Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 51

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
zizou88
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou88 » 06 lip 2005, 20:47

adriano z włoskiego interu mediolan

to by była prawdziwa bomba transferowa świetny partner dla ronaldo silny szybki i bramkostrzelny.... i ten strzał z lewej nogi........

Awatar użytkownika
zizou88
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou88 » 06 lip 2005, 20:49

przepraszam nie wiedziałem że tak nie wolno już nie będe nie banujcie mnie!!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lip 2005, 21:35

Serial z Robinho się przedłuża, Ramos się oddala, Reyes chce grać dla Blancos, Gerrard zostaje w Liverpoolu...jeszcze 2 miesiace okienka transferowego a juz tyle emocji :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lip 2005, 21:47

Hahahahahaha człowieku uspokuj się jak narazie mam z Ciebie kupe śmiechu i te sensacje transferowe hahahaha...to zes pojechał

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 06 lip 2005, 21:51

ten zizou88 jest lepszy niz onet, nie widzialem tam jeszcze tylu plotek naraz ile on tu wypisal :P
pzdr

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 06 lip 2005, 22:57

teraz kolejnym Galacticos zostanie
Robinho!
a po nim moze jescze kogos kupia:)

POZDRO FOR ALL :P :P

Pozdrów lepiej załączniki. Usunąłem już chyba 5

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2005, 23:21

Mikusinski pisze:
zizou88 pisze:
Robinho (ale za jakiś czas)
A czemu nie teraz????Może za młody i nie ma ogrania :roll: Chyba nie widziałeś jego występów na PK :? Przy narożniku boiska jest przy nim 5 zawodników a on każdego spokojnie kiwa i dosrodkowuje. Według mnie Real świetnie zrobił kupując Robinho, Brazylijczyk ma talent, strzela duzo goli(w Santosie 24) i asystuje. Czego więcej :?: :?: :?:
Proszę wymień łaskawie nazwiska tych pięciu wspaniałych zawodników których kiwał w narożniku Robinho :roll:
Brazylijczyk ma talent i to nie ulega wątpliwości ale jeszcze nie przeszedł do Realu a Ty już nazywasz go galacticos. Zobaczymy co pokaże gdy wśród tych pięciu obrońców z znajdą się Puyol, Nesta, Maldini, Stam czy inny Ferdinand :wink:
Nie mniej jednak powracam do pytania zadanego w pierwszym zdaniu. Wymień łaskawie tych pięciu zawodników.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2005, 23:56

zizou88 loooooooooooooooool :lol:
Chyba onet.pl wysłał tutaj swoich ludzi :lol:
Odpowiedzi moderatora też były niezłe - brawa dla niego, że był w stanie podejść do tego z humorem :lol:
Pytanie do zizou88: kiedy Adriano vel 'bomba transferowa' przechodzi do Realu :?: :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:13

no wszyscy sie posmialismy :P ale juz dajmy chlopakowi spokoj. postawcie sie na jego miejscu. wiecie, niektorzy maja bujna wyobraznie i zycie bez takich ludzi byloby nudne :p

nie no dobra, koniec tych off topicow. wracamy do teamtu :)

p.s.:ja tez sie niezle usmialem :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 0:48

Dziś wkurzył mnie Gerrard. Mówił, że odejdzie z Liverpoolu a tu podpisał new kontrakt. Byłem na 100% pewny, że przejdzie do Realu. No bo co?
- Chce odejść.
- Liv odrzuciłofertę Chelsea
to został tylko Real. Ale kicha! Trzeba poszukać nowego pomocnika dla Królewskich. Ja bym postawił na Reyesa, ale nie będę się tu bawił we wróżkę. To zostwaiam Perezwoi, Luxemburgo, Butragueno i innym knypkom.

PS. Zizou. Z miejsca Cię polubiłem :D Proponuję zdjąć mu kilka otrzerzeń, bo jest tu nowy. Ja mialem podobną sytuację jak tu przyszedłem bo napsiałem trzy postu pod rząd i mi się upiekło. (Ale to zostawiam już Beckhsowi, Piwusowi, Pisakkowi, Tomusowimc i innym... ekh ehm :wink: ) Ale trzeba przyznać, że posty są z sensem, ale niektóre transfery już wiadomo, że nie wyjdą.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 9:07

Javier García Portillo potwierdza, że jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego, to najbliższy sezon spędzi na wypożyczeniu. Malaga bowiem jest bardzo bliska finalizacji rozmów z Realem Madryt w tej sprawie.

Emilio Butragueño oraz Arrigo Sacchi wyrazili zgodę na przeprowadzenie tej operacji a w umowie ma być zapisana również kwota odstępnego za jaką Malaga będzie mogła wykupić napastnika z Realu.

Portillo po przesunięciu z rezerw Realu do pierwszego składu nie mógł wywalczyć dla siebie miejsca. W poprzednim sezonie był wypożyczony do włoskiej Fiorentiny ale i tam nie szło mu najlepiej dlatego Hiszpan wrócił do ojczyzny już po pół roku pobytu we Włoszec

nareszcie portillo pokaze na co go stac, widzialem go w kilku meczach i naprawde mi sie podobal, w maladze bedzie mogl sobie pograc, to ze mu nie szlo w ffiorentinie wcale nie znaczy ze jest slaby, poprostu wlochy to nie miejsce dla niego
pzdr

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 9:31

Niggaz pisze: Proszę wymień łaskawie nazwiska tych pięciu wspaniałych zawodników których kiwał w narożniku Robinho :roll:
Brazylijczyk ma talent i to nie ulega wątpliwości ale jeszcze nie przeszedł do Realu a Ty już nazywasz go galacticos. Zobaczymy co pokaże gdy wśród tych pięciu obrońców z znajdą się Puyol, Nesta, Maldini, Stam czy inny Ferdinand :wink:
Nie mniej jednak powracam do pytania zadanego w pierwszym zdaniu. Wymień łaskawie tych pięciu zawodników.
Dobra przesadziłem-trzech. To bylo na PK i już nie pamietam z jaka to reprezentacją ale tak napewno kiwnął.
Reyes powiedział "Do widzenia" działaczom Arsenalu, były gracz Sevilli cały czas marzy o przejściu do Realu Madryt, ponieważ w Anglii nie mógł się w ogóle zaaklimatyzowac.
Jest możliwość wymiany na linni Juve-Real. Juventus daje Emersona, który nie za bardzo się sprawdził w Bianconerich, a Galacticos dają Samuela który pododbnie jak Emerson nie pokazał swoich możliwości w Realu. Wymiana będzie bezpieniężna.

Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz

O GALACTICOS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 07 lip 2005, 9:43

Co raz ktoś pisze, kto bedzie kolejnym galakticos(czy jakoś tam), porąbane, niech oni zaczna grać w piłke i kupią sobie wreszcie jakiegoś obronice, bo niedługo zabraknie napastników na świecie.Za dużo gwiazd w jednym(tzn tych kosmitów) ti chyba nie jest dobry pomysł na dobre granie. Raczej dobry pomysł na robienie kasy.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Re: O GALACTICOS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 9:50

and11 pisze:Co raz ktoś pisze, kto bedzie kolejnym galakticos(czy jakoś tam), porąbane, niech oni zaczna grać w piłke i kupią sobie wreszcie jakiegoś obronice, bo niedługo zabraknie napastników na świecie.Za dużo gwiazd w jednym(tzn tych kosmitów) ti chyba nie jest dobry pomysł na dobre granie. Raczej dobry pomysł na robienie kasy.
ameryki nie odkryles mowiac ze kupowanie gwiazd to sposob realu na zarabianie kasy, kazdy to wiedzial od dawna ;)
a ze to druzyna w ktorej sa same rozkapryszone gwiazdeczki typu beckham i nie chca grac to wina ich ogromnych kontraktow
pzdr

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: O GALACTICOS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 10:18

hubertd pisze:
and11 pisze:Co raz ktoś pisze, kto bedzie kolejnym galakticos(czy jakoś tam), porąbane, niech oni zaczna grać w piłke i kupią sobie wreszcie jakiegoś obronice, bo niedługo zabraknie napastników na świecie.Za dużo gwiazd w jednym(tzn tych kosmitów) ti chyba nie jest dobry pomysł na dobre granie. Raczej dobry pomysł na robienie kasy.
ameryki nie odkryles mowiac ze kupowanie gwiazd to sposob realu na zarabianie kasy, kazdy to wiedzial od dawna ;)
a ze to druzyna w ktorej sa same rozkapryszone gwiazdeczki typu beckham i nie chca grac to wina ich ogromnych kontraktow
pzdr
R.Carlos, Samuel, Salgado, Helguera, Woodgate ... a to przypadkiem nie sa obroncy ?? Moim zdaniem nawet nieźli ...

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”