Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2014, 11:08
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lut 2014, 11:08
I ? Wczoraj na szczęście nie oglądałem, ale bankowo kopali się po czole, dziś będzie to samo, jutro podobnie jak i w następnych tygodniach tak samo - faktycznie rewelacjaDDK pisze:Panowie, jakbyście nie wiedzieli EKSTRAKLASA ruszyła!
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lut 2014, 11:09
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lut 2014, 11:30
Who cares? Pierwszą kolejkę śledzę bardziej z obowiązku, pewnie potem się wkręcę. Na razie wolę obejrzeć jednak dobry hokej na IO + FA Cup.DDK pisze:ktoś ogląda jeszcze igrzyska? Panowie, jakbyście nie wiedzieli EKSTRAKLASA ruszyła!
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 lut 2014, 11:46
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lut 2014, 11:46
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lut 2014, 11:47
Dudek banDDK pisze:ja tam wolę dzisiaj pooglądać Lechię z Pogonią niz Athetico, Bayern czy kto tam jeszcze dzisiaj gra!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 lut 2014, 11:49
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 lut 2014, 11:52
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lut 2014, 11:52
Ja oglądam ze względu na trybuny.piotrcies pisze:Po prostu spać mi się chce, kiedy oglądam tę kopaninę, w tym samym momencie leci dużo więcej meczów i to na znacznie wyższym poziomie, więc lepiej przełączyć kanał
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 lut 2014, 12:26
do każdej drużyny mam jakiś stosunek i bardzo rzadko zdarza się że w danym meczu żadnej drużynie nie kibicuje. A poza tym oglądam również ze wzgledu na trybunypiotrcies pisze:Ja zawsze podziwiałem ludzi, którzy są w stanie obejrzeć mecz Ekstraklasy, w którym nie gra ich ukochana drużyna... Obejrzenie takiego spotkania bez tego emocjonalnego zaangażowania to musi być istna katorga, ja nie jestem w stanie zobaczyć żadnego meczu w tym sezonie, tylko czasem na Widzew zerknę, poza tym nic i pewnie to się długo nie zmieni
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 lut 2014, 12:59
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 lut 2014, 13:13
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 lut 2014, 13:23
Mam oglądać mecze z poczucia jakiegoś obowiązku? Niech najpierw ci na boisku poczują się do obowiązku i zaczną grać na odpowiednim poziomie.kaczy pisze:A kto inny ma oglądać naszą ekstraklasę. Anglicy, Niemcy, Duńczycy ?
To chyba jedyne zrozumiałe dla mnie wyjaśnienie dla oglądania ligi.cloner pisze:Ja oglądam ze względu na trybuny.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 15 lut 2014, 14:00
Andrys
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio