Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 05 lip 2005, 19:05
nasami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 lip 2005, 19:41
no jak to kogo ??leisik12 pisze:Błgam powiedzcie mi kogo mógł bym powołać do reprezentacji polski
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 lip 2005, 19:45
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 lip 2005, 19:50
Naprawde ?? No co tyFigo11 pisze:To co robisz RoRo to istne nabijane zenujace jak Mathiasek12...koleś chce pomocy napewno chciałby jakiś graczy mniej znanych a grających na poziomie dosc wysokim...
Ja proponuje Ci Jeziornego, Golaś, Nowak, Burkhard...Bo chyba gdy obejmowaleś kadtre miałes juz w niej stara warte czyli Krzynia, Dudzia, Szymka czy tez Mile...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 lip 2005, 19:52
Brawo dla tego pana....za szczerość. A jakRoRo pisze:Naprawde ?? No co tyFigo11 pisze:To co robisz RoRo to istne nabijane zenujace jak Mathiasek12...koleś chce pomocy napewno chciałby jakiś graczy mniej znanych a grających na poziomie dosc wysokim...
Ja proponuje Ci Jeziornego, Golaś, Nowak, Burkhard...Bo chyba gdy obejmowaleś kadtre miałes juz w niej stara warte czyli Krzynia, Dudzia, Szymka czy tez Mile...![]()
![]()
![]()
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 lip 2005, 20:10
Bonso hmm coś jest nie tak w tym co powiedzialem czy mnie nie popierasz czy mi się wydaje...Bonso pisze:Brawo dla tego pana....za szczerość. A jakRoRo pisze:Naprawde ?? No co tyFigo11 pisze:To co robisz RoRo to istne nabijane zenujace jak Mathiasek12...koleś chce pomocy napewno chciałby jakiś graczy mniej znanych a grających na poziomie dosc wysokim...
Ja proponuje Ci Jeziornego, Golaś, Nowak, Burkhard...Bo chyba gdy obejmowaleś kadtre miałes juz w niej stara warte czyli Krzynia, Dudzia, Szymka czy tez Mile...![]()
![]()
![]()
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 05 lip 2005, 21:44
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 21:52
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 lip 2005, 22:32
Ej spytal o zawodnikow o kadry Polski to mu dalem nie ?? Moze zaprzeczysz ??internista1908 pisze:A propo powolan do kadry proponuje Radzewicza, Bukowca i Korzyma oczywiście![]()
PS zachowanie RoRo byl zenujace
Miło mi RoRo jestembeckhs pisze:Roro na razie 1 WP za nabijanie, jak tak dalej pojdzie to szybko wylecisz
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 lip 2005, 23:18
WIEM ZE NAJNOWSZY TO 1.5 chybaA tak na marginiesie to nie wie ktos przypdakiem czy jakis nowy update do FMa wyszedl ??
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 0:10
A na jakiej stronie możn go pobrać??Pasztet pisze:WIEM ZE NAJNOWSZY TO 1.5 chybaA tak na marginiesie to nie wie ktos przypdakiem czy jakis nowy update do FMa wyszedl ??
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 0:21
chyba tuRom$on pisze:A na jakiej stronie możn go pobrać??Pasztet pisze:WIEM ZE NAJNOWSZY TO 1.5 chybaA tak na marginiesie to nie wie ktos przypdakiem czy jakis nowy update do FMa wyszedl ??
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 lip 2005, 9:31
Z tego co pamiętam to zawsze Cie popierałem, teraz też, ale to co napisał RoRo naprawde mnie rozbawiło.Figo11 pisze:Bonso hmm coś jest nie tak w tym co powiedzialem czy mnie nie popierasz czy mi się wydaje...Bonso pisze:Brawo dla tego pana....za szczerość. A jakRoRo pisze:
Naprawde ?? No co ty![]()
![]()
![]()
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 9:49
Dzięki!! Zaraz sprawdzę czy chodzi z czeską wersją.Pasztet pisze:chyba tuRom$on pisze:A na jakiej stronie możn go pobrać??Pasztet pisze:WIEM ZE NAJNOWSZY TO 1.5 chyba![]()
http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=226
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 11:31
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio