A co takiego w oryginale powiedział innego? manutd.pl to najbardziej rzetelna strona o Manchesterze ze świetnie tlumaczonymi newsami i wywiadami, dlatego nawet nie sprawdzam bo nie wierze że mogli zle przetłumaczyć tego newsa.Własnie czytałem też komentarze pod tym neswem i raczej większość a raczej 99% fanów jest zdania że Tom lekko pojechał w tym wywiadzie.Zostali tylko miłośnicy Toma. Jakoś nie widze by ktos uważał Toma za najwieksze nieszczęscie MU w sezonie- problem jest inny.
Przy lepszych wynikach łatwiej jest się słabszym ukryć- niestety przy słabych wynikach większość ludzi zauważa to czego kiedyś nie chcieli.
Teraz nagle fani się zorientowali że Tom mało co daje na boisku, od dawna pisałem że poza mobilnością wybieganiem nie daje nam nic.Fajnie grał podaniami swego czasu ale tego już nie ma.Jego mobilność ostatnio Adam ośmieszył.
tutaj przypomina mi się redzie nasza dyskusja z początku sezonu gdzie wyśmiałeś tekst że Tom nie łapałby się nigdzie do ekipy z czołówki bo w Arsenalu gra taki Ramsey.Lubie Cie czytac choć często się nie zgadzam. Jesteś miłośnikiem naszych wychowanków to wiadomo od dawna ale robisz z nich piłkarzy 2-3 krotnie lepszych niż są.
Ludzie zauważyli że Tom nie grałby w żadnym szaującym się klubie i wątpie zę byłby 1 opcją z ławki- zero goli(Ok 1 z Villa) zero asyst,zero kluczowych podan,mała liczba strzalow,zero dryblingow,słaby odbior,fatalna siła fizyczna- takie sa fakty, Tom to piłkarz nijaki obecnie- swoje wybiega i tyle, gra na alibi czyli do najblizszego albo do tylu.
Niech nie płacze że ktoś robi z niego kozła ofiarnego Niech popatrzy na rywali w innych zespołach i na siebie i zacznie zapierdalać na boisku bo obecnie to jakiś Adam czy ogorek z Sunderlandu wyglądaja przy nim na graczy z innej planety.