Polscy kibice - Strona 274

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5300
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 15:27

ubek pisze: Czemu tak od razu nie napisałeś?
Na internecie nie ma słowa o tym, ja wiedziałem że nie tak miało to wyglądać ale nie wiedziałem czemu. Dopiero 2h temu się dowiedziałem. Powód jest konkretny, ale w skrócie chodzi o nie dotrzymanie umowy słownej.
NoName1989 pisze: Franz pewnie maja wspolne kontakty dzieki Arce.
aaa to już wiem, czemu on zawsze taki cięty na mnie :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8757
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 15:36

franz pisze:Bo to nie Twoja sprawa. Rzucili to rzucili (swoje powody mieli), jak jesteś ciekawski zatrudnij się w GW/policji.
No to napisałem swoje zdanie, że rzucanie rac w stronę swoich zawodników to nie jest dobry pomysł. A wy się tu rozpisujecie, jakby nie wiadomo co się stało. [ch**] macie do gadania.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 15:40

hahahahahahhahahahahhaha prze gość jesteś. Ty napisałeś swoje zdanie, a my [ch**] mamy do gadania :rotfl4:

i widzę ze już zmieniłeś "rzucanie w swoich piłkarzy" na "rzucanie w STRONĘ swoich piłkarzy". Przypomne Ci tylko że jakby poleciały 70 metrow dalej to moze nawet bramkarz sąsiadki by dostał :haha:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 lut 2014, 15:45

franz pisze:
cloner pisze:Pytałem po co zostały rzucone, to nikt nie potrafił odpowiedzieć.
Bo to nie Twoja sprawa. Rzucili to rzucili (swoje powody mieli), jak jesteś ciekawski zatrudnij się w GW/policji.
I co jest dziwnego w pytaniu o te powody? Normalne pytanie, jak najabrdziej na miejscu.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 15:53

Colner ja ze swojej strony wszystko napisałem i nie mam nic więcej do dodania. Udanego legalizowania piro :) (tylko żeby ci ohydni kibole tyle tego nie odpalali i nie rzucali tego w stronę piłkarzy - gwiazd naszych kochanych, które mogą poczuć dyskomfort i ten dym na stadionie udusić się można - toż to skandal :lol: )
Berele Lewartow pisze:I co jest dziwnego w pytaniu o te powody? Normalne pytanie, jak najabrdziej na miejscu.
To jest dziwnego, ze to wewnętrzne sprawy kibiców Wisły i nie nadają się do publicznego zgłębiana - zwłaszcza w czasach powszechnej inwigilacji internetowej :wink: Zresztą internet, a zwłaszcza otwarte forum nie jest "jak najbardziej na miejscu" :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 lut 2014, 15:58

To nie podważa sensu pytania. Pytanie jest cały czas zasadne, tylko odpowiedź, z tego co piszesz,w tym przypadku nie może zostać udzielona.

Pozdrawiam i do zobaczenia na kibicowsik szlaku!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 16:00

franz pisze:Udanego legalizowania piro
Ja w tym przedsięwzięciu nie biorę udziału.
Na wyjazdy lepiej zaczęlibyście jeździć, a nie wypisywali jakieś bzdury. Spytałem po co zostały rzucone, czy to jakiś protest. Bo jak pewnie zauważyliście, odpalanie rac to codzienność na stadionach, ale ich rzucanie to raczej przypadek 1 na 100.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 16:03 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 16:03

Ja tam wolę siedzieć w domu. Jeszcze jakieś hulsy piro odpalą, albo nie daj Bóg gdzieś rzucą i dopiero będzie :(

PS: W Krakowie fajny klimat. Wojenka derbowa podjazdowo-netowa przeniosła się... na oficjalne forum kiboli Legii. Jest "ostro" :wink:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lut 2014, 16:15

franz pisze:To jest dziwnego, ze to wewnętrzne sprawy kibiców Wisły i nie nadają się do publicznego zgłębiana - zwłaszcza w czasach powszechnej inwigilacji internetowej Zresztą internet, a zwłaszcza otwarte forum nie jest "jak najbardziej na miejscu"
Dla mnie to mogą sobie grupowo obciągnąć, bądź zabawić się w kolejarza. Muszą pamiętać tylko o jednym - właścicielem jest Cupiał, więc nie radzę naciskać mu na odcisk. Bo jak ich kiedyś zostawi, to wrócą tam gdzie byli przed erą Telefoniki. ;)

franz jesteś człowiekiem z doświadczeniem i własnym rozumem, a strasznie emocjonalnie podszedłeś do tego tematu. cloner ma prawo zapytać, bo jedno łączy ów tematykę - wspomniane przez Ciebie medium, które po takich akcjach nie pyta, kto to zrobił, czy Sharks, czy inna grupa, a robi ze zwykłego Kowalskiego z karnetem mordercę i psychola.

Dudek, a może maczetami na znak protestu przeciwko zarządowi, rzucicie na murawę? To by było takie w stylu krakowskim :D

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 16:17

własnie coś na forum Wisły ktos pisał że jakieś żydki u Was na forum przekonują, żę w Krakowie to oni rzadzą, że tak naprawdę to Wisła jest bardziej "anty" i że zawsze wszystko od nich kopiowaliśmy. Nawet ktoś przekopiował posta, ale nawet mi sie nie chciało tego sprawdzać :D
bartbuks pisze: Dla mnie to mogą sobie grupowo obciągnąć, bądź zabawić się w kolejarza. Muszą pamiętać tylko o jednym - właścicielem jest Cupiał, więc nie radzę naciskać mu na odcisk. Bo jak ich kiedyś zostawi, to wrócą tam gdzie byli przed erą Telefoniki. ;)
Cupiał jest kibicem Wisły. Mimo ofert sprzedaży nigdy nie chciał jej sprzedać. Sam ma problemy finansowe, więc nie możę dokładać więcej do klubu aktualnie.
bartbuks pisze: Dudek, a może maczetami na znak protestu przeciwko zarządowi, rzucicie na murawę? To by było takie w stylu krakowskim :D
Nie wiem, może następnym razem ktoś wpadnie na taki pomysł :D W każdym razie i tak niektórzy by powiedzieli że celowaliśmy w naszego bramkarza i tak naprawdę była to próba morderstwa :rotfl:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lut 2014, 16:25

DDK pisze:Cupiał jest kibicem Wisły. Mimo ofert sprzedaży nigdy nie chciał jej sprzedać. Sam ma problemy finansowe, więc nie możę dokładać więcej do klubu aktualnie.
Trochę w piłce się kręciłem i uwierz, ale mógłby i spłodzić całą kadrę, ale jak przyjdzie czas zwinąć się, bo kasa nie będzie się zgadzać, to zwinie interes. Pamiętaj, że w TME opłaca się grać, bo kluby dostają nieadekwatne do atrakcyjności pieniądze od nc+.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 16:38

cloner pisze:Bo jak pewnie zauważyliście, odpalanie rac to codzienność na stadionach, ale ich rzucanie to raczej przypadek 1 na 100.
Ja nie zauważyłem. My na Legii boimy się odpalać piro :( zwłaszcza że tak często robią to kibole i bandyci z KSP :(
bartbuks pisze:Dla mnie to mogą sobie grupowo obciągnąć, bądź zabawić się w kolejarza. Muszą pamiętać tylko o jednym - właścicielem jest Cupiał, więc nie radzę naciskać mu na odcisk. Bo jak ich kiedyś zostawi, to wrócą tam gdzie byli przed erą Telefoniki.
Właścicielem tylko w prawnym rozumieniu, ot bogacz który ma zabawkę, zresztą nie będzie żył wiecznie, a spadkobiercy nie muszą podzielać jego zainteresowań i co wtedy? Kibice klubu na lodzie na pewno nie zostawią, a prezesi, działacze, właściciele itd z nimi bywa różnie. Tak samo jak prawdziwym właścicielem Legii nie było ITI :) Klub to kibice. Kibice to klub. To co teraz dzieje się na Zawiszy (żałosna frekwencja, 1500 widzów i wstawiani komentarzy z onetu (sic!) na stronę główna klubu :lol: ) jest tego potwierdzeniem :wink:
bartbuks pisze:nz jesteś człowiekiem z doświadczeniem i własnym rozumem, a strasznie emocjonalnie podszedłeś do tego tematu
Strasznie emocjonalnie?

No proszę Cię mam centralnie wyjebane. Zwłaszcza na kolesi, którzy myślą że piro będzie legalne, a jeśli nie to tylko przez tych ohydnych kiboli (copy right Bożenka Walter) którzy ośmielają się rzucać piro na murawę, bo wiadomo gdyby kibole byli grzeczni to władza by im nieba przychyliła, a ci nicponie nie chcą tego dobra :(

Na dodatek rzucanie testów w stylu "piaskownica" i "[ch**] macie do gadania", serio po co się degenerować i podchodzić emocjonalnie. Luz :)
bartbuks pisze:cloner ma prawo zapytać,
Jasne, że miał. Jak ma prywatne kontakty na Wiśle u decyzyjnych proszę bardzo - może zdobywać tzw. info tel :wink:

Ale pierdolenie w necie, na ogólnie dostępnym forum o tym że Wisła może sobie darować rzucanie piro na murawę, "bo nie zalegalizują" na dodatek gdy się nie wie dla czego te piro na murawie wylądowało, wybacz ale koleś z takim stażem kibicowskim powinien coś kumać z tego biznesu :wink:
DDK pisze:własnie coś na forum Wisły ktos pisał że jakieś żydki u Was na forum przekonują, żę w Krakowie to oni rzadzą, że tak naprawdę to Wisła jest bardziej "anty" i że zawsze wszystko od nich kopiowaliśmy. Nawet ktoś przekopiował posta, ale nawet mi sie nie chciało tego sprawdzać
No niezłych tych harcowników macie i Wy i Cracovia. Na razie wiem, ze w Skawinie tylko Wisła, a może Cracovia - sam już się pogubiłem :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2014, 16:47

franz pisze:Ale pierdolenie w necie, na ogólnie dostępnym forum o tym że Wisła może sobie darować rzucanie piro na murawę, "bo nie zalegalizują" na dodatek gdy się nie wie dla czego te piro na murawie wylądowało, wybacz ale koleś z takim stażem kibicowskim powinien coś kumać z tego biznesu
Taaaak, jebać tuska! jebać zasady! rzucamy piro!

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 lut 2014, 16:47

to tak samo, na starym forum wislakrakow.com gdzie był taki wysyp pokemonów żę się czytać tego nie dało jest chyba z 3 legionistów. Jak raz na jakis czas coś poczytam, to 2 w miare stara się coś logicznie wypowiadać, tak ten trzeci to masakra, ciężko cokolwiek zrozumieć. Ale w każdym klubie są tacy goście, dla których jedyną walką jaką mogą prowadzić jest ta internetowa. Wystarczy ich po prostu ignorować :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 lut 2014, 16:50

cloner pisze:jebać tuska! jebać zasady! rzucamy piro!
Popieram! Że zacytuję Ciebie sprzed kilku lat: "Kibic zwierzę! Fani chuligani!" :wink:
DDK pisze:Wystarczy ich po prostu ignorować
I banować :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”