A jeszcze nie tak dawno mnie tu przekonywali jaki to on lepszy od HendersonaBeBaD pisze: Co grafika to grafika, Clev jest beznadziejny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lut 2014, 19:42
A jeszcze nie tak dawno mnie tu przekonywali jaki to on lepszy od HendersonaBeBaD pisze: Co grafika to grafika, Clev jest beznadziejny
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 02 lut 2014, 19:51
Kiedyś to on był wg niektórych lepszy od Wishereamasacra pisze:A jeszcze nie tak dawno mnie tu przekonywali jaki to on lepszy od Hendersona
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 lut 2014, 20:20
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 lut 2014, 20:41
Pełna zgoda. Nie ma na tą chwilę poza Januzajem zawodnika, którego można z powodzeniem wprowadzić do 1 zespołu, a nawet jeśli to... Moyes wszystkich wypożyczył. Tak więc zgodzę się też z opinią, że nasza ławka jest mocna ale tylko optycznie, natomiast z wielu piłkarzy zostały już tylko same nazwiska.Rossi pisze:Patrzeć nie mogę na naszego Toma, nie od dziś, nie od wczoraj, od zawsze. Piłkarska miernota i przeciętniak. Właśnie dzięki takim jak Clev, mamy skład z zawodnikami topowymi i nijakimi. Uwielbiam wychowanków ale trzeb również prezentować odpowiedni poziom. Tak jak pokazano drogę do drzwi piłkarskim talentom typu: Fraizer Campbell, Eagles, Shawcross, Gibson, Brady i innym którzy grają obecnie w PL, tak samo trzeba zrobić z Clevem. Nie ten poziom, choć niektórzy się pewnie dalej łudzą.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 02 lut 2014, 20:53
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 02 lut 2014, 22:16
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lut 2014, 10:05
Rafael, Jones, Smalling, Zaha, Evans.Mi z grubsza chodziło o to, że poza Januzajem, Matą, Welbeckiem, we i De Geą nie macie w perspektywie zawodników klasy światowej, którzy wchodziliby w najlepszy wiek i mieli lata gry przed sobą
Zaleciało mgiggsem znowu.Fan Cleva z tego co wiem jest tutaj jeden. Cenił też Gibsona, tak więc choć pasjonat z niego wielki, czasem przecenia brytyjskich wychowanków. Pozdro Red
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lut 2014, 10:51
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lut 2014, 11:00
Jestem orędownikiem każdego wychowanka, który jest w stanie pełni rolę przynajmniej zadaniowca. Wolę po stokroć takiego niż kupowanego za miliony. To fakt. Nie pamiętam jednak, aby kiedykolwiek powiedział, że Clev do gracz idealnie do nas pasujący. Wprost przeciwnie - zawsze twierdziłem, że nie jest stworzony do gry w 442, a przede wszystkim nie takiej jakie my stosujemy tj szeroka gra oparta na crossach.Wiemy że jesteś orędownikiem "talentu" Cleva. Twierdziłeś że ktoś taki pasuje idealnie do United. Teraz widzisz w nim zadaniowca, więc już troszkę zmieniasz zdanie.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lut 2014, 11:06
Czyli jeżeli będziemy mieli "na jutro" superszybkich zawodników to Cleva można spokojnie zostawić i grać nim na Toure i Fernandinho? Wynika że przy spełnieniu odpowiednich warunków Tom jest idelalny dla United?Clev to zupełnie inny typ zawodnika niż Scholes, ale pasujący idealnie do tej drużyny, która aż przesiąknięta jest superszybkimi zawodnikami ze zmysłem do gry kombinacyjnej. Oczywiście, nie można popadać w hurraoptymizm, ale póki co wygląda to nadwyraz obiecująco. Nawet lepiej niż ja - od lat zadeklarowany orędownik dania szansy Celeverleyowi - to sobie przed sezonem wymarzyłemUwielbiam tak grających CMów co chyba wiadomo nie od dzisiaj - niby prosta gra, ale jaka efektywna. Rzadko kiedy oddaje przeciwnikowi piłkę, nie panikuje będąc pod presją rywala - gdybym był złośliwy to bym powiedział, że jest przeciwieństwem Hendersona z euro u-21
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lut 2014, 11:40
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lut 2014, 11:57
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 lut 2014, 12:09
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 lut 2014, 12:12
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lut 2014, 12:18
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited