Przy okazji zawdi z tego co widzę, pierwszy wyniuchałeś błąd. Mam nadzieję, że nie czekasz na moje potknięcia, bo to trochę nieładnie, że tak powiem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 19:25
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2005, 20:27
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 20:31
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lip 2005, 20:34
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 20:38
Mikuś, nie dostałeś tych 5 WP jednorazowo i jak kłamiesz to się przyłóż. Skoro nie dostałeś maila, to kto wykablował, że są ode mnie? Mnie tutaj niewiele osób obraziło, a strasznie, to nikt.Mikusinski pisze:Piwus-za co mi dałeś to 5 WP, nie dostałem e-mailu z informacją o WP i pokaż w którym temacie podobnie Cie tak "strasznie obraziłem"![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 20:48
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 20:56
Chyba jednak nabicieOM pisze:Mikusinski pisze:Teraz już po odbanowaniu będzie tylko Zaza syn
Chyba jednak nabicie.Mózg mi siada jak to czytam. Dzięki, że nas oświeciłeś. Następnym razem zastanów się, czy masz coś do powiedzenia, zanim zaczniesz pisać
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 21:47
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 lip 2005, 23:17
akurat przegladalem. obczajalem troche IFQ i wiem na czym polega, dlategho nie widzialem powodu do zamkniecia, a jest to bardzo ciekawa sprawa. nie czycham na niczyje potkniecie, bo i po co?...piwus pisze:Przy okazji zawdi z tego co widzę, pierwszy wyniuchałeś błąd. Mam nadzieję, że nie czekasz na moje potknięcia, bo to trochę nieładnie, że tak powiem.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 23:20
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2005, 0:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 lip 2005, 0:19
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 0:28
Ja się nie dziwię, bo też nie lubię dyletactwa, ale mógł myśleć, że to Hitler. W końcu obok jest tekst po niemiecku, a ten pan się złowrogo patrzycloner pisze:no normalnie smiech na sali, nie mialem nic do moderatora beckhsa, ale to co teraz zrobil to przechodzi ludzkie pojecia, dostalem 2wp za napisanie takiego czegos : "pierdol.sz" - przepraszam ale to nie jest przeklenstwo, to jest ocenzurowane przeklenstwo, a to jest roznica![]()
jakis koles mnie oskarza ze mam avatar z hitlerem, to jak mialem zareagowacto i tak dobrze ze zastosowalem auto-cenzure
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 lip 2005, 1:24
Właśnie dlatego powstał temat 'Ostrzeżenia'. Tam będzie wszystko wyjaśnione, a za takie pytania będą kary.Mikusinski pisze:Drogi Piwusie!ja tylko pytam sie, za co dostałem piate WP. Najprawdopodobniej dostałem je od Ciebie, więc pytam sie czym Cie tak bardzo uraziłem![]()
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 lip 2005, 1:43
jest glupim niepotrzebnym komentarzem, ktory z reszta tez nadaje sie na wp, poniewaz mnie obraza...troche kultury nie zaszkodzi
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio