Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lut 2014, 23:39
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 lut 2014, 11:34
Oprócz fify w którą gramy, z tych co wymieniłeś także Battlefield i prawie wszystko co było w PS+ od sierpnia.ddemon pisze:Dobra może spróbujemy inaczej rozkręcić ten temat w/g jakiegoś schematu i z Niego może coś wykombinujemy,bo jak tak każdy coś napiszę,stworzy się masę monologów i może znajdziecie jednego kompana do gry zamiast może 2 a kilku
Powiedzmy tak
zacznę od siebienick:
- gra 1
- gra 2
ddemon może grać online:
- NBA 2k13
- Race Driver Grid 2
- Formuła 1 2012
- GT 5
- Battfield 3
- UFC 3
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 lut 2014, 14:46
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lut 2014, 16:40
ddemon może grać online:
- NBA 2k13
- Race Driver Grid 2
- Formuła 1 2012
- GT 5
- Battfield 3
- UFC 3
Marco Van Basten może grać online:
- NBA 2k13
- NBA 2k14
czarny samael może grać online:
- Battfield 3
- gry ps+ JAKIE!!?
rekinho może grać online:
- NBA 2k14
- the last of us
- gry ps+ JAKIE!!?
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 05 lut 2014, 17:17
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 lut 2014, 12:27
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 lut 2014, 12:32
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spoon » 09 lut 2014, 13:10
Możesz w psn store kupić abonament plusa, albo na allegro kod. Przychodzi mail z foto kodu, wbijasz to w redeem codes (przynajmniej w sklepie na ps3, może na ps4 jest po polsku) i się cieszysz abonamentem. Jest jeszcze kwestia podłączenia ps4 do netu, ale tego chyba nie trzeba tłumaczyć.orzeu pisze:trochę offtopic, bo pytanie dotyczy PS4
mam Fifę, wifi w domu, chciałbym pograć online. Co muszę zrobić? Wykupić jakieś Playstation+ ? Coś takiego słyszałem kiedyś, ale nei wiem z czym to się je? Jakiś kod się wykupuje czy co?
spoon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 lut 2014, 13:11
dzięki. net jest podłączony, będę szukał na allegrospoon pisze:Możesz w psn store kupić abonament plusa, albo na allegro kod. Przychodzi mail z foto kodu, wbijasz to w redeem codes (przynajmniej w sklepie na ps3, może na ps4 jest po polsku) i się cieszysz abonamentem. Jest jeszcze kwestia podłączenia ps4 do netu, ale tego chyba nie trzeba tłumaczyć.orzeu pisze:trochę offtopic, bo pytanie dotyczy PS4
mam Fifę, wifi w domu, chciałbym pograć online. Co muszę zrobić? Wykupić jakieś Playstation+ ? Coś takiego słyszałem kiedyś, ale nei wiem z czym to się je? Jakiś kod się wykupuje czy co?
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lut 2014, 15:00
Ale w PS3 nie trzeba mieć PS+. aby grac online... Wystarczy podłączyć się do netu.orzeu pisze:dzięki. net jest podłączony, będę szukał na allegro
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 09 lut 2014, 15:01
orzeu pisze:trochę offtopic, bo pytanie dotyczy PS4
Mefju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lut 2014, 15:03
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spoon » 09 lut 2014, 16:56
Dostajesz od gościa maila z nickiem i hasłem do konta z wykupioną grą. Na ps3 możesz grać we wszystkie gry znajdujące się aktualnie na dyskuemdżej pisze:Na jakiej zasadzie kupuje się gry w wersji elektronicznej na PS3 na allegro? Jak tu na przykład: http://allegro.pl/lara-croft-and-the-gu ... 63539.html
spoon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 lut 2014, 15:03
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 12 lut 2014, 16:28
Biały
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio