Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 21:03
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 06 lip 2005, 22:40
owad
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 23:29
a do czego odnosi sie ten post? wytlumacz mi proszeowad pisze:Smith moim zdaniem jest bardzo dobrym pilkarzem:)
powinien sie przebic i grac z Van Nisterloyem
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 1:33
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 9:06
Moggi odrzucił ofetę The Blues w spawie Davida Trezergueta i powiedział, że Francuz zostaje na Stadio Del Alpi. Według Moggiego Francuz jest lepszy niż GilardinoCorinthians pisze:Hernan Crespo wraca do Chelsea. I po co to The Blues? Piłkarz, który odrodził się w Milanie znów będzie grzał ławę, bo nie sądz ay Mourinho widział go w pierwszym składzie. Skoro do Chelsea ma przyjść Trezeguet, to wątpie żeby wygrał rywalizację o miejsce w składzie z nim i Drogbą.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 07 lip 2005, 21:43
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:10
Byc może, na 70% do LFC dojdzie król strzelców Eredivisie-Dirk Kuijt. Jeśli transfer doszedlby do skutku, Liverpool pożądnie by sie wzmocnił.bartek12 pisze:SWP(Wright-Philips) na 99% bedzie w Chelsea i bedzie napastnikiem takze bedzie ich 4 muszkieterów.
Kto moze przyjsc i gdzie no:
Chelsea:SWP
Arsenal:Julio Baptista
MU:Chyba Nikt aczkolwiek moze jakas niespodzianka Moze OWEN
Liverpool:Figo,I tak juz sie bardzo wzocnili Zenden,Barragan,Reina
Jak narazie Aston Villa osłabiła a ja ich lubie Hitselberger,S.Moore,C.Cole,Drobny.
Licze po cichu na WHU.
W końcu dzielnica Heavy Metalowa!!!
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 10:29
Kielich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:36
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 10:38
Raczej nie. 'Bestia' nie posiada paszportu UE i to w zasadzie przekreśla jego szanse na grę w Barcy w tym sezonie. Arsenal ma zdecydowanie większe szanse na pozyskanie Baptisty. Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje jak w zdaniu które celowo pogróbiłemMikusinski pisze:Echchch...Julio Baptista, jest własciwie pomiędzy Barcą a Arsenalem. Katalonczycy próbują różnych strategii aby pozyskać Brazylijczyka. Jedną z nich jest, aby na zasadzie wymiany do Sevilli przeszedł Javier Saviola(nie jest widziany w składzie Barcelony)a do Barcy wlasnie Baptista. Dla działaczy Barcy, jest koniczne aby w składzie barcy na następny sezon znalazl się Barzylijczyk.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:43
No właśnie paszport jest chyba najwiekszym mankamentem całej tej sprawy. Po za tym, klub który bedzie chcial kupic Bestie, będzie musiał wyłożyć 40 mln €.Niggaz pisze:Raczej nie. 'Bestia' nie posiada paszportu UE i to w zasadzie przekreśla jego szanse na grę w Barcy w tym sezonie. Arsenal ma zdecydowanie większe szanse na pozyskanie Baptisty. Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje jak w zdaniu które celowo pogróbiłemMikusinski pisze:Echchch...Julio Baptista, jest własciwie pomiędzy Barcą a Arsenalem. Katalonczycy próbują różnych strategii aby pozyskać Brazylijczyka. Jedną z nich jest, aby na zasadzie wymiany do Sevilli przeszedł Javier Saviola(nie jest widziany w składzie Barcelony)a do Barcy wlasnie Baptista. Dla działaczy Barcy, jest koniczne aby w składzie barcy na następny sezon znalazl się Barzylijczyk.
Masz jakieś znajomości w szeregach działaczy Barcy
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 10:59
Ja również ale z tym 'konieczne' to przesadziłeś bo dla Barcy obecnie żaden transfer nie jest już konieczny chyba a już napewno nie Baptisty bez paszportu. Można to między bajki a Marcę włożyćMikusinski pisze:chodzę po różnych serwisach i czytam różne newsy transferowe
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 11:02
"Sztab techniczny przyznaje, że ‘Bestia’ to kluczowe ogniwo w planach blaugrany, która z chęcią widziałaby go w swojej jedenastce przez kilka następnych lat.. "Niggaz pisze:Ja również ale z tym 'konieczne' to przesadziłeś bo dla Barcy obecnie żaden transfer nie jest już konieczny chyba a już napewno nie Baptisty bez paszportu. Można to między bajki a Marcę włożyćMikusinski pisze:chodzę po różnych serwisach i czytam różne newsy transferowe
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 11:15
Primo - ja nic do Ciebie nie mam i do Twoich newsów więc nie musi mi nic pasować czy też nie.Mikusinski pisze:"Sztab techniczny przyznaje, że ‘Bestia’ to kluczowe ogniwo w planach blaugrany, która z chęcią widziałaby go w swojej jedenastce przez kilka następnych lat.. "
Pasi???
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2005, 9:38
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio