Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 19:21
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:33
Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania
. Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 19:37
A ja sądze cos innego na temat Lee-Young Pyo. Wydaje mi sie że to zwykła plota. Jest bardzo dobry ale chyba zostanie w PSV.Rossi pisze:Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania
. Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy.
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:43
A niby dlaczego ma to być plota??? Ja nie mówie że Lee trafi do United jak sugerują niektóre zródła. Ale to jest bardzo dobry zawodnik i Hiddink nic nie będzie mogł zrobić jak się zgłosi jakiś potentant żeby go kupić. W MU nawet by nie miał sznas bo Gabriel swojego miejsca nie odda chyba że by Hainze przeszedł dośrodka obrony ale to nie jest doby pomysł. Więc jestm pewien że Lee nie trafi do Manchesteru!Michal_United pisze:A ja sądze cos innego na temat Lee-Young Pyo. Wydaje mi sie że to zwykła plota. Jest bardzo dobry ale chyba zostanie w PSV.Rossi pisze:Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 20:06
york

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 20:09
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 20:15
york
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 20:21
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 21:19
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 21:33
Ale Miguel nie bradzo kwapi się z przejsiciem do Premiership. Mówił że jego marzeniem jest gra w Hiszpani i do tego Valencia jest nim poważnie zainteresowana. Podobno tamten sezon w portugali miał bardzo udano więc by był dużym wzmocnieniem. Choc mamy u siebie Spectora który może grać na prawej obronie i trzeba dawać mu więcej sznas do pokazania. Na początku tamtego sezony gdy obrona była w rozsypce to amerykanin świetnie sobie radził!!!!!!!!Michal_United pisze:Dobra bądzmy szczerzy na Essiena nas niestac i nawet Glazer mimo zapewnien wątpie zeby dał kase na transfery. Fergi tez cos specjalnie nie czyni jakis kroków zeby go sciągnąć. Zarząd powinien znalez kogos podobnego do Essiena albo będzie musiał grac Jones albo własnie Smith.
Jesli nie kupimy jakiegos DM to moze warto by zainwestowac w np Miguela.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 21:48
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 21:58
york
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 22:19
Spector może grać równie dobrze w środku jak i na prawej stronie. Edwin może nie jest zbyt młody ( ja bym wolal Kameniego ) ale to cholernie doświadczony bramkarz który zna się na swoim fachu jak malo kto. Widac Ferguson chce aby Howard teraz się podszkolil przy VdS i w przyuszłośc bronił bramki MU. A o Parka to się nie buj bo to jest zawodnik który napewno sobie poradzi, nieważne gdzie będzie grał !!!!Michal_United pisze:Mi sie wydawało że Spector gra raczej na środku obrony niz na boku. No ale teraz wychodzi na to ze po tak słabym sezonie wystarczyło zakupic emerytowanego bramkarza i troszke niepewnego Koreańczyka i nam nietrzeba wzmocnien. Na każdej pozycji jesli pojawia sie jakas spekulacja w prasie czy to jest pomocnik, obrońca lub napastnik to jego sie nieopłaca kupowac bo mamy zdolną młodzież i trzeba dac im szanse. A jesli damy im szanse i sie niesprawdzą?? Co wtedy?? znowu bedziemy miec zmarnowany sezon. Ja rozumiem ze trzeba ich powoli juz wprowadzac ale niemozemy tylko na tym polegac. MU to jest klub ktory tez potrzeboje jakis wielkich transferów.
Rossi

Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 22:31
I to by mi wystarczyło na to okienko. No może jeszcze żeby Alex kupił paru młodzików jak to robi co roku. Dziwne że jeszcze o tym nic nie słychaćMichal_United pisze:A moze zagrają w tym sezonie w jednym klubie![]()
![]()
http://cache.gettyimages.com/comp/52591 ... 5AE85A779B
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio