Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 30

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 lip 2005, 15:27

Anka pisze:
pilka.pl pisze:Vincent Kompany w najbliższym czasie podpisze nowy kontrakt z Anderlechtem Bruksela. Belgijski obrońca przez ostatnie miesiące znajdował się w kręgu zainteresowań takich klubów jak FC Barcelona, Real Madryt, Inter Mediolan czy Chelsea Londyn.

Od ponad dwóch lat Kompany jest filarem strefy defensywnej Anderlechtu. Wiele mówiło się o jego transferze do Hiszpanii, lecz na 99 procent do finalizacji transferu z Barceloną czy Realem nie dojdzie. Włodarze ekipy z Brukseli postanowili przedłużyć kontrakt z piłkarzem w obawie, że ten wybierze lepszą ligę.

19-letni obrońca kontrakt z Anderlechtem ważny ma jeszcze trzy lata. Najprawdopodobniej nowa umowa wiążąca go z klubem będzie obowiązywała do 2010 roku. Kompany podpis pod nowym kontraktem złoży w przyszłym tygodniu.
No cóż, Kompany wybrał gorszą ligę, ale za to nie wybrał kupy kasy za grzanie ławy w Chelsea. I dobrze. Jest młody, i go czeka jeszcze kilkanaście okien transferowych. ;)

Anka- w Anderlechcie po prostu jest perelką w podstawowym składzie, ma pewne miejsce, a w Chelsea musiałby rywalizować z innymi zawodnikami :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 lip 2005, 10:42

Najnowsze newsy. Abramowicz złożył oferte Davidowi Trezeguet. Wynosi ona 37 mln f !!!! Aby tylko Moggi odrzucił!!!!!! :D :P 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 11:01

Mikusinski pisze:Najnowsze newsy. Abramowicz złożył oferte Davidowi Trezeguet. Wynosi ona 37 mln f !!!! Aby tylko Moggi odrzucił!!!!!! :D :P 8)
Ja bym na miejscu moggiego zakceptował Trezeguet ma ciągle kontuzje i nic nie gra, ogólnie kiedyś był lepszy. Ma już 28 lat i trzeba go pusicić a by mieli na dwa duże transfery!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Kto będzie nastepnym piłkarzem Chelsea???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 lip 2005, 21:49

Kto będzie kolejnym piłkarzem Chelsea???Mowi się głośno o Trezeguecie jednak myśle, że to bylby fatalny sprowadzanie tego zawdonika na Stamford Bridge. Ja w drużynie Chelsea w nastepnym sezonie widziałbym Gerrarda i Gilardino(ten drugi musi przyjść :twisted: :twisted: :twisted: )??

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2005, 21:58

A ja uważam że transfer Trezegueta był by bardzo dobry.Trezeguet swietnie nadawał by się jako wysnięty napastnik.Wiadomo że Chelsea po odejściu Kezmana potrzebuje snajpera myśle że David by się szybko zaaklimatyzował w przeciwieństwie do Gilardino(moze sie myle).Napewno minusem jest ta cena, zdecydowanie za wysoka do jego umiejętności ale jesli dochodzi do takiej oferty to znaczy że Jose chce go miec w drużynie.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 04 lip 2005, 22:02

Napewno to bedzie jakis zachłanny na kase samobojca, np Obi Mikel.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 lip 2005, 22:07

Wszystko tutaj zależy od aklimatyzacjii. Bo może Gilardino, tak samo jka Keżman okazać się najwiekszym niewypałem Chelsea. Podobnie może by z Trezeguetem.
Ja chciałbym do Chelsea Gilardino. Nie potrzba nam wielkich gwiazd, ja chcialbym aby klub ze Stamford Bridge zainwestował w Mintala czy Johnsona :wink:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 05 lip 2005, 8:33

Mikusinski pisze:Wszystko tutaj zależy od aklimatyzacjii. Bo może Gilardino, tak samo jka Keżman okazać się najwiekszym niewypałem Chelsea. Podobnie może by z Trezeguetem.
Ja chciałbym do Chelsea Gilardino. Nie potrzba nam wielkich gwiazd, ja chcialbym aby klub ze Stamford Bridge zainwestował w Mintala czy Johnsona :wink:
Takich piłkarzy romek teraz na pewno nie kupi. On potrzebuja gwiazdy za duze pieniadze bo takiej jeszcze w tym okienku nie kupil.

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 05 lip 2005, 8:38

Według mnie będzie to Trezeguet, czego bym bardzo nie chciał.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 lip 2005, 8:57

Moim zdanem Gilardino nie przyjdzie bo Romek nie wiem czemu ale sie chyba nim za bardzo nie interesuje. Za to przyjdzie Trezegol za bagatela 60 mln funtow ktory umiejetnosciami technicznymi zprzegrywa z nsazym Obafemim Martinsem. Ja w Interze nie chcialbym Trezy za darmo a ten rusek chce go za 60 mln i to funtow :lol: :lol:

Sam zobacczy ze to nie jest pilakrz wart takiej sumki :P :lol: :lol:

POZDRO

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 05 lip 2005, 9:15

Ja nie chciałbym aby Gialridnio przeszedł do Chealsea. Wolał bym aby zasilił szeregi AC Milanu. Transfer Trezegola wydaje mi się raczej nie możliwy z względu na to że lepiej byłoby im aby kupili sobie np. Gerrarda. Trezege jest dobry ale nie aż tak dobry. Wątpie aby poradził sobie z twardością panyjącą w lidze angielskiej. Pożyjemy zobaczymy. :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 lip 2005, 10:56

Cos sprawa z Trezegoolem ostatnio ucichła.Jeśli Chelsea kupi Davida Trezegueta lub Gerrarda to będzie to ostatni wiekszy transfer na Stamford Bridge. Sam Józek powiedział, że kupi w następnym oknie transferowym z trzech, dwóch piłkarzy. Być może ostatnim roku swego kontraktu już nikgo nie kup tylko będzie się wzmacniać dobrymi wychowankami. Ostatnio do Chelsea przeszedł zdolny 14-letni Andrey Lyskow. Kolejny talent w The Blues 8)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 05 lip 2005, 11:55

Hmmm zdolnych 14 latkow na swiecie jest zapewne multum, wiec nie popadal bym w zachwyt nad takim dzieciakiem do wielkiej pilki ma przynajmniej jescze 6 lat w takim klubie jak Chelsea a do tego czasu moze sie okazac najzwyklejszym w swiecie niewypalem :wink:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 05 lip 2005, 14:21

Prawdopodobnie sie chlopak zmarnuje w Chelsea tak jak swego czasu Filipe Oliveira. Niestety

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8695
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lip 2005, 14:27

moim zdaniem Chelsea w te wakacje nikogo nie kupi :!:

powod - wszystkie kluby i zawodnicy odmawiaja gry w tym klubie :!:

nawet jesli zaoferuja ponad 50mln euro to i tak nie chca przejsc :D

transfer Trezeguet bylby najwieksza porazka Chelsea, przeciez on jest slabiutki, to juz lepiej kupic jakas gwiazda* z ligi francuskiej :) albo portugalskiej :)
Liverpool odmowil Chelsea sprzedazy Gerrarda za ponad 50mln euro :!:

wg mnie Trezeguet gralby podobnie do ... Mutu - gwiazdeczka z ligi wloskiej, wg mnie pilkarze z ligi wloskiej nie nadaja sie do ligi angielskiej,

ja na miejscu Abramovicha kupilbym za kilka mln .... Larssona :)

LEGENDA :
* gwiazda - osoba, (najlepiej napastnik), ktory strzela duzo bramek, a jest w wieku do lat 25 :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”