Ja nie zauważyłem. My na Legii boimy się odpalać pirocloner pisze:Bo jak pewnie zauważyliście, odpalanie rac to codzienność na stadionach, ale ich rzucanie to raczej przypadek 1 na 100.
Właścicielem tylko w prawnym rozumieniu, ot bogacz który ma zabawkę, zresztą nie będzie żył wiecznie, a spadkobiercy nie muszą podzielać jego zainteresowań i co wtedy? Kibice klubu na lodzie na pewno nie zostawią, a prezesi, działacze, właściciele itd z nimi bywa różnie. Tak samo jak prawdziwym właścicielem Legii nie było ITIbartbuks pisze:Dla mnie to mogą sobie grupowo obciągnąć, bądź zabawić się w kolejarza. Muszą pamiętać tylko o jednym - właścicielem jest Cupiał, więc nie radzę naciskać mu na odcisk. Bo jak ich kiedyś zostawi, to wrócą tam gdzie byli przed erą Telefoniki.
Strasznie emocjonalnie?bartbuks pisze:nz jesteś człowiekiem z doświadczeniem i własnym rozumem, a strasznie emocjonalnie podszedłeś do tego tematu
No proszę Cię mam centralnie wyjebane. Zwłaszcza na kolesi, którzy myślą że piro będzie legalne, a jeśli nie to tylko przez tych ohydnych kiboli (copy right Bożenka Walter) którzy ośmielają się rzucać piro na murawę, bo wiadomo gdyby kibole byli grzeczni to władza by im nieba przychyliła, a ci nicponie nie chcą tego dobra
Na dodatek rzucanie testów w stylu "piaskownica" i "[ch**] macie do gadania", serio po co się degenerować i podchodzić emocjonalnie. Luz
Jasne, że miał. Jak ma prywatne kontakty na Wiśle u decyzyjnych proszę bardzo - może zdobywać tzw. info telbartbuks pisze:cloner ma prawo zapytać,
Ale pierdolenie w necie, na ogólnie dostępnym forum o tym że Wisła może sobie darować rzucanie piro na murawę, "bo nie zalegalizują" na dodatek gdy się nie wie dla czego te piro na murawie wylądowało, wybacz ale koleś z takim stażem kibicowskim powinien coś kumać z tego biznesu
No niezłych tych harcowników macie i Wy i Cracovia. Na razie wiem, ze w Skawinie tylko Wisła, a może Cracovia - sam już się pogubiłemDDK pisze:własnie coś na forum Wisły ktos pisał że jakieś żydki u Was na forum przekonują, żę w Krakowie to oni rzadzą, że tak naprawdę to Wisła jest bardziej "anty" i że zawsze wszystko od nich kopiowaliśmy. Nawet ktoś przekopiował posta, ale nawet mi sie nie chciało tego sprawdzać