Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 24 mar 2014, 1:02
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 mar 2014, 1:15
Nie dyktuje też ewidentnego faulu na Fabregasie. Diluj z tym.Amaru pisze:ten sam sedzia na CN nie dyktuje ewidentnej '11' za faul Mascherano
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 24 mar 2014, 1:22
Lub karnego Adriano na Khedirze... targować się nia mam zamiaru...chodzi mi o to że w dwóch bardzo podobnych (jak nie identycznych)sytuacjach ten sam pan podejmuje znacznie różne decyzje... ot to dziekuje i dobranocNie dyktuje też ewidentnego faulu na Fabregasie. Diluj z tym.
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 mar 2014, 1:34
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 24 mar 2014, 1:40
to uśmiechaj się dalej.... tylko ze nie o tą sytuacje mi chodziło... ;/ chodziło mi o faul po strzale Benzemy w poprzeczke...Ooo, rzeczywiście przypomniałeś mi tą sytuację z ręką, z którą nie miał co zrobić jak piłka na niego wleciała. Rzeczywiście podręcznikowy karny
Możesz się śmiało targować, wszak to Ci zostało. Nikt Ci nie zabrania, ja chętnie się jeszcze pouśmiecham.
Wy rok temu tez z Nami nie wygraliście a jakoś chyba objekcji nie miałeś przy swietowaniu majstra...a co do LM to widzę ze kibice głownych rywali bardziej się jarają i nakręcają wypowiedziami co niektórych zawodników niż same osoby zainteresowane które tego typy wywiady udzielały...Ale wy sympatycy Realu nie musicie się martwić o ligę, choć wiem że ostateczny triumf nie smakuje tak samo skoro nie jest się w stanie wygrać z głównymi pretendentami u siebie. Ja bardziej bałbym się o decimę, bo znów mogą być szumne zapowiedzi i znów może wymsknąć się z rąk.
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 24 mar 2014, 2:04
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 mar 2014, 9:31
Oczywiście, że nie, ale wiem że z tyłu głowy to siedzi. Poza tym bezpośredni bilans Real ma w tym roku tragiczny, bo zaledwie 1 punkt na 12 możliwych, wraz z dwoma przegranymi spotkaniami z Barceloną. Za Vilanovy Barca wywalczyła u siebie remis z Realem, nie wspominając już o bilansie z Atletico. Fajnie, że przyszła weryfikacja gry Królewskich, bo trochę za wcześnie leciały peany w stylu "tylko Real może zatrzymać Bayern, dwie najlepsze drużyny, etc". Jak zwykle w przypadku Realu za wcześnie.Amaru pisze:Wy rok temu tez z Nami nie wygraliście a jakoś chyba objekcji nie miałeś przy swietowaniu majstra...
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 mar 2014, 10:02
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 24 mar 2014, 10:11
Jedno jest pewne: Real nie jest druga najsilniejsza druzyna obok Bayernu. Jest Bayern a pozniej kilka druzyn, chocby Chelsea i Barcelona ktore w NICZYM nie sa gorsze od Realu.cruel pisze:Bayern i Real to dwie najmocniejsze druzyny obecnie
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 mar 2014, 10:18
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 mar 2014, 14:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 mar 2014, 15:07
cruel pisze:Tak mnie naszla jedna refleksja - ten zespol nie osiagnie niczego wielkiego (w sensie LM np.) dopki nie nastapi zmiana pokoleniowa w obronie. Niewazne co zrobi przod, to w ktoryms momencie chlopakom z obrony wylaczy sie myslenie i cos odjebia. I nie chodzi tu juz nawet o dzisiejszy mecz, bo Rayo + 3:0 moglo dac rozluznienie, ale ogolna refleksja: na 4 osoby z bloku obronnego, 2 to swiry (Pepe i Ramos), jeden gra w tylach mocno roznie (Marcelo), a jedynym solidnym pozostaje Arbeloa. Pepe niewaznie ile wyczysci, to w losowym momencie odjebie cos z dupy, jak karny dzis, bledy w GD czy zawalenie meczu z Borussia sezon temu; Ramos podobnie, tykajaca bomba zegarowa, szczegolnie pod katem czerwonych kartek. Poki nie dostaniemy kogos stabilnego do partnerowania Varane'owi, to dalej bedzie jak jest.
Tak stwierdzilem ze sie podziele.
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 mar 2014, 21:07
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 mar 2014, 22:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 mar 2014, 22:56
HMK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio