8 milionów euro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”