Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 lut 2014, 14:57
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 14:58
Dokładnie.DDK pisze:Po prostu wiem, ze nie ma szans doprowadzić do sytuacji że race byłyby odpalane tak jak są teraz.
Prawo trzeba zmienić, bo jest skandalicznie represyjne i nie życiowe.Cris7 pisze:Wydaje mi się, że to najbardziej patologiczna sytuacja. Utrzymywanie martwego prawa.
I to jest istota dyskusji. Jakiś koleś z Bytomia będzie mówił Sharksom co mają robić na swojej trybunie na swoim stadionie - no to są jajaDDK pisze:A race zostały rzucone nie bez powodu.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 lut 2014, 14:59
Jak nie zamykali stadionow za race to i tak czesto towarzyszyly oprawom, bo po prostu swietnie sie to prezentuja.emdżej pisze:Gdyby race stały się legalne to już by ich tak dużo nie odpalano. Bo tu nie chodzi o ich atrakcyjność, ale o łamanie przepisów. Legalnie by nikogo race nie kręciły.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 lut 2014, 15:00
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 lut 2014, 15:01
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 15:04
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 15:07
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 25 lut 2014, 15:11
Czemu tak od razu nie napisałeś?DDK pisze:Dziękuję Panowie za pomoc w dyskusji, chyba już nic nie muszę dodawać![]()
A to dlaczego zostały rzucone to wewnetrzne sprawy Wisły, problem nie dotrzymywania słowa danego kibicom przez ludzi z zarządu.
Co do zamykania stadionów, grzywien i rac to już wszystko napisaliście, co chciałem tutaj wyjasnić. Szczerze to jak miałbym strzelać kto mnie poprze w tym to wiedziałem że to Wy będziecie
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 lut 2014, 15:12
Ale z drugiej strony, co to obchodzi osoby, ktore na stadionie Wisly i tak by sie nie pojawily?Duch pisze: Odpalanie piro/wrzucanie go na boisko to skrajny idiotyzm skoro wiadomo, że zawsze znajdzie się jakiś komendant/wojewoda, który zamknie trybunę czy cały stadion. Kto na tym traci? Tylko klub, ale co was kibiców szumnie nazywających się fanatykami to obchodzi?
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 15:13
No tak dzięki - już 15 więc ciężko funkcjonujęNoName1989 pisze:Franz pewnie maja wspolne kontakty dzieki Arce.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 15:16
Pytałem po co zostały rzucone, to nikt nie potrafił odpowiedzieć. Czasem zachowujecie się banda dzieciaków z piaskownicy.franz pisze: to jest istota dyskusji. Jakiś koleś z Bytomia będzie mówił Sharksom co mają robić na swojej trybunie na swoim stadionie - no to są jaja
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 lut 2014, 15:20
Ja tam na Wiśle jestem często w delegacji i wole śledzić mecz przy akompaniamencie dopingujących kibiców, a nie przy pustej trybunie/trybunachNoName1989 pisze:Ale z drugiej strony, co to obchodzi osoby, ktore na stadionie Wisly i tak by sie nie pojawily?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 lut 2014, 15:23
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 lut 2014, 15:25
Nie bierz mnie pod włos. Dobrze wiesz, że nie o to mi chodziłoNoName1989 pisze:To ci szumnie nazywajacy sie fanatykami kibice, nie sa tacy zli?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 15:26
Bo to nie Twoja sprawa. Rzucili to rzucili (swoje powody mieli), jak jesteś ciekawski zatrudnij się w GW/policji.cloner pisze:Pytałem po co zostały rzucone, to nikt nie potrafił odpowiedzieć.
Jest co najmniej niepoważne.cloner pisze:Ale te race rzucane na boisko mogliście sobie darować. Nigdy piro nie będzie legalne.
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio