Ostrzeżenia - komentarze - Strona 89

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 15:57

Na cztery tematy pojedynkowe, trzy są o piłkarzach, jeden jest o stadionach. Zostaw nam decyzję o zamykaniu tematów.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 16:06

becks - szkoda ze wrociles. bez ciebie bylo lepiej. zastanow sie nad rezygnacja z funkcji. naprawde nie jestes tu potrzebny, bez ciebie forum bardzo dobrze sobie radzilo, a z toba jest tylko gorzej.
powinno byc jakies kryterium dla modow, chociazby wiekowe. nie byloby wtedy 12 letnich partaczy. moderator ma robic porzadek, a nie syf i zamet.

idz sobie becks, niech ci sie znowu komp popsuje, albo cokolwiek.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 16:14

Ile razy to jeszcze będę czytał? Rozumiem konstruktywną krytykę, tutaj nie ma jej za wiele. Widze za to podważanie autorytetu i zwyczajną obrazę. Rozumiem, że można oceniać nasza pracę, ale powtarzanie takich chamskich uwag nie świadczy o Tobie dobrze zawdi. Nawet jeśli inni się z Tobą zgadzają, są inne metody, żeby wyrazić niezadowolenie.

Zresztą "Jesteśmy, by służyć". Więc po rozmowie z adminem na pewno dojdziesz sprawiedliowści.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 16:36

nie przesadziles?!?!

tamtego posta nie ma. wiec uznaj ten za pierwszy na ten temat. w tamtym nastapiola pewna niescislosc i usunalem go w 3 min po napisaniu. to, ze calymi dniami i nocami siedzisz na fotrum i nic sie przed toba nie ukryje, to juz nie moju problem. skoro czytasz wszystko w ekspresowym tempie, to czemu nie zadales sobie trudu by zauwazyc, ze posta nie ma.

podwazanie autorytetu? nie ma tu zadnego podwazania autyorytetu, bo nie ma co podwazac. za to obrazy nie ma w ogole. rozumiem, ze chodfzi o fragment: "nie byloby wtedy 12 letnich partaczy." nie stwierdzilem tutaj nigdzie, ze ktos jest 12 letnim partaczem, nie stwierdzilem nawet, ze takowy jest. stwierdzilem tylko, ze jakby bylo kryteruim, to napewno by nie bylo. czytanie ze zrozumieniem, tak czesto powtarzany frazes na tym forum... mam nadzieje, ze znasz sie troche na konstrukcji zdan w jezyku polskim...
zdanie warunkowe: jakby bylo kryterium, to nie byloby partaczy. wytlumacz mi gdzie ty tu widzisz, ze nazwalem kogos partaczem?
poza tym 5 to chyba przesada, nie uwazasz?

glowny problem polega na tym, ze nie ma tu zadnego nadzoru ze strony administratorow. nie zagladaja prawie w ogole. nie ma sie wiec co dziwic, ze forum "nalezy" do modow. robicie co chcecie, jestes w wielu przypadkach opryskliwi i niemili, nieprzyjmujacy krytyki. wychodzicie z zalozenia, ze jak cos nie tak to wp, a jak dalej to dalej. zadnej dyskusji. jak admin kiedys wpadnie, to przeciez nie bedzie czytal 300 stron roznych postow, by wiedziec co sie dzialo. w ten sposob jestescie calkowicie bezkarni i dlatego robi sie syf.
oczywiscie do admina w tej sprawie nie mam zamiaru uderzac, bo to sie mija z celem. albo to oleje, albo by "nie podwazac autorytetu moda" to oleje.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 16:52

5 jest normalne w przypadku obrazy moda. Nie interpretuję Twojego posta, widzę co napisałeś. Niektórzy mają talent wmawiania ludziom, że czarne jest białe, ale mnie jakoś nie przekonujesz. Nie sądzę, aby słowo Bekhs i partacz wystąpiło w Twoim poście przypadkowo. Nad zawiłościami języka polskiego nie będe dyskutował. Sens Twojej poprzedniej wypowiedzi jest dla wszystkich jasny. Zauważyłem, że specjalnie napisałeś o 12letnich partaczach, grubymi nićmi szyta aluzja. W takim razie jesli nie miałeś na myśli Bekhsa, to ja się czuję urażony. Jeśli nie było to do mnie adresowane, to powiedz nam do kogo. Bo stwierdziłeś, że problem istnieje, więc wśród nas istnieje konkretna osoba, którą takim epitetem obdarzyłeś.

A do admina możesz spokojnie napisać. Pokazujesz swoją wypowiedz i karę, mówisz, że Cię skrzywdzili i podejrzewam, że zareaguje z nalezytą uwagą.

Nie wiem gdzie napisałeś wcześniej, tego posta, więc nie mogę sprawdzić, że go nie ma.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 17:03

czemu w przypadku obrazy moda jest wiecej niz w przypadku innego usera? znowu jakies przywileje,.
"niektorzy maja talent do wmawiania ludziom, ze biale jest czarne" - dobrze, ze to napuisales. pasuje do ciebie jak ulal. wmawiasz mi, ze kogos obrazilem, a ewidentnie widac, ze nic takiego nie zrobilem.
slowo becks i partacz w jednym poscie to czysty przypadek. przeciez jakbym napisalam w dwoch to bym dostal wp za post pod postem... zgodze sie z tym, ze podwazam "autorytet" (czuje sie jakbym mowil o czyms nieistniejacym), ale nie ze kogo obrazam. 12letni partacz - aluzja, do kogo ta aluzja? nie mam pojecia zielonego ile mod becks ma lat, wiec nie moze byc mowey o zadnej aluzji.
stwierdzilem, ze problem istnieje - pokarz mi fragment w ktorym stwierdzilem, ze problem istnieje. nawet jezeli twierdze, ze jest jakis problem z ktoryms z modow, nie znaczy to przeciez, ze naturalna konsekwencja jest nazwanie go partaczem. to, ze nie podoba mi sie obecnosc becksa jako moda nie znaczy chyba, ze musze nazywac go partaczem?
do admina nie napisze, bo mija sie to z celem.
nie musisz sprawdzac, wierz mki na slowo. post byl chyba w pytaniach w tym dziale

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 lip 2005, 17:07

Zawdi napisał:
czemu w przypadku obrazy moda jest wiecej niz w przypadku innego usera? znowu jakies przywileje,.
Właśnie :!: Czy Mederator jest kimś lepszym od "zwykłego" usera :?: :!: :evil:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 18:13

Zawdi, nie widzę sensu dalej to ciągnąć. Ani Cię nie przegadam, ani tym bardziej nie przekonam. Moja jest tylko racja, i moja jest najmojsza. Przynajmniej w tym wypadku.

Nie powiem Ci nic nowego, bo już wszystko na ten temat napisałem i tylko możemy się czepiać słówek. Ale jedno pytanie. Skoro problem nie istnieje, to po co pisałeś o 12letnim partaczu?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 20:03

nie od dzis wiadomo, ze najtrudniejsza sprawa dla polaka jest przyznanie sie do bledu...
mozemy sie czepiac slowek - nie ma sie czego czepiac. widac jak na dloni co napisalem i nie widac tam dokladnie nic co mogloby wskazywac, ze mowiac o partaczu, mialem kogos szczegolanego na mysli. nie jest kwestia czy cie przekonam czy nie, bo rezultat byl mi znany od samego poczatku. ciekawi mnie tylko w ktorym momencie wyczytales, ze obrazilem becksa (czyli gdzie nazwalem becksa partaczem)? ja tego nie widze. oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi na to pytanie, bo - patrz pierwsze zdanie.
w koncu twoja racja jest najtwojsza, szkoda tylko, ze nie naj-prawdziwsza.

o 12letnich partaczach napisalem na wszelki wypadek. z reszta nieistotne jest to o czym moglem sobie myslec gdy to pisalem, tylko to co napisalem.
rowniez nie widze sensu dalej tego ciagnac, jest to bezcelowe. nie mialem zamiaru szukac sprawiedliwosci, tylko...

pomijajac moje niesluszne 5 wp, problem rozbestwienia sie modow sie modow jak dla mnie istnieje...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 20:06

Nie przejalem sie Twoja krotyka, zreszta mi to rybka co Twoja osoba o mnie sadzi, vo sie z Twoim zdaniem nei licze. I nie mysl, ze odejde. Moze i bym odszedl, ale specjalnie zeby zrobic Ci na zlosc zostane i juz nie odpisuje na zadne Twoje zarzuty

P.S.: Za obraze moda dostaje sie 5 WP, zeby takim typom jak Ty odechcialo sie najezdzac na modow, podczas gdy sam nic nie robisz :) i uwierz mi, ze modem nigdy nie zostaniesz :) :) :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 20:16

zawdi pisze: widac jak na dloni co napisalem i nie widac tam dokladnie nic co mogloby wskazywac, ze mowiac o partaczu, mialem kogos szczegolanego na mysli.
Oszalałem po tym zdaniu. Jestem przekonany o czymś wręcz przeciwnym. A moje przekonanie starcza za całe uzasadnienie.

Krytyczna wypowiedz o Bekhsie. Zdanie o 12 letnich partaczach. Apostrofa do Bekhsa.

Tak była skonstruowana Twoja wypowiedz i z kontekstu jasno wynika, co było celem wypowiedzi.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 20:27

beckhs pisze:Nie przejalem sie Twoja krotyka, zreszta mi to rybka co Twoja osoba o mnie sadzi, vo sie z Twoim zdaniem nei licze. I nie mysl, ze odejde. Moze i bym odszedl, ale specjalnie zeby zrobic Ci na zlosc zostane i juz nie odpisuje na zadne Twoje zarzuty

P.S.: Za obraze moda dostaje sie 5 WP, zeby takim typom jak Ty odechcialo sie najezdzac na modow, podczas gdy sam nic nie robisz :) i uwierz mi, ze modem nigdy nie zostaniesz :) :) :)
hahahahhahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaha :lol: :lol: :lol:
naprawde az tak mnie to rozbawilo.
nie musisz sie liczyc z moim zdaniem i nie musisz sie przejmowac moja krytyka, mnie tez to rybka. zrob mi na zlosc i zostan - lol, hahahahah, hahahahha. nie odpisales ani razu, wiec nie pisz ze nie odpisujesz juz.

jak to, ja nic nie robie?! a kto cale dzien lezy na kanapie, kto pluje i o sciane chlapie, kto... dalej nie pamietam, lol, hahahhahaha
modem nigdy nie zostane, nie mow mi9 takich przykrych rzeczy, bo sie poplacze i zalamie. chyba nie chcesz miec mnie na sumieniu. czlowiek w depresji hjest zdolny do roznych rzeczy... hahahhahaha
piwus pisze:Oszalałem po tym zdaniu.
a ja myslalem, ze juz wczesniej...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 20:31

Zawdi prosze cie, napisz do Admino, bo nie chce mi sie juz czytac twoich postow :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2005, 20:43

zawdi pisze:
piwus pisze:Oszalałem po tym zdaniu.
a ja myslalem, ze juz wczesniej...
sorry, ze sie wtracam (czytam wszystko bez komentowania - do mnie niepodobne), ale ten text Zawdiego mnie tak rozbawil :lol: :lol: :lol: :lol:

nie potrafie sie opanowac :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 20:53

beckhs pisze:Zawdi prosze cie, napisz do Admino, bo nie chce mi sie juz czytac twoich postow :D
taka "piekna"(lol) masz strone o przyjazni, a dla mnie taki niemily :roll:
co ma twoje czytanie moich postow do pisania do admino? jak nie chcesz to nie czytaj, obaj bedziemy szczesliwsi...
cloner pisze:sorry, ze sie wtracam (czytam wszystko bez komentowania - do mnie niepodobne), ale ten text Zawdiego mnie tak rozbawil :lol: :lol: :lol: :lol:

nie potrafie sie opanowac :lol: :lol: :lol: :lol:
dobry, nie?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”