robak zgnieciony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 lut 2014, 10:11

rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lut 2014, 11:09
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 lut 2014, 11:24
100% poparcia , jeśli laska jest szczęśliwa w związku to na boki się nie rozglądacruel pisze:Pizdeczka to dosc obiektywne okreslenie na faceta, ktory nie jest w stanie zapewnic dziewczynie wystarczajacego poczucia bezpieczenstwa swoja osoba, zeby ta chciala byc tylko z nim i nie szukala na boku 'lepszych genow'. Nikt nie chce zmieniac na gorszy model, faceci rowniez
Jak dziewczyna jest w zwiazku naprawde szczesliwa i naprawde zalezy jej na facecie, to na innego nawet nie spojrzy, taka prawda. Gorzej ze widze naprawde sporo zwiazkow z kategorii 'a, jestem z nim bo nie lubie byc sama, jakos tak wyszlo' - i wtedy inna bajka.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 lut 2014, 11:54
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 lut 2014, 11:57
Jest na rynkuemdżej pisze:Jeszcze jedno pytanie o Wrocław. W pobliżu dworca PKS, albo rynku jest jakiś empik? Coben jutro wychodzi, a przed wyjazdem kupić nie zdążę.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 lut 2014, 11:59
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 lut 2014, 12:00
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lut 2014, 13:07
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lchi » 18 lut 2014, 13:53
lchi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 lut 2014, 14:02
Tu masz odpowiedźlchi pisze:DDK,
skąd pewność, że jeśli kobieta zdradzi swojego faceta z Tobą nie będzie podobnej sytuacji gdy już z nią będziesz?
100% poparcia , jeśli laska jest szczęśliwa w związku to na boki się nie rozglądaj1mmy pisze:cruel pisze:Pizdeczka to dosc obiektywne okreslenie na faceta, ktory nie jest w stanie zapewnic dziewczynie wystarczajacego poczucia bezpieczenstwa swoja osoba, zeby ta chciala byc tylko z nim i nie szukala na boku 'lepszych genow'. Nikt nie chce zmieniac na gorszy model, faceci rowniez
Jak dziewczyna jest w zwiazku naprawde szczesliwa i naprawde zalezy jej na facecie, to na innego nawet nie spojrzy, taka prawda. Gorzej ze widze naprawde sporo zwiazkow z kategorii 'a, jestem z nim bo nie lubie byc sama, jakos tak wyszlo' - i wtedy inna bajka.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 18 lut 2014, 14:06
nikt nie mówi o zdradzie. Zresztą aktualnie wiem, że mają ciężkie dni. I zgadzam się ze stwierdzeniami wyżej że jeśli kobieta jest szcześliwa to nie ma powodu szukać kogoś innego.lchi pisze:DDK,
skąd pewność, że jeśli kobieta zdradzi swojego faceta z Tobą nie będzie podobnej sytuacji gdy już z nią będziesz?
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lut 2014, 14:11
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 18 lut 2014, 14:30
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 18 lut 2014, 14:33
To jeszcze nic. Załóż działalność gospodarczą, dopiero poznasz co znaczy ochrona danych osobowychubek pisze:Niedawno zmieniłem numer telefonu, a już jestem napastowany telefonami z zaproszeniami na różne okazje, których nie mogę przegapić... co za kurwy handlują tymi numerami telefonów, czy jak..
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 lut 2014, 15:03
Mnie ostatnio zapraszali na występ kabaretowy Cezarego Pazury. Później dowiedziałem się z lokalnych gazet, że było to przedsięwzięcie firmy sprzedającej garnki, która naciągnęła podczas występu masę starszych osób na zakup owych garnków. Koszt takiego zestawu wynosił nawet kilka tysięcy złotych, a naiwni ludzie podpisali papiery o wzięciu tych garnków na raty. Nazwa tej szmacianej firmy to Eco-Vital, więc strzeżcie się.Leming z Warszawy pisze:Niedawno zmieniłem numer telefonu, a już jestem napastowany telefonami z zaproszeniami na różne okazje, których nie mogę przegapić... co za kurwy handlują tymi numerami telefonów, czy jak..
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio