Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lut 2014, 23:18
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 23:18
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 23:28
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 23:46
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 09 lut 2014, 4:26
masacra pisze:Ale po co? Tu już ludzie wiedzą, że z chlopaka nic nie będzie, że wyżej dupy nie podskoczy to co ja moge miec do dodania? Z takimi ekspertami, prorokami to nie mój poziom. Wole pocisnąc beke.
PiS
Dodam jeszcze, że jak wg mnie chłopak będzie duzo lepszy od Walcotta i Oxa razem wziętych... no ale co ja tam moge wiedziec.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 09 lut 2014, 6:51
cycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 09 lut 2014, 8:30
Ale po co? Tu już ludzie wiedzą, że z chlopaka nic nie będzie, że wyżej dupy nie podskoczy to co ja moge miec do dodania? Z takimi ekspertami, prorokami to nie mój poziom. Wole pocisnąc beke.
PiS
Dodam jeszcze, że jak wg mnie chłopak będzie duzo lepszy od Walcotta i Oxa razem wziętych... no ale co ja tam moge wiedziec.
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lut 2014, 8:36
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2014, 8:42
Przesadzasz.Smashing Pumpkins pisze:Zresztą nawet Giroud w optymalnej formie nigdy nie będzie jakimś wielkim graczem ,taki Benteke miałby dużo więcej bramek od niego mimo ,że w tym sezonie mniej strzela.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 09 lut 2014, 10:39
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 09 lut 2014, 12:04
Z czym przesadzam ? Z tym ,że Giroud nigdy nie będzie jakimś wielkim piłkarzem czy z tym ,że Benteke miałby od niego więcej bramek?Magnum pisze:Przesadzasz.Smashing Pumpkins pisze:Zresztą nawet Giroud w optymalnej formie nigdy nie będzie jakimś wielkim graczem ,taki Benteke miałby dużo więcej bramek od niego mimo ,że w tym sezonie mniej strzela.
Özil jest zajebisty. Jakby miał Walcotta przed sobą to by miał z kim grać, a tak jak nie ma ruchu to taki zawodnik na nic się nie zda, niestety. A i tak mimo tego, że większość sezonu gramy nie pod niego, to daje nam bardzo dużo i widać jak nie gra. Trzeba oglądać Arsenal tydzień w tydzień by ogarnąć jak to jest.
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2014, 16:30
Z tym. Benteke w tym sezonie chyba w 13. meczach pod rząd nie strzelił czy coś takiego i grał kupę, marnował sytuację na potęgę. Myślę, że różnica między Giroudem a Benteke nie byłaby taka duża. Wszyskich zachwycił w ubiegłym sezonie, ale to nie jest to. To jest dalej za mało na kogoś z aspiracjami mistrzowskimi.Smashing Pumpkins pisze:,że Benteke miałby od niego więcej bramek?
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lut 2014, 17:31
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 lut 2014, 17:36
Która sekcja? Szachów?masacra pisze:Musze się czymś pochwalić... wczoraj w przypływie radości postawiłem w Coralu 100 funtów na to, że Liverpool zdobędzie mistrza w tym sezonie
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 09 lut 2014, 19:38
To się nazywa wiara w drużynę.Szkoda tylko 100 funciaków przy maszynce Chelsea.masacra pisze:Musze się czymś pochwalić... wczoraj w przypływie radości postawiłem w Coralu 100 funtów na to, że Liverpool zdobędzie mistrza w tym sezonie
Smashing Pumpkins
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio