Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 65

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:23

No i Samuel to koleś który nie ma renomy...czy tam jak wolicie 'wielkiego' nazwiska...Przez wielu byl uwazany za najlepszego defensora świata...był...kiedyś wszystko się konczy widizałem prawie kazdy mecz Realu i wiem co mowie...

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 04 lip 2005, 23:25

Po prostu to jest piłkarz przystosowany do agresywnej i brutalnej gry w ITALII a nie zatrzymywanie dryblerów w hiszpanii, dlatego mówie w samych superlatywach...wiem jak grał w Romie i bardzo go chce w Interze...wiem też że początek w realu miał tragiczny, ale pod koniec sezonu już grał conajmniej dobrze...może jest troszkę niewiadomą, ale wole niego np od Luisao, który niezna wogóle włoskiej piłki...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2005, 23:27

Na pewno Samuel był najlepszym obrońcą Realu(mimo słabego początku).Trzeba zaznaczyć ze Real zaczał grać dobrze w obronie po przybyciu Gravesena on uporządkował gre i często asekurował obronców.
Jak już wcześniej napisałem Samuel z formą z AS Romy był jednym z najlepszych(jak nie najlepszym?)obrońca na świecie.Mam nadzieje ze trafi do Interu i razem z Cordobą stworzą MUR nie do przebycia dla napastników przeciwnych drużyn.
O gre napastników i pomocników jestem spokojny.Tylko jescze lewa obrona mnie nurtuje czy Wome będzie lepszy od Favalliego.

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 04 lip 2005, 23:27

odnośnie samuela to masz rację figo, z tego co wiem, to on przychodził raczej jako galaktico, dopiero okazał się paralitico, ale może faktycznie we włoszech się obudzi

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 lip 2005, 23:29

Masz rację W.Samuel we Włoszech to zupełnie inny zawodnik :!:

Bardzo dobry Transfer Interu :!: trzeba szczerze pogratulować :!:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:30

ale czego gratulujesz Ibrahimovic18 skoro to jeszcze nic pewnego? Wszyscy piszaz ze ten transfer (czyt. wypozyczenie) jest prawie pewne, ale skad to wiecie. Czy macie jakas oficjalna informacje? ja mysle ze Samuel bedzie gral w Interze, alae nie jestem tego pewny i na razie nie zamierzam niczego gratulowac

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:33

Co do Solariego tez mam racje bo koleś nie rz wychodzilw pierwszej jedenstce i nic nei gral...nic...Gdy wchodzi na wymeczonych, na ogony czasami potrafi zachwycic jakims strzalem dryblingiem, pozatym moim zdaniem nie sprawdzi sie we Wloszech...
fanfci18 widzialeś choc jeden mecz Samuela dobry bo ja nie...nawet jeśli to pogrywal na poziomie Pavona z przed 2 lat...Pavon byl o wiele lepszy chociaz by w Gran Derby, Samuel grał bo mial wielkie nazwiko nazwisko najlepszego defensora globu...we Wloszech moze sie odrodzi ja mowi jak ejst teraz...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:35

Ale to nie o to chodzi że dwa dwa lat temu dobrze grał i co z tego. Teraz może równie dobrze przejść do Interu i odwalać kaszane chociaż mu tego nie życze. To jest Wielka niewiadoma1!!!!!

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 04 lip 2005, 23:36

ale wy jesteście śmieszni mówiąc ze samuel nie ma nazwiska. to prawda że ostatni sezon miał nienajlepszy ale jak ejst w formie to jeden z najlepszych obrońców na świecie. już nie pamiętacie jak grał w romie?po prostu sie nie sprawdził w realu a i tak byli zdecydowanie gorsi w waszej podstarzalej druzynie. zobaczysz figo11 ze jeszcze pozalujesz ze real sie go pozbędzie. a co do solariego to on jest strasznie niedoceniany i możliwe że se podobnie jak cambiasso odrodzi w interze. w ogóle mam nadzieje ze nastepny sezon bedzie nalezał do barcelony a tacy kibice realu jak ty figo11 strasznie mi na nerwy działają-w ogóle real ejst najlepszy i szyscy piłkarze tego klubu. w ogóle diogo jest lepszy od samuela no nie??pozdro dla kibicow legii, interu i barcy

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2005, 23:37

Niewiele oglądałem ligi hiszpańskiej bo mam mały dostęp(właściwie tylko u kolegi oglądałem kilka meczy),natomiast moge go ocenić na podstawie ligi mistrzów.
Nie mówie że grał rewelacyjnie ale napewno lepiej od Pavona i Helguery.
POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:39

Tego nie powiedzialem ze Diogo ejst najlepszy...to raz, dwa to że krytykuje swojego gracza a nie wychwalam on nie ejst jeszcze wasz chlopcze...trzy czmu ma nie nalezec do barcy...w koncu umieja grac...

ten sezon zaś będzie nalezal do waszego rywala zza miedzy...heh znowu z wami pojada chlopcy do bicia...

Pozdro dla kibicow Milanu, i normalnych Interu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:41

Solari mogł by być jednym z najlepszych pomocników świata gdyby tyle nie siedzial w realu!!!! Chłopak naprawde dużo potrafi co udowadniał kiedy dawano mu szanse się pokazania. Nie wiem tylko czy on wczesiniej nie chcial odejść czy może real nie miał zamiaru go sprzedawać.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 23:44

Solari koleś rezerwa i tyle moim zdaniem...mial szanse w pierwszym i nic nie pokazał tzn raz 2 gole z wolnego...no a reszte blyśniec mial z lawki...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 0:06

beckhs pisze:ale czego gratulujesz Ibrahimovic18 skoro to jeszcze nic pewnego? Wszyscy piszaz ze ten transfer (czyt. wypozyczenie) jest prawie pewne, ale skad to wiecie. Czy macie jakas oficjalna informacje? ja mysle ze Samuel bedzie gral w Interze, alae nie jestem tego pewny i na razie nie zamierzam niczego gratulowac
Jezeli nawet telegazeta na TVP1 (str241) o tym napisala ,to mysle ,ze to pewne :)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 05 lip 2005, 0:07

Solari koleś rezerwa i tyle moim zdaniem...

Sorki :wink: ale nie podzielam twojego zdania, przeciez to naprawde swietny pilkarz :!: , ma szybkosc, technike, drybling i jest klasowym pomocnikiem jakze niedocenianym niestety :? zycze mu powodzenia w Interze :) na pewno pokaze ze kolejni trenerzy popelniali wielki blad poimjajac go w swoich wyjsciowych skladach :arrow:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”