Raczej nie w p UEFA grali rezerwami i primavera czasem grał Frey badz wchodził w drugiej połowie Gila.Ja bym widział winne trenera nie umiał ich poustawiac.internista1908 pisze:In minus na pewno rzymski duet + Parma (chociaz w UEFA jej dobrze szlo-->moze to ja wykonczyło![]()
)
Dla mnie na plus.
z zawodników na pewno:
Lucarelli (choc te bramki niektore to były wyłozone jak na tacy przez kolegow z druzyny ale i tak ciagnał gre Livorno)
Gilardino ( w koncu sie ogromnie przyczynił do uratowania pierszoligowego bytu Parmie i za to ze po raz drugi został wice krolem strzelcow no i dostał powołanie do Lippiego)
Pizzaro (bija sie o niego najwieksze kluby włoskie znakomicie rozgrywał w Udine)
Montella (moze troche naciagnełem ale tak czy siak wrocił po kontuzji i strzelił 21 goli w koncu ktos mu zaufał i dawał grac w pierwszej 11 szkoda ze pod koniec rozgrywek cos sie w nim zacieło mogłby powalczyc o korone strzelcow)
z klubów na plus:
Udine (za wywalczenie kwalifikacji do LM oraz za to ze duzo pilkarzy sie wybiło a teraz sa kuszeni przez najlepsze zespoły nie tylko włoskie.Tyle ze jak zaczna sprzedawc wszystkich to moze pojsc na marne te staranie)
Palermo (Beniaminek z Sycyli wywalczył sobie gre w pucharze UEFA)
Teraz minusy
pilkarze
Ferarri (jego gra to dno po dobrym sezonie w Parmie miał byc filarem obrony Romy a okazał sie najgorszym niewypałem to przez niego Roma traciła tyle bramek)
obaj bramkarze Violi czyli Lupatelli i Cejas (niekiedy to sie nie chciało ich ogladac w akcji szkoda bo Viola mogła by byc wyzej w tabeli)
kluby:
Bologna (pokonała ich słaba Parma w barazach mimo iz to oni mieli silniejszy skład lepszego trenera i pecha)
Fiorentina (mieli walczyc o puchary a walczyli o utrzymanie zmiany trenerów nie wyszły im na dobre)
Rzymskie kluby (nieudany sezon dla jednej jak i drugie druzyny zmiany trenrów kłutnie pilkarzy kary Fify (Roma) i długi stoleczne kluby moga miec problemy zeby walczyc z najlepszymi w nastepnym sezoni)