Manchester United (zbiorczy) - Strona 70

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
>ARTES<
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: >ARTES< » 04 lip 2005, 21:29

Co sie dzieje z essienem? ma ktos jakies nowe informacje? nadal lyon sie opiera? on musi przejsc do MU Po pierwsze jest młody a to w dzisiejszym futbolu duzo znaczy i ma talen jak nie wiem co!

Przydał by sie jeszcze Ten obronca z anderlechtu Kompany ale z nim to chyba nici :(

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 lip 2005, 22:33

>ARTES< pisze:Co sie dzieje z essienem? ma ktos jakies nowe informacje? nadal lyon sie opiera? on musi przejsc do MU Po pierwsze jest młody a to w dzisiejszym futbolu duzo znaczy i ma talen jak nie wiem co!
No nie sądze że MU kupi Essiena po tym jak Lyon odrzucił ofertę Chelsea która dawała bodajże 38 mln.
Glazer mówił o sprzedaży zawodników a nie szastaniu pieniędzmi na nowe transfery :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:12

Juv pisze:
>ARTES< pisze:Co sie dzieje z essienem? ma ktos jakies nowe informacje? nadal lyon sie opiera? on musi przejsc do MU Po pierwsze jest młody a to w dzisiejszym futbolu duzo znaczy i ma talen jak nie wiem co!
No nie sądze że MU kupi Essiena po tym jak Lyon odrzucił ofertę Chelsea która dawała bodajże 38 mln.
Glazer mówił o sprzedaży zawodników a nie szastaniu pieniędzmi na nowe transfery :wink:
Co ty czlowieku mówisz o jaka sprzedarz piłkarzy???? On nic takiego nie powiedzial chociaż z niego kawał h.... Powiedział że da wolna ręke SAF w transferach. Nie wymyslaj tylko zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy. A Essien może jeszcze trafi na Old Trafford bo Glazer chce poprwaic humory kibiców i SAF-a

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:28

Glazer nigdy nie wpsomnial ze bedzie sprzedawal pilkarzy. Zreszta jak mozesz wypisytwac takie glupstwa, skoro Ferdinand zarzada 100 tys. funtow tygodniowo i wszystko wskazuje an to ze Glazer zaakceptuje jego warunki. Oczywiscie trzeba splacic 500 mln naszego dlugu, ale mam nadzieje ze Glazer znajdzie na to lepszy sposob :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:38

Wogóle Glazer teraz strasznie uważa co robi bo wie że TYLKO dzieki kibicom może spłacić dług i wyjść na prostą. Wie co robi, nie jest głupi żeby sprzedawać najlepszych zawodników bo tylko by na tym stracił!!! On prędzej będzie chciał kogoś z wielkim nazwiskiem kupić żeby wejść w łaski fanów MU. I to jest bardziej prawdopodobny scenariusz!!!

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 lip 2005, 23:44

Fakt Glazer mówił o sprzedaży zawodników ale tych niepotrzebnych! Tzn. Millera, którego chce zakupić Sunderland albo Coventry City. Obydwa kluby mogą zaoferować podobno 2 mln funtów.
Za taką samo cenę ma odejść z OT inny diabeł - mianowicie Quinton Fortune. Zainteresowanie tym zawodnikiem wyraziły drużyny: Newcastle oraz Birmingham.
Chris Eagles jest w kręgu zainteresowań Charltonu Athletic. Eagles miałby przejść do "The Addicks" na zasadzie rocznego wypożyczenia co moim zdaniem byłoby świetnym posunięciem, gdyż ogrywałby się w tej drużynie, która z resztą stawia na młodzież.

W meczu charytatywnym Luisa Figo i Ronalda McDonalda świetnie zagrali Kieran Richardson i Cristiano Ronaldo, którzy brylowali na skrzydłach oraz Darren Fletcher. Nie wiem niestety jak zagrali dwaj pozostali piłkarze Diabłów, mianowicie Alan Smith i Kleberson.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 lip 2005, 23:45

Zgodzę się z przedmówcą - Glazer nie jest zbyt 'lubiany' wśród kibiców Manchesteru United, i najprawdopodobniej będzie miała miejsce bardzo podobna sytuacja, jaka miała miejsce kilka lat temu, w Chelsea: miliarder nienawidzony przez fanów klubu kupuje najlepszych w Europie, którzy są bardzo perspektywistycznymi graczami... Tym samym wkupuje się w łaski fanów. ;) Najprawdopodobniej Glazer weźmie za wzór Romana Abramovicha: gościa fani Chelsea nienawidzili, też robili transparenty 'Chelsea is not for sale', a teraz go kochają... :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:47

ANka nie porownuj kibicow MU z kibicami Chelsea bo poczulem sie urazony

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:54

Anka pisze:Zgodzę się z przedmówcą - Glazer nie jest zbyt 'lubiany' wśród kibiców Manchesteru United, i najprawdopodobniej będzie miała miejsce bardzo podobna sytuacja, jaka miała miejsce kilka lat temu, w Chelsea: miliarder nienawidzony przez fanów klubu kupuje najlepszych w Europie, którzy są bardzo perspektywistycznymi graczami... Tym samym wkupuje się w łaski fanów. ;) Najprawdopodobniej Glazer weźmie za wzór Romana Abramovicha: gościa fani Chelsea nienawidzili, też robili transparenty 'Chelsea is not for sale', a teraz go kochają... :?
Ja tego dokladnie nie pamiętam ale tam byla troche inna sytuacja. Chelsea byla na skraju bankructwa i romek ją uratował swoimi rublami i dolarami. MU nic nie groziło świetnie sobie radziliśmy a teraz to niewaiadmo jak bedzie.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:56

No wlasnie Glazer to jedna wielka niewiadoma. Moze uczynic z MU wspanialy klub (nie chodzi mi o taki jak Chelsea !!!!) lub moze doprowadzic do upadku.

Zauwaz Ania ze Chelsea zyskala sobie 80% kibicow po tym jak kupil ja ROmek, a MU zawsze mialo wiernych kibicow i przejecie klubu przez Glazera niczego nie zmieni !!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 lip 2005, 0:01

Mnie teraz denerwuje że każdy przciętny kibic uważa MU za średni klub który niedługo upadnie, nikt nie liczy się z historia tego klubu. Coraz mniej osób im kibicuje teraz króluje chelsea i każdy ten klub uważa jak by to byla uznana firma. Pamietam w 1999 każdy mówił że MU najlepsze na świecie a teraz mało kto tak myśli tylko prawdziwi kibice. Ale to się zmieni po tym sezonie!!!!!!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 0:04

Wiesz ROssi, wole zeby tylko wierni kibice mowili ze MU jest najlepsze, bo po co nam tacy co po naszym sukcesie przez jakis okres beda wielbic nasz klub, a po najmniejszym niepowodzeniu beda uwazac inny klub za najlepszy

Ja od 1999 roku, wtedy zaczalem im kibicowac uwazam MU za najlepszy klub i nigdy sie to nie zmieni. Poczekajmy na kilka niepowodzen Chelsea, moge sie zalozyc ze polowa fanow od niej odejdzie, a pozniej kiedy CHeslea znow zwyciezy, znow zacznal jej kibicowac. TO jest dla mnei bez sensu. Tak postepuja tylko glupie, male dzieci, dla ktorych nie liczy sie nic oprocz wygrywania i nie maja pojecia o prawdziwym kibicowaniu.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lip 2005, 0:09

beckhs pisze:No wlasnie Glazer to jedna wielka niewiadoma. Moze uczynic z MU wspanialy klub (nie chodzi mi o taki jak Chelsea !!!!) lub moze doprowadzic do upadku.

Zauwaz Ania ze Chelsea zyskala sobie 80% kibicow po tym jak kupil ja ROmek, a MU zawsze mialo wiernych kibicow i przejecie klubu przez Glazera niczego nie zmieni !!!
Ależ oczywiście. Piszą tamtego posta nie miałam na myśli tego, że kiedy Glazer sprowadzi na Old Trafford jakiegoś wielkiego gracza to nagle fani załóżmy Liverpoolu staną się kibicami MU. ;) Manchester zawsze miał swoją historię, tradycję i zawsze słynął z fanów, którzy mu kibicują bez względu na wyniki. Malcolm Glazer tego nie zmieni. ;) Zgadzam się całkowicie z tym, że Amerykanin jest dużą niewiadomą, ale zauważ beckhs, że Abramovich także do samego końca nie pokazał tego, co zamierza z Chelsea... zrobić. Nie mniej jednak 'Czerwone Diabły' są w diametralnie innej sytuacji niż 'The Blues' bodaj trzy czy dwa lata temu - Londyńczycy byli bliscy bankructwa, MU jest zaś bliskie pewnego rodzaju ośmiesznenia się na arenie międzyeuropejskiej: zespół, który jest zawsze w gronie faworytów do zgarnięcia Ligi Mistrzów czy mistrzostwa Anglii od paru lat poważnie zawodzi...

Liczę, że Glazer z MU zrobi zespół lepszy - że nie zacznie sprowadzać za wszelką cenę zawodników znanych, lecz piłkarzy, którzy coś mogą z klubem osiągnąć, dzięki swym umiejętnościom. ;)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 0:14

Kibice MU nie pozwola Glazerowi na zeobienie z Czerwonych Diablow drugiej Chelsea. JAk juz wspomnial Rossi to kibice w duzej mierze moga sie przyczynic do splaty dlugu, wiec Glazer nie bedzie chcial miec z nimi na pienku.

Nie zgodze sie ze Manchester jest bliski osmieszenia. OStatnio mu nie idzie, ale 3 miejsce w Premiership i dotarcie do finalu FA CUP tez nie jest najgorszym wynikiem, chooc mnie to nie satysfakcjonuje.

Wierze, ze Glazer postawi na mlodych, zdolnych pilkarzy, ktorzy beda mogli pograc w MU kilka dobrych latek, a nie na pilkarzy o przereklamowanym nazwisku

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 lip 2005, 0:14

Wtedy to była druzyna ten pamiętny 1999 coś pięknego!!!!! Płakałem wtedy ze szczesicia coz za finał. Teraz widac że Ferguson chce odmłodzić sklad, zdobyć coś i odejść.Fletcher, Richardson, Park , Rooney , Ronaldo i nasza reszta młodzikow musi w tym sezonie udowodnić że sa w stanie cos
wygrać!!!!! A chelsea będzie mial trudny sezon bo każdy bedzie się na mecz z nimi mobilizowal tak jak kiedyś z nami. Więc Glory Glory MU

Zablokowany

Wróć do „Anglia”