Niespodzianka sezonu ???

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Niespodzianka sezonu ???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 maja 2004, 14:34

Dla mnie niespodzianką jest postawa JUVE, gracze z Turynu zawiedli na całej linii :mrgreen:

cherryman
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cherryman » 06 maja 2004, 15:53

Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 07 maja 2004, 5:58

cherryman pisze:Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .
Można , ale nie koniecznie, Inter grał słabo i to przyznam ale na ich usprawiedliwienie są : zmiana trenera , kontuzje kluczowych zawodników :( .

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 07 maja 2004, 7:54

Andy pisze:
cherryman pisze:Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .
Można , ale nie koniecznie, Inter grał słabo i to przyznam ale na ich usprawiedliwienie są : zmiana trenera , kontuzje kluczowych zawodników :( .
Lol kibic Interu...wiadomo....ja podobnie tłumacze postawe MU w premiership ;)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 16 maja 2004, 14:49

Dla mnie niespodzianką jest słąba postwa Juventusu no i mojego kochanego interu. Myslalam, ze te kluby wiecje pokażą. Ale zgadzam się z Andym. Zmiana trenera miala na to wplyw. Kontuzje z resztą też. Pozytywnie zaskoczyla mnie Sampdoria, ktora zajela wysoką pozycję w lidze. Rozczarowalo takze Chievo. Po zeszlych sezonach spodizewalam się po nich wiecej.

Awatar użytkownika
Slim
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim » 22 maja 2004, 19:35

W dzisiejszym swiecie jedno jest pewne: INTER NIGDY NIC NIE WYGRA..
A co do Juventusu to racja zawiedli.. I nikt nie wie dlaczego... Totalnie zawiodla oborna (Legrottaglie) i Trezeguet, ktory podczas znakomitej formy Di Vaio powinien siedziec na lawce, a nie odwrotnie...

Dodatkowym bodzcem dla druzyny byla wiadomosc w srodku sezonu o planowanym odejsciu Lippiego... troche to negatywnie podzialalo na druzyne..

Mimo wszystko Juventus na zawsze najlepszy bedzie!

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 22 maja 2004, 22:49

To że te zespoły słabo wypadły to jescze nie jest taką Niespodzianka . Niespodzianką jest Afera Korupcyjna...... !! Oby ich wszytkich pozamykali za te przekręty !!

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 23 maja 2004, 5:45

Slim pisze:W dzisiejszym swiecie jedno jest pewne: INTER NIGDY NIC NIE WYGRA..
!
To się zmieni już w następnym sezonie :!: :!: I ty się o tym przekonasz , kto pokonał Juve 2 razy :?: :?: nie słysze :!: :!: INTER :!: :!:

Awatar użytkownika
ynsaic
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ynsaic » 24 maja 2004, 18:13

Inter to nie jest drużyna stworzona do sukcesów :twisted:

Największą niespodzianką jest > PARMA < :!: Kto stawiał, że do końca będzie walczyłą o Ligę Mistrzów, kiedy straciła sponsora i zmuszona była do sprzadawania swoich gwiazd :?:

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 25 maja 2004, 5:58

Nie no może się myle co :?: :?: Ale chyba jednak nie , może mi powiesz że taki Juventus jest stworzony do wygrywania :?: :?: ostatnia edycja LM jakie ciecie dobrze im tak że przegrali z Ac Milanem :twisted: , a o Interze jeszcze nie raz usłyszysz :!: :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 maja 2004, 15:35

Popieram Andy :) ja też wierżę, że Inter znowu zacznie wygrywać. W końcu jestem ich fanką, a kibic zawsze wierzy. Poza tym każda passa się kiedyś kończy, nawet ta najgorsza. Więc pzrestancie mowić ze Inter nigdy nicczego nie wygra..skąd to wiecie?? Wróżka Wam powiedziała ??:P

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 25 maja 2004, 16:51

To widze że mamy na forum kibiców Interu :D ja do tego klubu nic nie mam :) Nie lubie ani nienawidze go :P

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 maja 2004, 19:00

adingh pisze:To widze że mamy na forum kibiców Interu :D ja do tego klubu nic nie mam :) Nie lubie ani nienawidze go :P
hehe .. adingh myślał byś dłużej nad wypowiedziami....mamy też kibiców Arsenalu, Sandecji czy Legii...i co z tego...."Niespodzianka sezonu" taki jest temat.... :?

nie żebym sie p.. do ciebie..ale pisz z sensem

peace :P

pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 maja 2004, 15:34

Hehe widzę, że szykuje sie ostra wymiana zdań :) Ja też myślę, że na forum są kibice wielu klubów a nie tylko Interu ;)hehe

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 26 maja 2004, 22:00

Dla mnie niespodzianką we włoszech jest ..... [ fanfary ] [ owacja na stojąco ] ....ekhm..... drużyna Parmy :) Brak kasy, brak czołowych zawodników .... Jednak zagrali na poziomie :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”