Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 36

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 lip 2005, 18:03

dino marino pisze:teraz do Interu jest potrzebny Gila, jesli mamy miec mocny atak w przyszlym sezonie!!! ciezko bedzie zastapic Vieriego, trudno znalezc kogos na rezerwe z jego umiejetnosciami....
Marzenia... :wink: Gila jest pomiezy Chelsea a Milanem. Sam piłkarz oswiadczyl, że wolałby grać w Milanie niż w Chelsea, ale za to Londynczycy dają o wiele wieksza ofertę niz Rossonerich.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 18:06

dino marino pisze:teraz do Interu jest potrzebny Gila, jesli mamy miec mocny atak w przyszlym sezonie!!! ciezko bedzie zastapic Vieriego, trudno znalezc kogos na rezerwe z jego umiejetnosciami....

Czy ty wiesz co ty mowisz? Bo napewno nie mowisz o Vierim z ostatniego sezonu, tylko o Vierim z 3 i wiecej sezonów temu!!! A teraz co to bylo drewno biegajace, strzelil kilka bramek, ale MArtins i Adi byli juz lepsi...

Gila do nas? I bez niego mamy mocny atak... Dziwny z ciebiekibic Interu :D

trezegol17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trezegol17 » 01 lip 2005, 18:28

A ja jestem tylko ciekaw kogo kupi juve, i kto zgarnie Gilardino

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 lip 2005, 22:33

No taletn to on ma - kazdy o tym wie - ale od super talentu do wielkiego gracza jeszcze droga daleka - osobiscie wole Martinsa - rownie mlody - ale mniej rozkapryszony i bardziej skuteczny - chociaz kto wie - jak Cassano zmieni otoczenie - moze jego talent eksploduje ???

Forza Inter !!!!
piotrek256 pisze:Jesrem zwolennikiem Cassano i uwazam go za najzdolniejszego wloskiego(a moze nie tylko włoskiego)napastnika, jednak nie mozna wszystkich jego zachowan tłumaczyc przezyciami z przeszłosci zapewne one maja wpływ na jego zachowanie lecz powinien wkoncu wydorosleć i nauczyc sie zyc z tym co było. Martwi mnie bardzo to ze jego jedynym autorytetem jest Totti(nie obrazaj sie Dorian) czyli zawodnik którym swoim zachowaniem nie zawsze daje dobry przykład do nasladowania.

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 02 lip 2005, 11:00

po co nam gilardino nie potrzebujey go ale i tak by do nas nie trafił ze wzgledu na hajs. lepiej by moratti sie zastanowil nad jakims prawym pomocnikiem i srodkowym obrońca jeśli nie uda sie wypozyczyc samuela

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 11:04

Romie mam nadzieje uda się ściągnąć Pizzaro z Udine, zanim zakaz zacznie obowiązywać.Do tego Diego Placente, który jest już o krok od Romy.Curci został już wykupiony z Palermo i w 100 % jest Rzymski.Jeszcze tylko kogoś ewentualnie na miejsce Petera Pana i jestem spokojny.Mam nadzieję, że Amanito nie odejdzie :!:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 02 lip 2005, 14:10

Myśle ze jednak Gila wyląduje w Milanie a Romek zarzuci sieci na Trezegola! Juve jak go sprzeda to nie bedzie miała dobrego ataku bo Gila wyląduje w Milanie, Roma ma zakaz trasferów i cassono nie pozyska, a inni napastnicy z górnej półki Caracciolo i Toni juz zmienili barwy! Wiec kogo dla Juve teraz? Vieriego podobno nie chcą...Ja bym uzupełnił kadre Ciprianim i dokupiłnum Langelle i Esposito z Cagliari!

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 02 lip 2005, 15:04

Mysle ze najwieksza glupota Romka byloby kupienie Trezegola a tym samym oddanie milanowi Gili. Gilardino jest lepsza inwewstycja niz francuz, obaj prezentuja podobny poziom a Gila jest sporo mlodszy. A sprzedanie Trezeguet'a za 40mln to bylby zloty interes dla Juve 8)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 03 lip 2005, 21:38

Jezeli Juve sprzeda trezeguet do chelsea to sciagnie gilardino i jakiegos dobrego pomocnika...a chelsea niech sciagnie sobie liedsona ze sportingu..gosc dobry jest..znakomite mial wystepy w Pucharze Uefa :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 22:39

Liedson jest łączony z Deportivo...Chelsea a w zasadzie Roman chyba lekko przesadil z ofertą za 'zabojada' dla mnei on jest wart max 15 mln...

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 03 lip 2005, 23:23

Nie przesadzaj to jakies 3 lata temu lub 4 byl jeden z najlepszych napastnikow swiata.Jest wart gdzies kolo 25-30 mln euro :D

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 04 lip 2005, 21:52

dla mnie max to 25. trezeguet ma juz prawie 29 lat i wraca po długiej kontuzji czyli nie wiadomo czy bedzie w najlepszej formie. poza tym juve powinno sie go pozbyć bo ma dość napastników. ale skoro abramowicz chce wydawać 54 mln na niego to prosze bardzo nieh zbiednieje cfaniaczek choć troche

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 05 lip 2005, 22:43

jest bez formy??

ogladałes mecz Juve-Real?? chłopie jak niewiesz to niepisz ogladałes mecze reprezentacji?? strzelił gola izraelowi!

nieosmieszaj sie TREZEGOL ma forme i Murinho niedawał by 50mln za niego tzn ROMEK daje

jedno mnie dziwi Vieri w Milanie?? czyli co Gilardino juz niejest w zasiegu zainteresowan Milanu dziwne to trosze??

popatrzmy na poprawna polszczyzne, duzo bledow i pare literowek. nie bierzcie z niego przykladu :D :D :D
reszte posta wykasowalem bo byla nie na temat/beckhs

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 lip 2005, 20:00

No i Solari juz jest pilkarzem Interu Mediolan. Wloska druzyna podpisala z nim kontrakt na 3 lata wg oficjalnej stronyrealu Madryt.

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 07 lip 2005, 20:16

bartek12 widze ze oprócz tego że jesteś analfabetą to do tego nie umiesz czyrać ze zrozumieniem.ja wcale nie napisalem ze on jest bez formy. napisałem tylko ze wcale nie wiadomo czy trezeguet wróci do pełnej formy w następnym sezonie. a to co grał pod koniec ostatniego sezonu to bylo tylko kilka meczy po kontuzji, w których pokazał że powoli odzyskuje forme. ale w dzisiejszych czasach dawać 40 mln za 29 letniego piłkarza po długiej kontuzji to chyba przesada prawda?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”