Manchester United (zbiorczy) - Strona 72

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 06 lip 2005, 15:17

Ja mam mniemane przeczucia w związu z tematem: "Keane na asystenta". Jest to jak najbardziej możliwe, ale ja nie wiem co o tym myśleć. Jak wiadomo Roy jest jak by nie powiedziać agresywny. Widać to szczególnie na boisku (no i poza nim...). Nie odstawia nóg, a i nie jedne kości połamał. Tylko czy takiego asystenta chcemy. A może zastępcą SAF'a będzie Cantona :wink: Cantona i Keane - dwaj najbardziej wybuchowi trenerzy w Anglii... to by było :twisted:

P.S. A do konca sprawy John'a Obi Mikela jeszcze daleko... Ja wiem jedno kupiliśmy go za 4 mln funtów to Chelsea jast nam winna conajmniej tyle...

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 06 lip 2005, 15:42

Cantona-Keano.....trenerski duet marzenie :wink:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 06 lip 2005, 16:09

Michal_United pisze:Cantona-Keano.....trenerski duet marzenie :wink:
Oni by sie tam pewnie pozabijali a jak nie nawzajem to pewnie innych trenerow. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A Cantona to teraz obecnie trenuje chyba reprezentecje francji w beachsoccer :P

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 11:38

Kurde.....teraz nawet zaczyna mnie denerwowac jeden z moich ulubionych piłkarzy. Mam tu na mysli Rio Ferdinanda. Dlaczego on niechce podpisac tego kontraktu :?: :? Czemu mu tak na kasie zalezy :?: :? jakby mało zarabiało to jeszcze ale ona zarabi 100 tys :!: Jak go nam Sreal zgarnie to zabije tego Glazera :evil:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 12:19

no niestety 1 WP za obraze klubu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 12:22

Rio teraz zarabia 65 tys. tygodniowo więć jak dla mnie więcej mu się nie nalezy. Niedość że MU płaciło mu jak był zawieszony to teraz jest taki pazerny. Jest solidnym obrońcą ale jak tak dalej bedzie leciałna kase to ja go nie chce w United. Nierozumie go kompletnie tyle ma hajsu i jeszcze taki łąpczywy. Niech się lepij uspokoji bo Alex się wk... i go wywali tak jak Stama.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 12:24

no RIo zaczyna przeginac. ocenialem go wyzej ale teraz moja opinia na jego temat diametralnie spadla. Jak widac coraz czesciej licza sie tylko pieniadze...

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 12:43

No ale trzeba przyznać ze ryio jest jak na razie podstawą obrony manutd i bez niego będzie ciężko, przydał by się jeszcze jeden jakiś w miarę mocny środkowy obrońca bo jak ryio wyleci np przez kontuzje albo przejdzie do innego klubu to będzie ciężko

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 12:46

Jak ma takie fochy strzelać to lepiej dać sznase Pique albo Spectorwi może to by troche osłabił obrone MU ale przynajmniej ci chłopcy nie grali by tylko dla pieniędzy!!!!

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 12:52

Nie wiadomo co będzie jak Ferguson się wkurzy to może i wejdą młodzi przecież on nawet chce odmłodzić skład... a ryio się wtedy zastanowi i te gwiazdorstwo mu przejdzie albo pójdzie do chealsi

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 15:15

Moim zdaniem troszke jest winy po stronie agentów piłkarzy. Ja wątpie w to by taki młody Ronaldo rządał az 50 tys funtów. 14 tyle ile zarabiał do tej pory to nie sa takie małe pieniądze. A Ferdinand z 65 tys nagle potrzabe mu 100.Nawet jakby mu sie urodziła trojka dzieci i spalił mu sie dom to i tak by dał rade wyrzyc z tych pieniędzy ktore do tej pory zarabia. A taki agent podpisując nową umowe napewno cos na tym zarobi a jesli jego klient nie podpisze nowego kontraktu do agent zarobi więcej na podpisaniu umowy z jakims innym klubem. Moze sie myle ale chyba cos w tym jest. :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 15:24

Ronaldo zarabiał fatalnie jak na warunki premiership, w United był na szaarym konicu płac. Chociąz jak jak bym mial 14 tys tygodniówki to bym nie plakał tak jak on. Chciał zarabiać tyle co Rooney i wywalczył to. United powinno troche polecieć po pensjach takim zawodnikom jak Giggs, Keano, Scholes, Neville bo nie zasługują na tak duże pieniądze!!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lip 2005, 15:26

heh 35 tys. jest sie o co bić.. u nas Cole się kłócił o 5 :roll:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 15:40

Pasztet pisze:heh 35 tys. jest sie o co bić.. u nas Cole się kłócił o 5 :roll:
Bo z Cola to kretacz jest :twisted: :twisted:

Chociaż coś czuje ze z Ferdinandem może być podobnie :? A jak na razie to jest filar obrony ManU i nie zanosi sie zeby ktos mogł go zastapic :!:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 15:45

Cole, Gerrard, Ferdinand czołowi zawodnicy swoich klubów i czołowe sępy swoich klubów. Niby symbole swoich drużyn a takie pazerne te symbole!!! :D Cole tez jest niezły bić się o takie małe pieniądze :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”