Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 6

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 17:43

kama_reda pisze:
york pisze:Oczywiście że premierschip wygra w tym roku ManUtd
Oczywiście... :roll:

Ludzie wy jestescie ślepi ?? Manchester nie wygra premiership bo są za słabi !! Pokazali w poprzednim sezonie jacy to oni są "dobrzi". Według mnie liege ponownie wygra Chelsea, na dzień dzisiajszy są poprostu najlepsi.

Co do Hutha, bo widze, ze w tym temacie jest dyskusja także na temat tego piłkarza.

W ostatnim meczu z Meksykiem zagrał poprostu f e n o m e n a l n i e. Bezapelacyjnie man of the match, jednak to narazie jedyny dobry mecz w jego wykonaniu jaki widziałem, niestety...
Może ty jeszcze masz kompleksy z 1999??? hahah
No wiesz MU miał przebudowe składu, młodzi zawodnicy zaczynają dopiero wchodzić do pierwszego skladu więc nie można bylo od nich za dużo oczekiwać. Ty się martw że w słabiutkej bundeslidze Bayern wygrał bo konkurencja nie śpi np FC Kolen

drag
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 06 lip 2005, 18:02

hahahha smiech koles , po prostu Man U ma biedny sklad i lawe , wypalonych graczy jak Ruud , Roy i Rudy . W obronie Ferdinand ktory mysli tylko o pieniadzach ,Silvestre i Brown to cieniasy nie mowiac o niewypale Kleberson,Djemba Djemba ktory musial odejsc i bramkarzach ktorzy maja dziurawe rece. ManU ma teraz najgorszy sklad patrzac na ostatnie 10 lat , pozatym Fergie tez juz nie ma koncepcji . Lige wygra Chelsea bo ma swietnych obroncow i znakomitego bramkarza , za nimi bedzie Arsenal ze strata paru punktow.Pozatym kibice Bayernu czemu maja miec kompleks ? Bayern ma przecierz 4 puchary a nie 2 czyz nie??w sumie grali w finale 7 razy , coz ze przegrali 3 razy ale za to mogli sie cieszyc z Finalu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 18:17

drag pisze:hahahha smiech koles , po prostu Man U ma biedny sklad i lawe , wypalonych graczy jak Ruud , Roy i Rudy . W obronie Ferdinand ktory mysli tylko o pieniadzach ,Silvestre i Brown to cieniasy nie mowiac o niewypale Kleberson,Djemba Djemba ktory musial odejsc i bramkarzach ktorzy maja dziurawe rece. ManU ma teraz najgorszy sklad patrzac na ostatnie 10 lat , pozatym Fergie tez juz nie ma koncepcji . Lige wygra Chelsea bo ma swietnych obroncow i znakomitego bramkarza , za nimi bedzie Arsenal ze strata paru punktow.Pozatym kibice Bayernu czemu maja miec kompleks ? Bayern ma przecierz 4 puchary a nie 2 czyz nie??w sumie grali w finale 7 razy , coz ze przegrali 3 razy ale za to mogli sie cieszyc z Finalu
Dlatego mówie że MU przechodzi transformacje pokoleniową
Scholes-Fletcher,Park
Giggs - Richardson
Keano- ? może Jones
Ruud jeszcze mam nadziej że udowodni na co go stać!!!! Więc bujcie się Bayerny i inne zespoly MU nadchodzi :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 19:06

Rossi pisze:konkurencja nie śpi np FC Kolen
FC Koeln ty nazywasz konkurencją :shock: :lol: :lol: :lol:

Przypomnij sobie kto wygrał ostatnie mecze w Lidze Mistrzów. Bayern czy manchester :?: I jaką uzyskałes odpowiedź ??
Rossi pisze:Więc bujcie się Bayerny i inne zespoly MU nadchodzi :D
Nie boimy się, bo nie mamy zbytnio czego...

P.S
Bójcie przez "ó"

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 08 lip 2005, 10:42

Kama Reda, każdemu klubowi może się zdarzyc słabszy sezon, dwa, a nawet trzy. Nie będę komentował nie wyjścia bayernu z cieńkiej grupy w LM przed rokiem bądź dwoma. Pozatym zrozum, że bayern nie ma w Niemczech z kim rywalizowac więc teoretycznie powinien byc zawsze mistrzem. Pozatym wasz najlepszy piłkarz, jakim jest niewątpliwie Michael Ballack sam powiedział, że chce do ManU, co o tym wszystkim najlepiej świadczy.

Pozdro!!!!

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 11:05

Swój glos oddalem na Chelsea Londyn, ktora w sezonie 2005/2006 bedzie bronic mistrzostwa. Wygrali lige z ogromna przewaga maja najrowniejszy sklad i najwieksza ilosc pilkarzy, no i jest jeszcze Roman Abromovic ktory szasta kasa na lewo i prawo, wiec mozna sie spodziewac jeszcze wzmocnien. Nie zapominajmy rowniez o swietnym trenerze jakim jest Jose Mourihno.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 lip 2005, 13:29

kama_reda pisze:
Rossi pisze:konkurencja nie śpi np FC Kolen
FC Koeln ty nazywasz konkurencją :shock: :lol: :lol: :lol:

Przypomnij sobie kto wygrał ostatnie mecze w Lidze Mistrzów. Bayern czy manchester :?: I jaką uzyskałes odpowiedź ??
Rossi pisze:Więc bujcie się Bayerny i inne zespoly MU nadchodzi :D
Nie boimy się, bo nie mamy zbytnio czego...

P.S
Bójcie przez "ó"
Spokojnie...znów kłótnia na linii Bayern - Manchester.
P.S. kama reda - ManU zdobędzie mistrzostwo jak nie w tym sezonie to w przyszłym. Jestem tego w 100% pewien. Ja na Twoim miejscu bym się bał o drużynę z Bawarii, gdyż Werder Brema, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, BVB i Shalke się wzmacniają, czego nie można powiedzieć o Bayernie: kontuzjowany Lahm, Ali Karimi :roll: no i doświadczony Ismael...
Ale na pewno o mistrza będą walczyć: MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Everton, M'Boro i Tottenham...
Peace

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 lip 2005, 15:08

radekutd pisze:Michael Ballack sam powiedział, że chce do ManU
gdzie ty to przeczytales?? :lol: Owszem Ballack powiedział, że myśli o zmianie klubu, i ze mógłby odejsc do angielskiej premiership. Ponadto powiedzał, że są tylko 3 kluby do jakich moze odejsc, są to: Real, Barcelona i Mu, ale dodał również, że mimo wszystko najbardziej chciałby chyba pozostać w Bayernie. NIGDZIE NIE POWIEDZIAŁ, ŻE CHCE DO MANU.
Manumef pisze:ManU zdobędzie mistrzostwo jak nie w tym sezonie to w przyszłym. Jestem tego w 100% pewien

Pewnym w 100% nie mozna byc niczego. Pod koniec lutego kiedy napisałem, ze Manchester nie zdobędzie zadnego trofeum w tym sezonie, to tez kilka osób (nie mówie, ze ty, bo nie pamietam kto) napisało, ze Manchester zdobędzie na 100% jakies trofeum, kto miał racje??

Dlatego denerwuje mnie gadanie, ze Manchester wygra na 100% premiership itp. WEDŁUG MNIE są za słabi na dzień dzisiajszy, aby wygrać. Obstawiam, że wygra Chelsea, ale nie jestem pewien w 100%
Manumef pisze:Ja na Twoim miejscu bym się bał o drużynę z Bawarii, gdyż Werder Brema, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, BVB i Shalke się wzmacniają, czego nie można powiedzieć o Bayernie: kontuzjowany Lahm, Ali Karimi no i doświadczony Ismael...
Bayern nie potrzebuje zadnych wiecej piłkarzy. Mają silną kadrę i Karimi oraz Ismael są uzupełnieniem kadry, reszta zostaje z poprzedniego sezonu, ponieważ poza Kovacem (zastąpi go Ismael) nikt ze znaczących piłkarzy nie odszedł. No a Lahm powrócił z wypozyczenia. Więc nikt wiecej nie jest potrzebny !!

A możesz mi powiedzieć kim to takim sie wzmacniają te druzyny, które wymieniłeś?? Prawie żaden z tych piłkarzy co przyszli do tych klubów nie wywalczył by sobie miejsca w podstawowym skladzie Bayernu :roll:

Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 08 lip 2005, 16:04

Chelsea, to jest za mocna druzyna tylko mam nadzieje, że tylko ten tytuł, bo PUCHAR EUROPY 2005/2006 zdobędzie FCB. José Mourinho to dobry trener Alex F. ani Benitez nie mają szans.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 16:28

and11 pisze:Chelsea, to jest za mocna druzyna tylko mam nadzieje, że tylko ten tytuł, bo PUCHAR EUROPY 2005/2006 zdobędzie FCB. José Mourinho to dobry trener Alex F. ani Benitez nie mają szans.
Ale każdy się podniecą tą chlesea i tym mourinho. Jeszcze przed nim bardzi ciężki sezon w którym musza udowodnic swoją wartość. Mourinho jest zakochany w sobie i ta pewność siebie kiedtś go zgubi mam nadziej że to już w tym sezonie. :twisted:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 08 lip 2005, 16:34

Rossi pisze:
and11 pisze:Chelsea, to jest za mocna druzyna tylko mam nadzieje, że tylko ten tytuł, bo PUCHAR EUROPY 2005/2006 zdobędzie FCB. José Mourinho to dobry trener Alex F. ani Benitez nie mają szans.
Ale każdy się podniecą tą chlesea i tym mourinho. Jeszcze przed nim bardzi ciężki sezon w którym musza udowodnic swoją wartość. Mourinho jest zakochany w sobie i ta pewność siebie kiedtś go zgubi mam nadziej że to już w tym sezonie. :twisted:
Już w zeszłym w LM pewnośc zgubiła Mourinho. A z drugiej strony ten "kibic" nie jest prawdziwym kibicem Barcy i ma z 10 max 12 lat :P

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 16:50

radekutd pisze:
Rossi pisze:
Już w zeszłym w LM pewnośc zgubiła Mourinho. A z drugiej strony ten "kibic" nie jest prawdziwym kibicem Barcy i ma z 10 max 12 lat :P

POZDRO!!!!
No zgubila i ciekawe czy wyciagną z tego wnioski ??? A ten kibic w dacie urodzenia ma napisany rok 1981 czyli wychodzi że ma 24 lata :shock: A takie ppsty pisze coś straszneho :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2005, 0:17

A mnie się wydaje, że ManU nie wygra już tak prędko mistrzstwa.
Odkąd zmienił się właściciel - nie ma za dobrych wieści Z Old Trafford - MAnU przegrywa batalie o najlepszych graczy, a przeciewnicy (Chelsea i Arsenal) się wzmacniają.

P.S. radekutd od kiedy to nie masz ostrzeżeń :?: czyżbyś dostał bana i już go przeczekał :?: Fajnie - znów będzie ciekawie :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 lip 2005, 0:25

Ale przecież Park i Heinze mogą razem występować na boisku :!: Nawet mecze z Milanem, pokazały, że Park potrafi grać na lewym skrzydle i nie jest to dla niego obca sztuka.Sami wiecie, że Giggs się powoli kończy i trzeba było szukać następcy.Tak, jak napisał ktoś wyżej Sneijder też może się nadać, bo umie grać na lewej stronie jak i na OMC.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 lip 2005, 1:43

fieldy pisze:A mnie się wydaje, że ManU nie wygra już tak prędko mistrzstwa.
Odkąd zmienił się właściciel - nie ma za dobrych wieści Z Old Trafford - MAnU przegrywa batalie o najlepszych graczy, a przeciewnicy (Chelsea i Arsenal) się wzmacniają.

P.S. radekutd od kiedy to nie masz ostrzeżeń :?: czyżbyś dostał bana i już go przeczekał :?: Fajnie - znów będzie ciekawie :wink:
arsenal sie wzmacnia, może posila chlebem???? :twisted:
Hleb jest dobrym zawodnikeim i go podziewaim ale napewno nie za to że przeszedł do arsenalu :twisted:
Park robi zdecydowanie lepsze wrażenie od hleba i już to udowadnił w lidze mistrzów.
A kim się jeszcze arsenal wzmocinił oprócz hleba????

Ale stylistycznie to ułożyłem miód :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”